Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple iOS'te kaliteli film programı var ama android'te yok galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mk808 es file explorer kurdum ama bilgisayardan paylaşıma verdiğim film dosyasını bir türlü gösteremedim. Laptop da win 8 ve kaspersky i.s.2013 kurulu mk808 aldıktan sonra finles 1,6 kurdum bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Kaspersky devre dışı bıraktım tara diyorum bilgisayarı görüyor ama üzerine tıkladığımda giriş başarısız mesajı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Arkadaşlar kimse HD kalitesinde video izlemeyir mu netten online izleyen varsa nasıl yapıyor programların hepsi dandik çamur gibi oluyor LCD Televizyonda.

Youtube dan bile izleyebilsen HD Olarak genede çamur gibi. Netflix ile bu acemi programcıların yazdığı dizi-film app lerini bir tutmayın.
    Kısacası: YOK, Olsa bile hayır gelmez.
    Şimdi git paşa paşa torréntten indir filmleri, usb ye kopyala öyle izle. Aksi halde rezil görüntü kalitesine mahkumsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

Orijinalden alıntı: amermer

quote:

Orijinalden alıntı: aykut11

arkadaşlar gk802 cihazım var cihaz da bir kaç eksiğim var bilenler yardımcı olursa sevinirim

finless in mk808 1.6 romunda olan alt barı kaybeden (hide bottom bar ) programın apk sını nasıl bulabilirim

ayrıca alt barda ses kontrolünü yapan volüme - + butonlarını gk 802 için nasıl bulabilirim

Selam,

Bildiğim kadarıyla o ayrı bir apk değil, rom içine gömülü.

Ben full!screen uygulamasını kurdum. Aynı işe yarıyor ve memnunum.

Mevcut ROM'larda ses ya tam açık ya da kısık olabiliyor. Bu nedenle herhangi bir uygulamayı tavsiye edemiyorum.

GK802 henüz gelişme aşamasında olan bir cihaz. Donanım iyi ama malesef henüz donanımı tam destekleyen bir ROM yok. armtvtech sitesini takip edersen gelişmelerden haberdar olabilirsin.

MK808B'ye kurduğum Finless 1,6A romunda alt barı kaldırdığımda aleti tekrar başlatmadan bir türlü geri getiremediğim için romu kaldırmıştım.

Full!screen programı işe yarayan güzel bir program,bilgilendirme için sağol ,uygulama işime yaradı

finless 1.6 da alt barı sakladığınız zaman geri getirmek için fare imlecini ekranın alt orta noktasına götürün, farenin sol tuşuna basılı tutarak ekranın üst orta noktasına kafar kaydırın. hoop, alt bar geri döndü :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

Mk808 icin 1.7 firmware

http://www.freaktab.com/showthread.php?3857-BETA-MK808-quot-all-models-quot-Finless-1-7-BETA-TEST-Report-thread

bu çinliler 50 dolarlık makineyede klon yapmaya başlamışlarya helal olsun
  • beyler,
    ALLAH rızası için birisi şu kargomun nerde hangi merkezde olduğunu söyleyebilirmi.

1-topkapıdaki merkez müdürlüğe gittim yok.

2-fatih posta dağıtım yazan şubeyide buldum gittim yok.

3-bahçelievlerde bir ptt şubesine git dediler ama tiksinti geldi. oradada yoksa cinnet geçirecem. bu bahçeli evlerdeki şubeyi bilen varmı yada benzer macera yaşayan bide geri gitmiş olabilirmi acaba takip no RB171576774CN

.
    iHBARLANDI(Noticed) 15/02/2013 - ISTANBUL-AVR FATİH POSTA DAĞITIM
    15/02/2013 16:27:l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 25 Şubat 2013; 23:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

beyler,
    ALLAH rızası için birisi şu kargomun nerde hangi merkezde olduğunu söyleyebilirmi.

