Bildirim
Rize macina gidecegim yardim lazim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biletini maçtan 2-3 saat önce alabilirsin ancak aşırı kuyruk oluyor bilet gişesinde. Passolig kartın yok ise tek geçişlik passokart ile girebilirsin.
metro sanayiye kadar geliyor. oradan stada yürümen lazım. zaten maça yakın bir saatte geleceğin için o yol taraftarlarla birlikte yüründüğünde insana o kadar da uzun gelmiyor
hatta arkadaş grubu olarak bağırarak gidilirse çok güzel geçiyor -
biletini maçtan önce satın alman elbette daha avantajlı. ancak dediğim gibi passokartın var ise internetten alabilirsin. maçı ebilet olarak kartına tanımlarlar ve hiç kuruğa takılmadan direk stada girebilirsin.
passokartın yok ise mecburen aslanlıyoldaki bilet gişesinden tek geçişlik passokart almak zorundasın.
ilk dönemlerde ebilete karşıydım ama bunun zararının takıma olduğunu anlayınca bu tutumumdan vazgeçtim.. -
passolig kartım var internet direk yükleteyim.. sanayi durağından kaç dk sürüyor hocam yürüyerek ?
@ultrAsGalat -
ortalama 15-20 sürmüyor bile , yürüyüş tempona bağlı biz genelde araçla toplanıp geliyoruz. yürümeyeli bayağı oldu.
hangi tribünden alacaksın biletini? -
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAsGalat
ortalama 15-20 sürmüyor bile , yürüyüş tempona bağlıbiz genelde araçla toplanıp geliyoruz. yürümeyeli bayağı oldu.
hangi tribünden alacaksın biletini?
batı veya doğu en üstten alıcam büyük ihtimal -
anladım. şimdiden iyi seyirler. bağırın oturmayın batıda doğuda , ateşleyin etrafınızdakileri -
quote:
anladım. şimdiden iyi seyirler. bağırın oturmayın batıda doğuda , ateşleyin etrafınızdakileri
etraftakiler büyük ihtimal yaşlı veya çiğdemci tayfa gelicek diye düşünüyorum kale arkasından da alabilirim -
yerinde olsam ilk defa olduğu için batı yada doğu alırdım. Tam olarak sahaya hakim oluyorsun.
ama yok ben gırtlağımı feda ederim diyorsan buyur gel OPEL ALT tribün almalısın
ben de orada olurum -
quote:
yerinde olsam ilk defa olduğu için batı yada doğu alırdım. Tam olarak sahaya hakim oluyorsun.
ben de orada olurum
neyse bu hafta batı veya doğu alayım bursa maçına kale arkasına gelirim hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için -
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
quote:
ben de orada olurum
neyse bu hafta batı veya doğu alayım bursa maçına kale arkasına gelirim hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X