Şimdi Ara

Rival Schools'u hatirlayan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminim bir cogunuz benim gibi bu oyun icin defalarca okuldan kacip atari salonlarina
    gitmissinizdir. Bu oyun icin butun harcligimla jeton alip aksama kadar bu oyunu oynar-
    dim.

Ve bildiginiz gibi artik psp'ye ps1 oyunlari atilabiliyor, bende nostalji yapmak amaciyla
    bu oyunu psp'me yukledim. Ve hala ayni zevki aliyorum. Ama nedense bu oyunun ye-
    nisini hic gormedim.

ps2 icin bu oyunun yenisi falan var mi? King of fighters'i bile yenilediler bunu yenilemediler
    cok sacma

• ben bu oyunu atari salonunda hiç görmedim. ama zinc emulatörü ile oynamıştım. güzel oyun.
  • rival schools ve rival schools 2 oyunlari dreamcast konsolunda cikti. Nette bulabileceginiz bir emulator yardimi ile pc de oynayabilirsiniz.
    Ps 2 de yok diye hatirliyorum ne yazik ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukselserkan

rival schools ve rival schools 2 oyunlari dreamcast konsolunda cikti. Nette bulabileceginiz bir emulator yardimi ile pc de oynayabilirsiniz.
    Ps 2 de yok diye hatirliyorum ne yazik ki

peki nasi bir oyundu? Simdi sirf onun icin Dreamcast emulatoru aramayalim.(ikincisi yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paranoid_andr0id -- 17 Şubat 2007; 1:01:42 >
  • bi kaleci wardı bide beyzbolcu onları seçerdim ben.. kaleci adamı top gibi dikerdi hawaya, diğeri de beyzbol sopasıyla wururdu. güzeldi oyun
  • Aslında bu oyunu unutmustum nintendo ds de Phoneix Wright oyununda ki karakterlerin çizimlerini görünce hatırladım. Serinin 1. oyunu ps1 de 2 oyunu da dreamcast'te oynadım.
  • ben o oyunun kralıydım.zevki bıraktım rekoruna oynuyordum.kılıçlı adamla bi combineler doğruyodu adamı puanlar da tabiki uçuyor.o oyunun kralı oldum ben ya.gizli adamlar falan vardı çıkartıyordum.
    hepsiyle sonunu getirmiştim.
    süper oyundu hakikaten.bi ara ps1 de cd sini bulmuştum ama nerde bilmiyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mirc i hatirlayan var mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.