Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

USB Ethernet mevzusunu biraz araştırdım. Buna göre RD9700 chipsetli adaptörler en fazla 5 - 6 Mbit hız sağlıyorlar. ASIX ASX77882, AX88772A veya AX88772B chipsetliler ise 90 Mbit hız sağlayabiliyorlarmış. Tabi performansın modelden modele göre de değişmesi olası ama asıl etken kullanılan chipset... Fiyatları da ona göre tabi. ASX77882 kullanan cihazlardan birisi Edimax 4208 miş ve işin güzel tarafı bu model Vatan Bilgisayarda satılıyor. Ben bu haftasonu almayı düşünüyorum çünkü yakında Digitürk'ü internet üzerinden alacağım, sorun yaşamak istemiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/edimax-eu-4208-eu-4208-10100-usb20-ethernet-adaptoru/productdetails.aspx?I_ID=62292

Adam bununla network üzerinden HD film izleyebiliyormuş.

Diğer iyi modeller de bunlar :

http://www.aliexpress.com/snapshot/212383112.html

http://www.aliexpress.com/snapshot/212727953.html

Ben hala Aliexpress'den alışveriş yapamıyorum. Nedense kredi kartımı kabul etmiyorlar. Banka ile mi görüşmem lazım acaba ?

Aliexpress kredi kartı adresinizin, shipping adresinizle aynı olmasını istiyor. Ben Garanti k. kartım ile yurtdışındaki adresime ürün alamamıştım mesela. İşin komiği önce provizyonu koyuyor, parayı çektiler oh be diyorsunuz, 2 gün sonra siparişi iptal edince neye uğradığınızı şaşırıyorsunuz.

Aynı ürünü başka sitede görürsem Aliexpress'in yüzüne bile bakmıyorum. Canı çok yanan var burdan. Yabancı siteleri araştırın aliexpress scam diye.

Kredi kartı işini bir türlü çözemedim. Kredi kartı adresi dediğiniz nedir ? Paypal'dan bahsetmiyorum doğrudan Mastercard'ı seçiyorum direk reddediyor. Sinir oldum . AX88772 dönüştürücü sadece orada var. Başka bildiğiniz hangi alışveriş siteleri var arayabileceğim ?

• Kredi kartinin ekstrelerinin geldigi ev adresi. Yabancilar billing address diyor. O iste.
    Aliexpress e alternatif bir yer daha vardi adi dhgate gibi birseydi. Birde ordan bakin olmadi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

ben de Kar Elektronik nickli sahtekardan aldığım mk802IIIS i satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa om atsın.

sorun nedir?

Tvyo veya herhangi bir programdan dizi izlerken donuyor...

Bu donuyorsa mk808 de donar o zaman. Bir de wireless kanalını değiştirmeyi dene. komşularında kablosuz ağ çoksa bozabilir belki sinyal kalitesini.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ben de Kar Elektronik nickli sahtekardan aldığım mk802IIIS i satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa om atsın.

sorun nedir?

Bu donuyorsa mk808 de donar o zaman. Bir de wireless kanalını değiştirmeyi dene. komşularında kablosuz ağ çoksa bozabilir belki sinyal kalitesini.

İş yerime de götürdüm değişmedi sonuç. Dizi, film açınca ilk dakikalarda bazen donuyor ve ben güç kablosunu çekene kadar o vaziyette kalıyor, bazen de kendi kendine reset atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorun nedir?

İş yerime de götürdüm değişmedi sonuç. Dizi, film açınca ilk dakikalarda bazen donuyor ve ben güç kablosunu çekene kadar o vaziyette kalıyor, bazen de kendi kendine reset atıyor.

ben cihazın sinyal alamamasından kaynaklı yayının donması sanmıştım ama sanırım cihaz komple donuyor. mk808 de böyle sorun var mıdır acaba?

• Aynen. Cihaz komple donuyor. Aynı sorunu birkaç kişi daha yaşamış hatta cihazın resmi forumlarında da konuşuluyor. Ama bunu satan sahtekar herif, bana senin tv arızalı tv yo kurma o zaman gibi cevaplar verdi...guldum geçtim. Paypal de vaka oluşturdum yedirmiycem parayı inşallah.

• Herhangi bir sorunu olmayan Rikomagic III + RC12 Touch klavye satılıktır.
    İlgilenenler için ilan linki.

http://forum.donanimhaber.com/m_70989594/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70989594
  • quote:

Aynen. Cihaz komple donuyor. Aynı sorunu birkaç kişi daha yaşamış hatta cihazın resmi forumlarında da konuşuluyor. Ama bunu satan sahtekar herif, bana senin tv arızalı tv yo kurma o zaman gibi cevaplar verdi...guldum geçtim. Paypal de vaka oluşturdum yedirmiycem parayı inşallah.

