Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deadric

quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

19:14 Feb 18,2013
    So sorry to hear that, maybe we have to do replacement, here is our shipping information:

Receiver name: Gui Longwei-0125

Address:Yinhai Building 5th floor Zhenhua Road No.75 Futian District Shenzhen city,Guangdong Province,China
    Post code: 518000
    Phone number: +86 15986788687
    Attention:
    1. Just use your local post to return. Not accept DHL,UPS FEDEX,TNT.
    2. Make protective package ,to protect it.
    3. Put a paper in the package with the order number, and the detailed problem

Thanks for cooperation.

By the way, after send back, please show me the post office ticket (always contain the shipping address and the tracking number) by email to sales01@mobase.net, after get the information, we will send a brand new one to you as soon as possible. Please kindly understanding.

Best wishes,

beyler şunu birisi bana anlatabilirmi. adam cihazı gönder diyor ama tam anlayamadım. çeviridende çözemedim.

Neden illa yerel posta ile istemişler acaba? Karşı ödemeli gönderebiliyorsunuzdur belki de. Bunu da bir sorun isterseniz.

valla bende anlamadım ama dediğiniz gibi olabilir. sordum gelen mesaj şu,

Alex Wong: After get your tracking information, we will send you a brand new one, just like the before send, a whole products, include accessories.

Of course we offer the shipping price from China to your hand again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 22 Şubat 2013; 6:00:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

şimdi mause alma arefesindeyim, air mauslar kol yoruyor mu arkadaşlar normal mausla kıyaslarsanız kullanımı daha mı kolay daha mı zor. eğer zor derseniz wireless özelliği olan normal maus ve klavye alma niyetindeyim

Mouse olarak kullanacaksaniz normal mouse biraz daha iyi. Ancak yazi yazacaksaniz sanal klavye ile tuslara tiklayarak yazmak tam bir iskence. Mesela ben bu yaziyi RC11 kumanda ile 1 dakikada yazarken, sanal klavye ile 10 dakikada zor yazarim.

Yok bahsettiğim ikili setler var küçük boyutlu bir klavye ve yanında mausu, tek wireless dongle ile çalışan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deadric

quote:

19:14 Feb 18,2013
    So sorry to hear that, maybe we have to do replacement, here is our shipping information:

Receiver name: Gui Longwei-0125

Address:Yinhai Building 5th floor Zhenhua Road No.75 Futian District Shenzhen city,Guangdong Province,China
    Post code: 518000
    Phone number: +86 15986788687
    Attention:
    1. Just use your local post to return. Not accept DHL,UPS FEDEX,TNT.
    2. Make protective package ,to protect it.
    3. Put a paper in the package with the order number, and the detailed problem

Thanks for cooperation.

By the way, after send back, please show me the post office ticket (always contain the shipping address and the tracking number) by email to sales01@mobase.net, after get the information, we will send a brand new one to you as soon as possible. Please kindly understanding.

Best wishes,

beyler şunu birisi bana anlatabilirmi. adam cihazı gönder diyor ama tam anlayamadım. çeviridende çözemedim.

Neden illa yerel posta ile istemişler acaba? Karşı ödemeli gönderebiliyorsunuzdur belki de. Bunu da bir sorun isterseniz.

valla bende anlamadım ama dediğiniz gibi olabilir. sordum gelen mesaj şu,

Alex Wong: After get your tracking information, we will send you a brand new one, just like the before send, a whole products, include accessories.

Of course we offer the shipping price from China to your hand again.

Burdan gönderirken gene biz öderiz demiş ama sizin göndereceğiniz ile ilgili birşey dememiş. Siz gene PTT ile gönderin, belki orada da dhl falan gıcıklık yapıyordur gümrük durumlarında :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerel posta istemesi normal. Biz neden TNT UPS ile istemiyorsak o da ondan istemiyor. Yol parası vermek istemiyor.
  • http://dx.com/p/usb-2-0-male-to-10-100mbps-rj45-lan-ethernet-network-adapter-dongle-for-android-notebook-pc-white-170753

Bu ethernetten sipariş verdim. Gelince anlarız artık 6 mbit mi 100 mbit mi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDIMAX EU-4208, 10gb a kadar 1080p filmleri çok rahat oynatabiliyor. İstediğim konuma en geç 3 saniye içinde geçiyor. Takılma, donma, uzun süre tampona alma gibi işlemler yok. 25-30mbit arası veri yoğunluğunu karşılayabiliyor. Flash disk takıp izlemekle, ağdan izlemek arasında pek fark yok diyebilirim.

