Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

Az önce Deal Extreme sitesinden Arkview USB 2.0 Gigabit ethernet adaptörünü sipariş ettim. Bakalım, umarım isteğim gibi çıkar.

Ürün bu :

http://dx.com/p/arkview-usb-2-0-1000mbps-gigabit-ethernet-lan-network-adapter-15366

Sizin önerdiğiniz B modeli EDIMAX EU-4208 vatandan dün elime geçti. Sürücü gerekmiyor. Önceki aldığım basit model gibi kilitlenme yapmadı, şu ana kadar güzel çalıştı.
    Fırsat bulursam ağ denemeleri yapmayı düşünüyorum, iki windows pc arası, windows android arası ve 1080p ağdan film izleme konularında. Telekom eve interneti 6mbit ten fazla veremediği için net hızı hakkında birşey diyemiyorum. Aletin kaliteli olduğu her halinden belli oluyor. Önceki uyduruk modele göre çok büyük fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: musamk

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Az önce Deal Extreme sitesinden Arkview USB 2.0 Gigabit ethernet adaptörünü sipariş ettim. Bakalım, umarım isteğim gibi çıkar.

Ürün bu :

http://dx.com/p/arkview-usb-2-0-1000mbps-gigabit-ethernet-lan-network-adapter-15366

Sizin önerdiğiniz B modeli EDIMAX EU-4208 vatandan dün elime geçti. Sürücü gerekmiyor. Önceki aldığım basit model gibi kilitlenme yapmadı, şu ana kadar güzel çalıştı.
    Fırsat bulursam ağ denemeleri yapmayı düşünüyorum, iki windows pc arası, windows android arası ve 1080p ağdan film izleme konularında. Telekom eve interneti 6mbit ten fazla veremediği için net hızı hakkında birşey diyemiyorum. Aletin kaliteli olduğu her halinden belli oluyor. Önceki uyduruk modele göre çok büyük fark var.

Çok iyi, zaten Edimax Taiwan malı bir ürün. Bakalım benim Gigabit adaptör nasıl çıkacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

Beyler,
    benim ug 007 bozuldu satıcıda gönder çaresine bakalım diyor. benzer ürün yollayan oldumu acaba. küçük bir ptt araştırmasıyla 35 tl gibi rakam çıktı. bir fikri olan varmı.?

ben arızalanan mk808 imi geekbuying e gönderdim.12 tl gibi bir rakam tuttu.ürün onlara ulaştığı göründüğü halde hala bize ulaşmadı diyorlar.biz iyi firmayız gelince haber veririz diyorlar.nerdeyse 3 ay oldu hala beni oyalıyorlar.bugünkü aklım olsaydı hemen paypal dan dispute açardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lideramca
    ben arızalanan mk808 imi geekbuying e gönderdim.12 tl gibi bir rakam tuttu.ürün onlara ulaştığı göründüğü halde hala bize ulaşmadı diyorlar.biz iyi firmayız gelince haber veririz diyorlar.nerdeyse 3 ay oldu hala beni oyalıyorlar.bugünkü aklım olsaydı hemen paypal dan dispute açardım.

Selam,

Bu durumda yapacağın en iyi şey onları tehdit etmek. Öncelikle geekbuying'e bir mail at ve olan olayları özetle. 3 aydır bekletildiğini yaz. Sonra en kısa sürede bu durumu çözmezseniz sizi baştahttp://www.armtvtech.com vehttp://www.freaktab.com olmak üzere her türlü forum'da şikayet edeceğini ve başına gelenleri anlatacağını söyle. Aynı emaili söylediğim forumlardaki geekbuying kullanıcısına pm olarak gönder. Ayrıca aynı yazıyı geekbuying'in facebook hesabına mesaj olarak yaz ve hatta duvarına yaz. Çinliler biaz böyle dürtmeyle ve tehditle iş yapıyorlar.
    Eğer sana bir kaç gün içerisinde makul bir yanıtla dönmezlerse, ilgili forumlarda zaten geekbuying şikayet konusu var oralara da yaz. Ben de benzer aşamalrdan geçtiğim için bu şekilde sonuç alabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinke -- 20 Şubat 2013; 12:26:31 >

• quote:

quote:

Beyler,
    benim ug 007 bozuldu satıcıda gönder çaresine bakalım diyor. benzer ürün yollayan oldumu acaba. küçük bir ptt araştırmasıyla 35 tl gibi rakam çıktı. bir fikri olan varmı.?

bence direkt freektab da konu aç ve yaz.
    şikayet et.

hemen yanıt gelir..