Cihazi root edip veya rootlu custom rom kurup, islemci hizini 1ghz e kadar dusurun (setcpunapp i ile). Boylece sorun duzelebilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Aynen. Cihaz komple donuyor. Aynı sorunu birkaç kişi daha yaşamış hatta cihazın resmi forumlarında da konuşuluyor. Ama bunu satan sahtekar herif, bana senin tv arızalı tv yo kurma o zaman gibi cevaplar verdi...guldum geçtim. Paypal de vaka oluşturdum yedirmiycem parayı inşallah.

Cihazi root edip veya rootlu custom rom kurup, islemci hizini 1ghz e kadar dusurun (setcpunapp i ile). Boylece sorun duzelebilir belki.

Bu işlemlerin ne şekilde yapılacağına dair bir site, sayfa varmı...custom rom ve root konularında tecrübeli sayılırım telefonlar üzerinde ama bu cihazlarda yapmadım hiç...

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

arkadaşlar geekbuyıng üzerinden imito mx1 siparişi verecem çin tatili bitti mi sitenin üzerinde ki tatil notu gitmiş

cin bayram tatili 16 sinda bitti
  • beyler, tableti tv. ye bağlayıp maus bağladım ama sanal klavye açılmıyor çözümü varmı acaba.
  • arkadaslar bozuk calismayan mini pc si olan arkadaslar sizlerden ricam bana gonderin ucretli veya ucretsiz fark etmez
  • Mk808 için nasıl bir adaptör önerirsiniz arkadaşlar. sanırım adaptörde bir sorun, ucuza bir şey alıp denemek istiyorum.

• MK808 için yeni custom yazılım çıkmış. İçinde 2dark4u'nun kernel'ı da var. 2dark4u kendi kernel'ı ile bu yazılımı öneriyor. Linki aşağıdaki sayfada :

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=13&t=858
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

MK808 için yeni custom yazılım çıkmış. İçinde 2dark4u'nun kernel'ı da var. 2dark4u kendi kernel'ı ile bu yazılımı öneriyor. Linki aşağıdaki sayfada :

http://www.armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=13&t=858

Yukledim deniyorum Cok iyi gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

http://www.geekbuying.com/item/T3-2-4GHz-Wireless-Air-Mouse-Keyboard-with-G-Senor--Gyro-Sensor-for-Android-Google-TV-Box-312752.html Arkadaşlar bu kumandayı aldım ama G sansörünü nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum oyunları açtığımda klavyeyi sağa sola çevirince oyundaki arabada sağa sola gitmesi gerekmiyor mu bunu yapamıyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

benim merak ettiğim kumandayı almışsın, çözebilirsen ve işe yarıyorsa mesaj atarsan sevinirim...

kitapçık falan çıkmadı mı içinde, ingilizce yazıyorsa bir paragraf yaz çevirmeye çalışalım

Yok kardeş hiç bir şey çıkmadı kutunun içinden çözemedim hala kafam ağrıdı bıraktım :(

atakan81 bu t3 mousların hepsinde gyro sensor yok linkteki ürünümü aldınız yada başka bir yerden mi. Linktekini aldıysanız son durum ne çalıştırabildiniz mi?

• 4.
    iHBARLANDI(Noticed) 15/02/2013 - ISTANBUL-AVR FATİH POSTA DAĞITIM
    15/02/2013 16:27:35

kargom burada görünüyor. ve gidip almam lazım adresini bulamadım bilen varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 18 Şubat 2013; 6:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

4.
    iHBARLANDI(Noticed) 15/02/2013 - ISTANBUL-AVR FATİH POSTA DAĞITIM
    15/02/2013 16:27:35

kargom burada görünüyor. ve gidip almam lazım adresini bulamadım bilen varmı acaba

https://maps.google.com/maps?oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF-8&q=Fatih+ptt&fb=1&gl=tr&hq=Fatih+ptt&cid=0,0,18412749399531216859&ei=7dYhUdbOOMfi4QSctoGADg&ved=0CIgBEPwSMAQ

• arkadaşlar benim imito mx1 in elektrik girişini taktığım girişin lehimleri kırıldı.

mini usb den 2 tane var. arka tarafıyla çalıştırıyordum ben hep. dc 5v yazan kısımdan. şimdi o kısımın giriş yapan yeri çıktı. aleti diğer kısımdan çalıştırabilirmiyim ?

denemedim daha önce o yüzden yan taraftan çalıştıran varmı diye sormak istedim.
  • Az önce Deal Extreme sitesinden Arkview USB 2.0 Gigabit ethernet adaptörünü sipariş ettim. Bakalım, umarım isteğim gibi çıkar.

Ürün bu :

http://dx.com/p/arkview-usb-2-0-1000mbps-gigabit-ethernet-lan-network-adapter-15366
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.