3-bahçelievlerde bir ptt şubesine git dediler ama tiksinti geldi. oradada yoksa cinnet geçirecem. bu bahçeli evlerdeki şubeyi bilen varmı yada benzer macera yaşayan bide geri gitmiş olabilirmi acaba takip no RB171576774CN

.

Geri gitmiş olsaydı büyük ihtimalle sisteme yansırdı hocam,gitmeden önce telefonla şansınızı deneyin belki bilgi alırsınız.

BAHÇELİEVLER DG.TOPL
    Adres BAHÇELIEVLER MAH. FERIT SELIMPASA CD. KOMIK HASANEFENDI SK. NO: 7
    Yetkili İlçe BAHCELIEVLER Bağlı Old. Mer.
    Telefon 0212 4414730 Faks 0212 4414729
    Çalışma Saatleri 08.00-23.00 Merkez Kodu 12559

• Bu cihazlardan bir tane de ben aldım. Android 4.1.1 cortex A9 T002 model diyor ama U802 mi yoksa K808 mi araştırdım ama bulamadım.

Torrent ten veya başka bir yerden dosya indirecegim zaman sd karta değil dahili hafızaya kopyalamaya çalışıyor ve dosya büyük olduğu için hata veriyor.

Sd karta download etmeyi nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

beyler,

.

Geri gitmiş olsaydı büyük ihtimalle sisteme yansırdı hocam,gitmeden önce telefonla şansınızı deneyin belki bilgi alırsınız.

BAHÇELİEVLER DG.TOPL
    Adres BAHÇELIEVLER MAH. FERIT SELIMPASA CD. KOMIK HASANEFENDI SK. NO: 7
    Yetkili İlçe BAHCELIEVLER Bağlı Old. Mer.
    Telefon 0212 4414730 Faks 0212 4414729
    Çalışma Saatleri 08.00-23.00 Merkez Kodu 12559

Alıntıları Göster
    akanthus,

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 26 Şubat 2013; 6:04:44 >

• Arkadaşlar günaydın,

Geekbuying den MK808 aldım, finless 1.6 kurdum.
    Herşey güzel hoş...
    Xbmc de kurdum XAF'ın custom build sürümlerindenden(Mx player ile Hw+ decoding süper)...

Beş sorum olacak...

1 -Pinch to zoom olayını standart klavye mouse ile halletmenin bir yolu yordamı var mı (Widget, program vs gibi)?

2 -3d Tvim ve H-SBS filmler var yalnız alet bunları açıyor da sanıyorum en boy oranıyla ilgili bir sıkıntıdan dolayı TV de 3d modu açınca olmuyor, zaten altyazı olayını da çözemedim 3d filmlerde onu da otomatik ayarlamıyor sanıyorum.
    Varmı çözen, çözümü bilen?

3 -Gamepad bağlamayı düşünüyorum. Elimde çok eskiden kalma bir Ps2 controller vardı ucunda Ps2 ve USB girişi olan KONTORLAND marka ucuz ama fena değildi PS2 de. Taktım USB/BT Joystick Center 6 ile veya Six Axis Controller ile bağlayamadım. Zaten sonradan baktım Usb Host Controller ile de gözükmüyor. Demekki bendeki controller bozuk yada var bir enayilik... Yeni bir gamepad almayı düşünüyorum. Herhangi bir gamepad alsam olur mu? USB ve Pc girişlilerden? Yoksa Xbox controller mı almalıyım?

4 -Skype ile görüntülü konuşma için mikrofonlu usb kamera olayını çalıştıran var mı? LOGITECH C170 5MP WEBCAM mikrofonlu kamera olsam tanır mı cihaz?

5 -Turkcell Tv uygulaması yükledim cep için olan düzgün çalışmıyor, tablet için olanda açılıyor sonra kapanıyor. Sadece Firefox ile web den desktop görünümde girip izleyebiliyorum. Çözüm üreten var mı?

Teşekkürler...

Bu arada el cevap :

quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Arkadaşlar kimse HD kalitesinde video izlemeyir mu netten online izleyen varsa nasıl yapıyor programların hepsi dandik çamur gibi oluyor LCD Televizyonda.