Bu deneme aletin gerçek verilerini göstermez. Ağdan film izlerden, esfile ağdan veri alıyor player a gönderiyor, player veriyi cihaza çözdürüyor ve ekrana yansıtılıyor. Benim tahminim dönüştürücü 50mbit civarlarında rahat çalışabilir. 50mbit şu an her şey için yeterli.

Bir tane 13gb lık film var, onun dışında 10gb dan büyük film barındırmıyorum. Onu yürütürken de arada bir takılma bekleme oluyor. Beklemeler çok can sıkıcı değil. Çok abartı şekilde yüksek bitrate film izleme merakınız yoksa rahatlıkla ağ üzerinden film izlenebilir.

Birkaç çeşit ağ destekli dosya tarayıcısı denedim. En hızlısı es file explorer.

• minix neo x5 te bir türlü yazılımı güncelleyemedim, nerde hata yapıyor olabilirim... otg kablosunun ucunun bağlı olduğu plastiği 1mm kestim otg portuna taktım kablonun diğer ucunu bilgisayarın usb portuna taktım. cihazı fişe taktım bir kürdanla küçük deliğin olduğu yere bastırırken açma kapama düğmesine 7-8 saniye bastım ama bir türlü bilgisayar yeni donanım bulundu şeklinde bir uyarı vermiyor verse cihazı driver ile tanıtacağım. windows 8 de denedim sonra windows 7 de denedim.im

birde cihaz tv ye takılı iken deniyim dedim aşşağıdaki gibi karnı açık açık bir android ve ünlem işareti çıkıyor ekranı on yirmi saniye öyle bekliyor ve sonra kapanıyor android işletim sistemi açılıyor. aşağıdaki capsıda yine bu forumda buldum.
    acaba

acaba kablodamı bir sorun var. o gördüğüm resim belki yazılım güncelleme sırasında çıkan bir resim gibi geldi. herşey normalde kabloada mı sorun var acaba?

işin kötü tarafı cihaz birgün kitlense yazılım atıp kurtaramayacağızda bu şekilde olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 23 Şubat 2013; 2:59:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

minix neo x5 te bir türlü yazılımı güncelleyemedim, nerde hata yapıyor olabilirim... otg kablosunun ucunun bağlı olduğu plastiği 1mm kestim otg portuna taktım kablonun diğer ucunu bilgisayarın usb portuna taktım. cihazı fişe taktım bir kürdanla küçük deliğin olduğu yere bastırırken açma kapama düğmesine 7-8 saniye bastım ama bir türlü bilgisayar yeni donanım bulundu şeklinde bir uyarı vermiyor verse cihazı driver ile tanıtacağım. windows 8 de denedim sonra windows 7 de denedim.im

birde cihaz tv ye takılı iken deniyim dedim aşşağıdaki gibi karnı açık açık bir android ve ünlem işareti çıkıyor ekranı on yirmi saniye öyle bekliyor ve sonra kapanıyor android işletim sistemi açılıyor. aşağıdaki capsıda yine bu forumda buldum.
    acaba

acaba kablodamı bir sorun var. o gördüğüm resim belki yazılım güncelleme sırasında çıkan bir resim gibi geldi. herşey normalde kabloada mı sorun var acaba?

işin kötü tarafı cihaz birgün kitlense yazılım atıp kurtaramayacağızda bu şekilde olursa.