Çünkü geekbuyin bu forumu yakından takip ediyor.
    ve bir yetkiliside forumda kullanıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: amermer

quote:

Selam,

Bu durumda yapacağın en iyi şey onları tehdit etmek. Öncelikle geekbuying'e bir mail at ve olan olayları özetle. 3 aydır bekletildiğini yaz. Sonra en kısa sürede bu durumu çözmezseniz sizi baştahttp://www.armtvtech.com vehttp://www.freaktab.com olmak üzere her türlü forum'da şikayet edeceğini ve başına gelenleri anlatacağını söyle. Aynı emaili söylediğim forumlardaki geekbuying kullanıcısına pm olarak gönder. Ayrıca aynı yazıyı geekbuying'in facebook hesabına mesaj olarak yaz ve hatta duvarına yaz. Çinliler biaz böyle dürtmeyle ve tehditle iş yapıyorlar.
    Eğer sana bir kaç gün içerisinde makul bir yanıtla dönmezlerse, ilgili forumlarda zaten geekbuying şikayet konusu var oralara da yaz. Ben de benzer aşamalrdan geçtiğim için bu şekilde sonuç alabileceğini düşünüyorum.

tavsiyeni kaale alacağım.bu arada ingilizce kısa bir taslak hazırladım.google çeviriden.ingilizcen iyi ise kontrol edebilirmisin.düzeltme gerekebilir.
    bana ingilizce konusunda yardımcı olabilecek başka arkadaşlar var ise hazırladığım taslağı yayınlayabilirim veya isterse pm atabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

quote:

Beyler,

bence direkt freektab da konu aç ve yaz.
    şikayet et.

hemen yanıt gelir..

Çünkü geekbuyin bu forumu yakından takip ediyor.
    ve bir yetkiliside forumda kullanıcı.

google çeviri ile halledebilirmiyim bilmiyorum?bir taslak hazırladım onu bir arkadaş onaylarsa göndereceğim.

• quote:

quote:

Beyler,

geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum.

12 tl iyi rakam.geldiği gibi kutulumu yolladınız. ptt ile.

• quote:

quote:

quote:

Beyler,

geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum.

12 tl iyi rakam.geldiği gibi kutulumu yolladınız. ptt ile.

geldiği gün arızalandı.aynı şekilde kutusuyla gönderdim.

• benim x5 geldi, adroid hiç kullanmadığım için biraz fransız kaldım duruma. Üzerinde gelen yazılım 18 ocak tarihli bu yazılımın rootlu olup olmadığını en kısa hangi yöntemle anlıyabiliriz?
  • quote:

tavsiyeni kaale alacağım.bu arada ingilizce kısa bir taslak hazırladım.google çeviriden.ingilizcen iyi ise kontrol edebilirmisin.düzeltme gerekebilir.
    bana ingilizce konusunda yardımcı olabilecek başka arkadaşlar var ise hazırladığım taslağı yayınlayabilirim veya isterse pm atabilirim.

