Şimdi Ara

'Rızasıyla seviştik. Tecavüz etmedim'[Haber]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  'Rızasıyla seviştik. Tecavüz etmedim'[Haber]

'Rızasıyla seviştik. Tecavüz etmedim'[Haber]

SAMSUN'da aile baskısı nedeniyle evden kaçan 14 yaşındaki T.S., sevgilisi 19 yaşındaki Çağrı O. ile birlikte oldu. Ailesinin şikayeti üzerine Çağrı O., genç kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı.

Hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada suçlamayı kabul etmeyen Çağrı O., "Rızasıyla seviştik. Tecavüz etmedim" dedi, ve T.T.'nin kendisine cezaevinde gönderdiği fotoğrafları da delil olarak sundu. Duruşmaya katılan T.S ise, "Ben şikayetçi değilim. Yaşım küçük olduğu için ailem şikayetçi oldu" diye konuştu.

İlkadım İlçesi'nde oturan lise öğrencisi olan T.S., ailesinin erkek arkadaşıyla görüşmesine karşı çıkması üzerine geçen yıl kasım ayında evi terk etti. Daha sonra sevgilisi olan Çağrı O. ile buluştu. Bir süre dolaştıktan sonra iki genç Çağrı O.'nun arkadaşının evine giderek geceyi orada geçirdi. Bu sırada T.S.'nin ailesi de kızlarının eve dönmemesi üzerine polise gidip şikayetçi oldu. Olayla ilgili araştırma yapan polis 2 gün sonra Çağrı O.'yu yakalayıp gözaltına alırken, T.S.'yi de ailesine teslim etti.

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Çağrı O., Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinsel istismar suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada dün ilk kez hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanık, suçlamaları kabul etmedi. T.S ile olaydan 1 ay önce tanışıp arkadaş olduklarını söyledi. Kendisini sokakta bırakmak istemediği için arkadaşının evine götürdüğünü söyleyen Çağrı O., şunları söyledi:

"Kuzeniyle birlikte evden kaçmışlar. Beni aradılar. Buluşup onları arkadaşımın evine götürdüm. Onlar ayrı odada yattı. Ben ayrı odada. Gece yarısı T.S. yanıma geldi ve onunda rızasıyla seviştik. Zorla kendisine bir şey yapmadım."

Çağrı O., cezaevindeyken T.S.'nin kendisine gönderdiği ve üzerinde kendi fotoğrafının bulunduğu tişörtle çekilmiş fotoğrafları delil olarak mahkemeye verdi.

Lise öğrencisi T.S. de sanığın savunmasının doğru olduğunu ileri sürdü. Çağrı O. ile evlenmeyi düşündüklerini belirten T.S, "Kendisini seviyorum. Ben ondan şikayetçi olmamıştım. Ailem şikayetçi oldu. Onun serbest bırakılmasını istiyorum" dedi. T.S.'nin olaydan sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki muayenesinde 'ruh sağlığının bozulmadığı' raporu da dosyaya konuldu.

Mahkeme sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi, T.S.'nin şikayetçi olan babası 48 yaşındaki Mevlüt S.'nin dinlenilmesi için duruşmayı erteledi.

Haber: İsmail AKDUMAN/SAMSUN,(DHA) -

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®

• Aslanım samsun saldır adanayı geççen

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Aslanım samsun saldır adanayı geççen

odada dedem var laptop a bakarken gülmekten yarıldım oda bana garip garip bakıyor şimdi

bkz.http://www.youtube.com/watch?v=tKHiWzMbHqo
  • Bu sefer tutuklanan adama acidim bu hakimlerde bi tuhaf tonla olayda tecavuz kesinken adamlari tutuksuz yargiliyolar burda kiz kendi belirtmis ben istedim diye ama adam tutuklu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tokat
    Kastamonu

BURALI KIZLARDA 2 kez DUSUNUN!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Lan ne oluyor bana son günlerde, başlığı rıza babayla seviştik diye okudum

Aynen ha öyle bişey gibi geldi banada Yalnız değilmişim

• Forumdaki liseliler haberi okuyup ibret alsınlar. 18 yaşından küçüklere el bile sürmeyin Kız yakmış çocuğun başını

Orijinalden alıntı: s.uzun

Lan ne oluyor bana son günlerde, başlığı rıza babayla seviştik diye okudum

bende öyle okudum.
    CPU: 2X Pentium III 933 // MOBO: Intel OR840 // RAM: 4x 256MB PC800 RDRAM // GPU: Creative Labs Annihilator2 Ultra // Monitor: Sony GDM-FW900 // Case: Addtronics W8500-400A // Sound Card: Sound Blaster Live! Platinum 5.1 // Speaker: VideoLogic DigiTheater DTS // HDD: 4x 18GB Seagate Cheetah X15 // RAID Card: DPT SmartRAID IV Century PM2865U3 // DVD RW: Plextor Plexwriter 12/10/32 // OS: Windows 2000 Pro
  • Katile 15 yıl hapis verilmiyor

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Bu sefer tutuklanan adama acidim bu hakimlerde bi tuhaf tonla olayda tecavuz kesinken adamlari tutuksuz yargiliyolar burda kiz kendi belirtmis ben istedim diye ama adam tutuklu

Kız olayı kabul ediyor, yani ortada şüphe yok. Suç da katalog suçlardan olduğu için tutuklamak zorunda. Hakim reddetse Asliye Ceza mutlaka tutuklar, bu sefer de olan Sulh Ceza hakimine olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.