Win 8 de sürücü imzalarını devre dışı bırakmayı denediniz mi? %99 bundandır. Aşağıda video da anlatılıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=ThMBigwfXls

• sorun çözüldü, minixe giren soket daha da ileri gidebiliyormuş korkup ittirmemiştim girdiğini düşünüp, sonrasında windws8 cihaz sorunlu olduğundan tanınamadı gibi bir baloncuk çıktı saatin yanında, sorunlar bitmiyor derken windows 7 de denedim herhangi bir sorun olmadan 1080p yazılımı kuruldu.

windows8 yüklü laptopun usb portlarında bir sorun olduğunu düşünüyorum daha öncede bir usb hub ı tanıtamamıştım aynı şekilde, driver güncelleyeceğim bakalım düzelmezse ya fiziksel bir sorun var yada gönderdiğin video daki sorun var
  • Bende 802 iiis de aynı durum vardı. Gönderdiğim videodaki adımları izledim ve yükleme yaptım.
  • bozulan ug007 yi bu gün ptt ile çin e yolladım 33 tl tuttu içime oturdu. bi kelek olmadan süreç tamamlansa bari.
  • quote:

bozulan ug007 yi bu gün ptt ile çin e yolladım 33 tl tuttu içime oturdu. bi kelek olmadan süreç tamamlansa bari.

valla bana gonderseydin kargo ucreti sadece 10 tl odeyecektin 100/99 sorunu cozerdim

ama hayirlisi boyleymis

saglik olsun 33 tl nin cikacagi var mis en azindan yapilip gonderilsinde
  • Mk808 icin 1.7 firmware

http://www.freaktab.com/showthread.php?3857-BETA-MK808-quot-all-models-quot-Finless-1-7-BETA-TEST-Report-thread

• Şöyle HD kalitesinde online film izleyebileceğim bir program yokmu Googleplay den bütün film izleme programlarını indirdim hepsi kalitesiz. Siz nasıl yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan81 -- 24 Şubat 2013; 10:25:04 >
  • merhaba arkadaslar
    bir arkadasimizdan mk802iii aldim
    benim sormak istedigim :
    1- yanilmiyorsam cihaza rootlu firmware atinca cihaz rootlu oluyor.
    ben birkac link buldum ama linkler olu cikti. rootlu bir firmware nereden bulabilirim?
    2- ug802 icin olan finless rom mk802iii icinde oluyormu? romu yuklemek icin root etmekmi gerek?
    tesekkurler arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsimsek

merhaba arkadaslar
    bir arkadasimizdan mk802iii aldim
    benim sormak istedigim :
    1- yanilmiyorsam cihaza rootlu firmware atinca cihaz rootlu oluyor.
    ben birkac link buldum ama linkler olu cikti. rootlu bir firmware nereden bulabilirim?
    2- ug802 icin olan finless rom mk802iii icinde oluyormu? romu yuklemek icin root etmekmi gerek?
    tesekkurler arkadaslar.

http://www.rikomagic.co.uk/forum/viewtopic.php?f=11&t=3942

burada var indirebilirsin ayrica yuklemesi nasil yapilacak anlatiliyor

• @ap58 hocam tesekkur ediyorum.
    isten sonra insallah deneyecem.
    ( buarada yeni cihaziniz vu+ ultimo hayirli olsun. bence dogru tercih )

• quote:

Orijinalden alıntı: ap58

quote:

bozulan ug007 yi bu gün ptt ile çin e yolladım 33 tl tuttu içime oturdu. bi kelek olmadan süreç tamamlansa bari.

valla bana gonderseydin kargo ucreti sadece 10 tl odeyecektin 100/99 sorunu cozerdim

ama hayirlisi boyleymis

saglik olsun 33 tl nin cikacagi var mis en azindan yapilip gonderilsinde

kardeş ilgin ve yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. lakin burada benzer durum yaşayan bir arkadaş 12 tl ücret ile yolladım diyince gittim. banada sürpriz oldu. bi kerede gitmiş olduk kısmet bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 24 Şubat 2013; 16:44:45 >
  • Arkadaşlar kimse HD kalitesinde video izlemeyir mu netten online izleyen varsa nasıl yapıyor programların hepsi dandik çamur gibi oluyor LCD Televizyonda.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.