Bana Türkçe'sini yaz ben sana İngilizce'de yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

benim x5 geldi, adroid hiç kullanmadığım için biraz fransız kaldım duruma. Üzerinde gelen yazılım 18 ocak tarihli bu yazılımın rootlu olup olmadığını en kısa hangi yöntemle anlıyabiliriz?

google playden root isteyen bir uygulama indir mesela titanyum backup gibi. Çalıştırmaya çalıştığında root yetkisi isterse olmuş denebilir sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rootchecker isimli programı kurup yükleyin. Cihazınızın root'lu olup olmadığını test eder.
  • 19:14 Feb 18,2013
    So sorry to hear that, maybe we have to do replacement, here is our shipping information:

Receiver name: Gui Longwei-0125

Address:Yinhai Building 5th floor Zhenhua Road No.75 Futian District Shenzhen city,Guangdong Province,China
    Post code: 518000
    Phone number: +86 15986788687
    Attention:
    1. Just use your local post to return. Not accept DHL,UPS FEDEX,TNT.
    2. Make protective package ,to protect it.
    3. Put a paper in the package with the order number, and the detailed problem

Thanks for cooperation.

By the way, after send back, please show me the post office ticket (always contain the shipping address and the tracking number) by email to sales01@mobase.net, after get the information, we will send a brand new one to you as soon as possible. Please kindly understanding.

Best wishes,

beyler şunu birisi bana anlatabilirmi. adam cihazı gönder diyor ama tam anlayamadım. çeviridende çözemedim.

• quote:

19:14 Feb 18,2013
    So sorry to hear that, maybe we have to do replacement, here is our shipping information:

Address:Yinhai Building 5th floor Zhenhua Road No.75 Futian District Shenzhen city,Guangdong Province,China
    Attention:

Thanks for cooperation.

By the way, after send back, please show me the post office ticket (always contain the shipping address and the tracking number) by email to sales01@mobase.net, after get the information, we will send a brand new one to you as soon as possible. Please kindly understanding.

Best wishes,

beyler şunu birisi bana anlatabilirmi. adam cihazı gönder diyor ama tam anlayamadım. çeviridende çözemedim.

Bunu duyduğumuza çok üzüldük, ürünü değiştirebiliriz. Posta ile ilgili bilgiler aşağıdadır:

Alıcı: Gui Longwei-0125
    Adres: Yinhai Building 5th floor Zhenhua Road No.75 Futian District Shenzhen city,Guangdong Province,China
    Posta Kodu: 518000
    Tel No: +86 15986788687

Dikkat:

1. Lütfen sadece yerel posta servisi (yani PTT) ile gönderin. DHL, UPS, FEDEX, TNT kabul edilmiyor.
    2. Düzgün paket yapın, içindekiler kırılmayacak şekilde olsun.
    3. Sipariş numarası ve sorunun detaylı açıklamasının olduğu bir yazıyı da paketin içine koyun.

İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Bu arada, gönderdikten sonra, postane alıntısını da bana e-mail ile (üzerinde mutlaka alıcı adresi ve izleme numarası oldun) sales01@mobase.net adresine gönderin. Bu bilgiler geldikten sonra, size en yakın zamanda yeni bir tane göndeririz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Orijinalden alıntı: amermer

çok teşekkür ederim.
  • wii kumandaları bu alete bağlanabiliyor mu?
  • şimdi mause alma arefesindeyim, air mauslar kol yoruyor mu arkadaşlar normal mausla kıyaslarsanız kullanımı daha mı kolay daha mı zor. eğer zor derseniz wireless özelliği olan normal maus ve klavye alma niyetindeyim
  • quote:

19:14 Feb 18,2013

Attention:

Thanks for cooperation.

Best wishes,

Neden illa yerel posta ile istemişler acaba? Karşı ödemeli gönderebiliyorsunuzdur belki de. Bunu da bir sorun isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

şimdi mause alma arefesindeyim, air mauslar kol yoruyor mu arkadaşlar normal mausla kıyaslarsanız kullanımı daha mı kolay daha mı zor. eğer zor derseniz wireless özelliği olan normal maus ve klavye alma niyetindeyim

Mouse olarak kullanacaksaniz normal mouse biraz daha iyi. Ancak yazi yazacaksaniz sanal klavye ile tuslara tiklayarak yazmak tam bir iskence. Mesela ben bu yaziyi RC11 kumanda ile 1 dakikada yazarken, sanal klavye ile 10 dakikada zor yazarim.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.