Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokbugu

arkadaşlar bu topladığımız kristalleri birleştirmenin yolunu bilen varsa burada açıklasınlar gold ve silver katalist satılıyor ama bu kristalleri birleştirmenin bir yolu olmalı

birleştirmenin yolunu bilmiyorumda ayrıca yazıldımı bilmiyorum 4 tane gem 1 gold yapıyo :))
  • cevaplarin icin saol Emq/Emq ...
    15 e az kaldi %10...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 20 Ocak 2008; 12:49:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokbugu

alctra açmış sın sen herkes toplanılım diyor bir ırkta yoksa herkes kafasına göremi oynuyor bir karar kılarsanız belirtin ona göre kasalım.

hayır ben bellato yum 32lwl im ,o ilk açtım acratıa
  • sonunda 15 oldum gercekten gzl o mermiler , bi seye uzuluorum Turk yani sizler yok ama iste bellato hosuma gitmedi...
    Olsun artik ilerki lvllerde casusluk yaparim sizin icinberaber takiliriz maunun arkasina yatarim ben bellato geldimi patlatirim
    Gold nedir bende 53 tane olmus ama yerden mi aldim nasi kazandim bilmiorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 20 Ocak 2008; 14:01:21 >
  • bende spritualist oynuyorum umarım guildinize katılabliriim burda yazılanlarla olmuo bea oynayarak ogrenmek lazım bence millet ne kadar anlatılsa yaniii.....iyi oyunlar nick goldfalcon
  • İşte Bir SS Daha..

Rising Force yeni offical server!!

Buda Linki..https://store.donanimhaber.com/27/9c/20/279c20e0d725d00a5078697b178023d2.jpg

32 ' De Olduk Sonunda :)
  • arkadaslar sordumda cvp gelmedi ben bu buyuleri ucuza nasıl alırım?
    ayrıca su anda ben pazar alanı gormedım sız gordunuzmu gordunuzse hangı maplerde?
  • oyunu indirdim ama ne acacagıma bi türlü karar veremedim bi fikir verseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: CEZALANDIRICI_1

arkadaslar sordumda cvp gelmedi ben bu buyuleri ucuza nasıl alırım?
    ayrıca su anda ben pazar alanı gormedım sız gordunuzmu gordunuzse hangı maplerde?

arkadaşım büyüler hep o fiyatadır çıkan itemleri satsan zaten bir süre sonra paran oluyor görevlerdende iyi para veriyor.

pazar alanı solus haritasında var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

benim görevlerle ilgili yardıma ihtiyacım var. 21 lvl de rigor lapis öldürmemi istiyodu fakat ben canavarları kesitiğimde o görev listesinde hiç kesmemişim gibi 0/20 diye gözüküyor. aynı şey bir sonraki görevde de oldu. bunun sebebi ne ?

???
  • quote:

quote:

benim görevlerle ilgili yardıma ihtiyacım var. 21 lvl de rigor lapis öldürmemi istiyodu fakat ben canavarları kesitiğimde o görev listesinde hiç kesmemişim gibi 0/20 diye gözüküyor. aynı şey bir sonraki görevde de oldu. bunun sebebi ne ?

???

baska bir yerde , ayni isimle olan moblari kes
  • BEYLER BEN OYUNU YUKLEDİM CALISTIRINCA BU HATA YI VERİYOR DAHA ONCE YOKTU FORMAT ATTIM PC YE ONDAN SORA OLDU :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaratas

BEYLER BEN OYUNU YUKLEDİM CALISTIRINCA BU HATA YI VERİYOR DAHA ONCE YOKTU FORMAT ATTIM PC YE ONDAN SORA OLDU :(

Büyük İhtimal Ekran Kartının Driverını Yüklemeyi Unuttun ..
  • daha dun acılyordu hemde son ayarda oynuyordum hicde ekran kartı driveri yuklemedim ve neden se bi tek bu pc de aılmıyor :( dgr 3 pc de denedim acıldı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaratas

daha dun acılyordu hemde son ayarda oynuyordum hicde ekran kartı driveri yuklemedim ve neden se bi tek bu pc de aılmıyor :( dgr 3 pc de denedim acıldı :)

Pc ' Ne Format Atınca Ekran Kartını Driverı , Motherboard ( Anakart ) Vs. Driverlarını Geri Yüklemen Lazım..

Not : Direct 9 Dahil..
  • onların hepsini yuklemeyi biliyom ve ben kendi hazırladıgım katılımsız cdyi kullanıyom driver lar fln hepsi yuklu ve vista direct10 kullanıyor
  • emin misin vista uyumlu olmadıgına sadece vista daki kullanıcı denetimini kaldırman gerek baska da srn yok
  • lvl33 e kadar kayarak geldim 33 den 34 olucam die bi yerlerim yırtıldı.botsuz olmaz bu oyun :D
  • oyuna girdim karakteri silmek istiyorum eror verio....yeni bi karakter yaratmak istiyorum gene eror verio
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan_beser

oyuna girdim karakteri silmek istiyorum eror verio....yeni bi karakter yaratmak istiyorum gene eror verio

o erroru bide bize yazsan
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.