Bende 20mbit internet var gerek youtube dan gerek Xbmc den yağ gibi izliyorum HD sorunsuz...
    Biraz araştırın bence cihazı kötülemeden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afterdarq -- 26 Şubat 2013; 15:44:56 >

• Beyler herkes finless rom dan bahsediyor. mk802 iiis için böyle bir custom rom yokmu ? Bende bu cihazı aldım keşke 808b mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şu anda.
    Hd filmleri hdd ve web üzerinden izlemek için bu cihaz yeterli mi. Birde ip tv çalıştırabilirim değil mi?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoktuaslan

Beyler herkes finless rom dan bahsediyor. mk802 iiis için böyle bir custom rom yokmu ? Bende bu cihazı aldım keşke 808b mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şu anda.
    Hd filmleri hdd ve web üzerinden izlemek için bu cihaz yeterli mi. Birde ip tv çalıştırabilirim değil mi?

Teşekkürler

http://www.freaktab.com/showthread.php?3602-Custom-Rom-for-MK802IIIS

Yükleme talimatlarını iyice anladıktan sonra girişin,hatalı bir iş olmasın

• quote:

quote:

Beyler herkes finless rom dan bahsediyor. mk802 iiis için böyle bir custom rom yokmu ? Bende bu cihazı aldım keşke 808b mi alsaydım diye düşünmüyor değilim şu anda.

Teşekkürler

Teşekkürler hocam

Bunu deneyen oldu mu gerçekten bahsettiği Features ları sağlıyor mu acaba ? Memnun kalıp tavsiye eden varmı yoksa geldiği romla mı kullanıyorsunuz ?

• ethernet usb converterı takınca dırekt goruyormu ayarmı yapıyoruz beceremedım

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Teşekkürler hocam

Bunu deneyen oldu mu gerçekten bahsettiği Features ları sağlıyor mu acaba ? Memnun kalıp tavsiye eden varmı yoksa geldiği romla mı kullanıyorsunuz ?

Ben aşağıdaki son güncelleme ile kullanıyorum.

http://www.rikomagic.co.uk/support.html

• quote:

quote:

Teşekkürler

Yükleyenler memnun gibi ama DH de bu roomu kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Teşekkürler

hocam linkte forumda yükleyenlerin bir kısmının wifi sorunu yaşadığı yazıyor.
    neomode nickli arkadaş USB üzerinden (2.0 Amps ve 5V) güç beslemek gerektiğini falan yazmış.
    ayrıca BT da aktif olmuyormuş. Orjinal rom kullanıcaz bir müddet daha anlaşılan.

birde şöyle bişey var :)
    Antutu says only 7402 with original ROM and 7323 with yours.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 26 Şubat 2013; 12:20:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Teşekkürler

hocam linkte forumda yükleyenlerin bir kısmının wifi sorunu yaşadığı yazıyor.
    neomode nickli arkadaş USB üzerinden (2.0 Amps ve 5V) güç beslemek gerektiğini falan yazmış.
    ayrıca BT da aktif olmuyormuş. Orjinal rom kullanıcaz bir müddet daha anlaşılan.

birde şöyle bişey var :)
    Antutu says only 7402 with original ROM and 7323 with yours.

Uzun lafın kısası işe yaramazmış. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Bu cihazlardan bir tane de ben aldım. Android 4.1.1 cortex A9 T002 model diyor ama U802 mi yoksa K808 mi araştırdım ama bulamadım.

Torrent ten veya başka bir yerden dosya indirecegim zaman sd karta değil dahili hafızaya kopyalamaya çalışıyor ve dosya büyük olduğu için hata veriyor.

Sd karta download etmeyi nasıl yapabilirim?

Yokmu bu sorun hakkında bilgisi olan
  • arkadaslar su anda alınabılecek en ıyı cıhaz nedır?

809?
    cx803?
    802iii

veya bırbaskası

tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.