Şimdi Ara

rm1000 güç kaynağı fanı neden çalışmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gereksiz olduğundan mı yoksa bi şeymi, eksik

kırmızıyla gösterdiğim yerde kablo takılı olması lazım değil mi?

• Rm serisi yanlış hatırlamıyorsam fanı bilgisayar çok yüke binmeden çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli bir yüke kadar fan aktif olmuyor. Mesela AXi 1200 modelinde, 600 Watt'a kadar fan çalışmıyor.
  • hocam arkadaşların dediği gibi belli bir yükte fan çalışmaya başlar. ancak rm serisi full modüler olmasına karşın kasanınızın içinin dağınıklığı gözüme çarptı. hem görüntü hem de ısı değerleri için dilerseniz kasanızın kablo yönetimini tekrar yapın.
  • kasa ayarlanacakta o kırmızıyla gösterdiğim yerde 6pinlik yer orası ne için ne takılıyordu?? anakartta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykuts41 -- 23 Temmuz 2014; 13:41:52 >
  • aykuts41 kullanıcısına yanıt
    Ürünü nereden aldınız ? Üründe bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum RM serisinde güç kaynağı %40 yüke girene kadar dönmez bu sebeple dönmüyor olabilir.
  • %40 yüke kadar fan dönmüyor.

Sisteme ikinci kartı takmadan döndürmen mümkün değil.Ben RM750 olanı full oc li sistemde döndüremedim , seninki hiç dönmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx760 için Güç Kaynağı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsair'e bak, dönmeyen fan üretmiş :)
  • Bende de Rm750 var. 4670k - Gtx 770 ile fanı döndüremedim. Güç kaynağına elle deysen canavar gibi ısınmış ama fan banamısın demiyo. Yük değilde ısıya göre yapsalarmış şunu daha iyi olacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuts41

kasa ayarlanacakta o kırmızıyla gösterdiğim yerde 6pinlik yer orası ne için ne takılıyordu?? anakartta

Cpu fan plan kısmına sogutucunun pinleri takılıyor.zaten aksi bir surumda anakart ikaz verir.diger system.fan olan yerlere veya cpu2 olan yerlere herhangi bir fan takabilirsiniz.birde rm serisi almışsınız.zaten bu psu ların en büyük özelligi sessiz çalışması vede kaucuk kabloları.aynı ürünü kullanıyorum gayette menmunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ax 1200i var fan sürekli dönüyor ama sıcaklık sürekli düşük loadda düşük boşta düşük seviyesi 1050 devir sıfır ses yapıyor diyebilirim.Hatta 1180-1190 devire kadar ses yok sonrası ise ses başlıyor.Buda %62 anlamında.
  • Kaliteli olduğu için dönmüyor.
    %40 yüke kadar 0 dB(A)
    Fan %50 yükteyken maks 11 dB(A)
    %100 yükte bile 1100 rpm ve 26.7 dB(A) ile dönüyor
    Yani pek çok işlemci soğutucusundan daha az ses yapıyor.

Ben de serinin en küçüğü olan RM450 nin açılmamışını satıyorum.
    Geçen iki zır cahil çıktı.
    Biri Corsair VS650 ile diğeri Zalman ZM700-GLX ile benim ilanı karşılaştırıyorlar.
    Adamlar güç kaynağını sadece verdiği Amper değerinden ibaret sanıyor.
    Biri de böbürlenerek dahili bileşenlerde tavsiyeler verdiğini söylüyor.

Neyse özetle RM Serisi bugün, Seasonic Platin/Gold ve Corsair AXi den sonra alınabilecek üst düzey kalitede bir seri.

• Rm serisi yanlış hatırlamıyorsam belirli bir yük derecesine kadar fanı dönmüyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.