Şimdi Ara

Riv9 ile FIFA Tüyoları (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
51
Favori
95.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Riv9

hocam bu dediğiniz hareketleri kamera açısına göre ayarlamak lazım onu nasıl ayarlıycaz mesela gösteriyorsunuz eyvallahda gösteri arenasındada tutuyor bunun şekilleri ama bunları teleye adapte etmek lazım o yaptıklarınızdan 2-3 taneyi net olarak maç içinde yapamıyorum mesela onlarda gösteri arenasında oluyor tele kamerada yapamıyorum bi öneririniz varmı bu hareketleri teleye göre adapte etmek için

• Bdoo B kullanıcısına yanıt
    oyuncunun baktığı açı önemli hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlex

aslında bu hareketler verilirken teleye göre verilse mantıklı olur gerçekten böyle bi anlamı yok
  • Bdoo B kullanıcısına yanıt
    Bişey farketmezki emre videoda tele brodcast kullanmış aynı şey o hareketleri oyuncunun baktığı yöne göre değişiyor deneyerek bulursun yonleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhabalar, bu video da kullandiginiz custom taktik nedir

• emre bey, bu faydalı videoları emek verip yaptığınız ve bizle paylaştığınız için çok teşekkürler. bir de mütevazi tavrınız ayrıca takdire şâyân. yolunuz açık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0di

quote:

kontra atak

• quote:

Orijinalden alıntı: Bdoo

quote:

aslında bu hareketler verilirken teleye göre verilse mantıklı olur gerçekten böyle bi anlamı yok

hocam 7 dakikalık videoyu böyle bir anlamı yok diyerek ezmek yerine keşke hareketleri amatör'e karşı kick off maçına girip deneseydini, arena da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

emre bey, bu faydalı videoları emek verip yaptığınız ve bizle paylaştığınız için çok teşekkürler. bir de mütevazi tavrınız ayrıca takdire şâyân. yolunuz açık olsun.

rica ederim teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bdoo

quote:

hocam 7 dakikalık videoyu böyle bir anlamı yok diyerek ezmek yerine keşke hareketleri amatör'e karşı kick off maçına girip deneseydini, arena da olur.

hocam ezmek benim haddime değil emek vermişiniz teşekkürler ben sadece tavsiye olarakda söyledim bunu bazı zor hareketler kolay bulunamıyabiliyor o açıdan dedim.Hani youtube daki skill moveslara bakıyorum mesela hepsi arenaya göre 5 yıldızlı hareketleri teleye adapte etmekte zorlanabiliyorum.

• quote:

quote:

quote:

kontra atak

hocam pasi semide kullanmak cokmu zor alisamadim bir turlu cok zaman aliyor mu ? birde eskiden l1 e bastigimizda top ayaga yapisirdi simdi oyle bir tus yok sanirim dogrumu ?

• Hocam R2+L2 yaparken nasıl rakibe sırtınızı dönüyorsunuz?
    Edit:Anladığım kadarıyla önce L2 ile rakibe sırtımızı dönüp sonra r2ye basıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 17 Ocak 2016; 17:21:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kontra atak

hocam pasi semide kullanmak cokmu zor alisamadim bir turlu cok zaman aliyor mu ? birde eskiden l1 e bastigimizda top ayaga yapisirdi simdi oyle bir tus yok sanirim dogrumu ?

Hocam l2'ye basarsanız yakın sürer yanında r2 ye de basarsanız bir farklı boyutu oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kontra atak

hiç semide oynamadım. l2yi kullanabilirsin işlevi benzer tam olarak l1 gibi olmasa da

• şu ABDULAZIZ AlSHEHRI nin oyun tarzını bir tek ben mi begenmiyorum ya
    adam çok sinir bozucu oynuyor. sürekli kanattan geliyor, öne geçince gıcık gıcık zaman geçiriyor...dikkat edin eski pesciler gibi sürekli çizgiye yöneliyor
    öne geçtikten sonra da gıcık gıcık duran topları bekletiyor...uyuz oldum

• quote:

Eğitici videolari cekmeye basladim, suan türkçe olarak hic gormedim insallah bekledigim ilgiyi görür, ilk video finishing yani karsi karsiya bitirme

Hele şükür diyorum o zaman :) Bir süre önce twitchden oyununu izlerken youtube için videolar çekmeni önermiştim.Senden aldığım yanıt ise bunu daha çok rakiplerine karşı açık vermek gibi gördüğün şeklinde bir açıklama yapmıştın hatta bunun gibi kanalı olan bir oyuncunun adını vermiştin. Ovvy idi galiba. Oysa ki bu eğitici videolar daha çok amatör oyuncular için diye düşünüyorum. Umarım videoların sayısı artar. Hatta oynadığın başka oyunlar varsa onlarla ilgili de videolar çekebilirsin belki. Hangi oyunları oynuyorsun ve ne kadar zamanın var bilmiyorum ama oynadığın her oyun takip edilip izlenir diye düşünüyorum. Mesela Rocket League :P

• Çok sevindim. Sonunda öğretici videolar gelmiş. Umarım devamı ve özellikle defans yapma üzerinede videolar gelir. Teşekkürler emre

• Ben takım oyunu oynayan bir oyuncuyum fakat gördüğüm kadarıyla bu oyunda skill yapmadan bir yere gelmek mümkün değil. Çünkü takım oyunu sanırım bir yerde tıkanıyor. Acilen bu skilleri kapmam lazım. Teşekkür ederiz Emre. Sana da başarılar
  • quote:

quote:

Selamin aleykum kardesim bilgilerin icin sonsuz teşekkürler senden ricam defans ile ilgili paylaşım yaparsan sewinirim şimdiden teşekkürler 😉😉😉

• Savunma ile alakalı videolar gelsede bi aydınlansak ofsayt tuzağı kullanımı filan o tarz şahane olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.