Şimdi Ara

Rize macina gidecegim yardim lazim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ilk defa tt arenaya gidecegim levent fabrikalar duragina yakinim burdan stada nasil gidebilirim sanirim metro kapaliymis birde bileti ne zaman almam iyi olur macdan 2-3 saat once gitsem alabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    biletini maçtan 2-3 saat önce alabilirsin ancak aşırı kuyruk oluyor bilet gişesinde. Passolig kartın yok ise tek geçişlik passokart ile girebilirsin.
    metro sanayiye kadar geliyor. oradan stada yürümen lazım. zaten maça yakın bir saatte geleceğin için o yol taraftarlarla birlikte yüründüğünde insana o kadar da uzun gelmiyor
    hatta arkadaş grubu olarak bağırarak gidilirse çok güzel geçiyor
  • biletini maçtan önce satın alman elbette daha avantajlı. ancak dediğim gibi passokartın var ise internetten alabilirsin. maçı ebilet olarak kartına tanımlarlar ve hiç kuruğa takılmadan direk stada girebilirsin.
    passokartın yok ise mecburen aslanlıyoldaki bilet gişesinden tek geçişlik passokart almak zorundasın.

ilk dönemlerde ebilete karşıydım ama bunun zararının takıma olduğunu anlayınca bu tutumumdan vazgeçtim..
  • passolig kartım var internet direk yükleteyim.. sanayi durağından kaç dk sürüyor hocam yürüyerek ?
    @ultrAsGalat
    ortalama 15-20 sürmüyor bile , yürüyüş tempona bağlı biz genelde araçla toplanıp geliyoruz. yürümeyeli bayağı oldu.
    hangi tribünden alacaksın biletini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAsGalat

ortalama 15-20 sürmüyor bile , yürüyüş tempona bağlı biz genelde araçla toplanıp geliyoruz. yürümeyeli bayağı oldu.
    hangi tribünden alacaksın biletini?

batı veya doğu en üstten alıcam büyük ihtimal
    anladım. şimdiden iyi seyirler. bağırın oturmayın batıda doğuda , ateşleyin etrafınızdakileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anladım. şimdiden iyi seyirler. bağırın oturmayın batıda doğuda , ateşleyin etrafınızdakileri

etraftakiler büyük ihtimal yaşlı veya çiğdemci tayfa gelicek diye düşünüyorum kale arkasından da alabilirim
  • yerinde olsam ilk defa olduğu için batı yada doğu alırdım. Tam olarak sahaya hakim oluyorsun.
    ama yok ben gırtlağımı feda ederim diyorsan buyur gel OPEL ALT tribün almalısın
    ben de orada olurum
  • quote:

yerinde olsam ilk defa olduğu için batı yada doğu alırdım. Tam olarak sahaya hakim oluyorsun.
    ben de orada olurum

neyse bu hafta batı veya doğu alayım bursa maçına kale arkasına gelirim hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

yerinde olsam ilk defa olduğu için batı yada doğu alırdım. Tam olarak sahaya hakim oluyorsun.
    ben de orada olurum

neyse bu hafta batı veya doğu alayım bursa maçına kale arkasına gelirim hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.