Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu guild işine açıklık getireyim.Çok fazla oyun oynama imkanı bulamıorm zaman zaman 1 saat girip çıkmak zornda kalıorm.Ve bu zmn içerisindede lvl kasmaya özen gösteriorm.45 lvl olana kdr da bu böle devam edicek.Sizden istediğim 1 1,5 hafta daha süre sonra zaten full item para kasıcam.vampirr oyuna girince paranı iade edicem her sayfa 2,3 msj para muabbeti yapıosn 100m bağışlamş gibi,herkez para verdi sesini çıkaran yok.Guild kurmakla bitiosa iş buyur kur.Ancak ilerde benden bişey isteme.43,45 lvl olunca 50m lik item takımlarını yaparken zorlanmassın eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 19 Ocak 2008; 20:51:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

emre valla hep oluyosa bu tek çare format galiba ama diğer arkadaşlarada sor ilk önce ekran kartının driverini güncelle ama

kardeş aynı sorun bendede vardı.bugün ekran kartımı değiştirdim sorunu çözdüm :D sorunun 2 nedeni var 1. power suply.eğer power suply 400 watt ın altındaysa ekran kartı aşırı zorlandığından aşırı akım çeker ama yeterli güç yoksa reset atar.yapabileceğin oyunun tüm özelliklerini en düşük konuma getirip öyle oynamayı dene.2. neden ise ekran kartının fanı muhtemelen kartını yeterince serin tutamıyor.aşırı ısındığı için ekran kartı kendini korumaya alıyor ve sistemi resetliyor.yapabileceğin kartını veya bulabilirsen fanını değiştir ve ekran ayarlarını düşür.ve elinle ekran kartının ısısını kontrol et.

Bu arada ekran kartım geldi agp ekran kartı kullanan herkese tavsiye ederim ati radeon hd2600 pro 512mb 128 bit(direct x 10 destekli).şu an shadow falan herşey full sorun yok :D görüntüler gerçekten müthiş.artık ekran kararması derdim bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 19 Ocak 2008; 21:04:04 >

• Ark.lar Birazdan 30 Olucam %90 Warriorum Miller Mı Olsam Com. Mı Olsam Karar Veremedim..

Miller Olursam Yerinde Damage Verebilirmiyim ?

Com. Olsam Shiled PT ' Si Kasabilirmiyim ?

Bunlara Cevap Bekliyorum..
  • benim görevlerle ilgili yardıma ihtiyacım var. 21 lvl de rigor lapis öldürmemi istiyodu fakat ben canavarları kesitiğimde o görev listesinde hiç kesmemişim gibi 0/20 diye gözüküyor. aynı şey bir sonraki görevde de oldu. bunun sebebi ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

oyuna girdim zaman PC habire restart atıyo napa bilirim yardımm lütfennnnn

kafayı yicem

ram tek ise solotunu degıstır ve bıraz ram slotunu temızle :)) ciddiyim eger hata almadan reset atıyorsa dedıgımı yap ram ını baska slota tak

• Codemasterın Forumlarında Ati ekran Kartlarının Oyun Sırasında Verdiği Restart Sorunları Tartışılıyordu..
    Benim Ati ve Restart Sorunu Vardı Ama Azcık kısınca Ayarlardan Sorun Kalktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

Beyler şu guild işine açıklık getireyim.Çok fazla oyun oynama imkanı bulamıorm zaman zaman 1 saat girip çıkmak zornda kalıorm.Ve bu zmn içerisindede lvl kasmaya özen gösteriorm.45 lvl olana kdr da bu böle devam edicek.Sizden istediğim 1 1,5 hafta daha süre sonra zaten full item para kasıcam.vampirr oyuna girince paranı iade edicem her sayfa 2,3 msj para muabbeti yapıosn 100m bağışlamş gibi,herkez para verdi sesini çıkaran yok.Guild kurmakla bitiosa iş buyur kur.Ancak ilerde benden bişey isteme.43,45 lvl olunca 50m lik item takımlarını yaparken zorlanmassın eminim.

Bak sen benim yazdıklarımı adam gibi okumamışın. benim derdim para degil. Para olsa sana vermezdimde o parayı. Ben senden daha cok dusunuyorum bu isi. benim istegim lvl 55 olmak degil beraber oynamak. Ben yoksa Bellato bile dusunmuyodum. sizle beraber takılalım,muh. olsun geyik olsun, bişeyler paylaşır zevk alırız diyorum. kafamı gömüp lvl kassam tek te oynarım bu oyunu. sen merak etme. 40-50 milyon itemlere gelince ben onlarında icabına bakarım. hayatım bu tarz oyunları oynamakla gecti nasıl para kazanılcagını senden daha iyi biliyorum merak etme sen. bana para muh. yapıosun deme. seni tamıyorum etmiyorum. nerden bilcem ben aldun parayı yedin bize bahane atıyosun. evet tek konusan benim cunki tek takan benim. bu forumda şu forumda oyundan anlayan çünki zaten az sayıda insan var digerleri oyunu anlamaya calısmaktan bukonuyla ilgilenmiyo. Mesela ben snein gibi kafamı gömüp lvl kasmaktansa yeni char acan adamların yanına gidip bizzat quest yerlerini gösteriyorum. o keserken ona dalan mobları indiriyorum. Ki ben sna bişey sölim miŞu forumu sen actın, Bu insanları sen cagırdın Ve KESİNLİKLE BU KONUYLA SENİN DAHA COK İLGİLENMEN LAZIM. ve gelipte abna para muh. yapıosun diyemessin. olmuıycak bişey için ben neden çabaliim aptalmıyım ben. olmuycaksa geri isterim tabi veridigim şeyi. 50 milyonda versem 1milyonda versem 100bin de versem. o yüzden boş boş konuşma bana

• Yukardada Sordum Ama Görülmedi Sanırım Bidaha Sorayım Ben Şuan Lv. 30 % 30 ' um Ve Warrior'um..

1 ) Eğer Com. Olursam Shield Pt ' sini Kasabilirmiyim

2 ) Miller Olursam Güzel Damage Verebilirmiyim

3 ) Com. Ken 3 acc ' Liye Dayanabilirmiyim ( Lvler Eşit )

4 ) Sizce hangisi Daha Avantajlı Defans Mı Atack Mı ?

Not : Özellikle Style Sen Cevaplarsan Sevinirim Çünkü Sende Warrior Kullanıyorsun..

30 Olduktan Sonra Aldığımız Bir SS..

Rising Force yeni offical server!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 20 Ocak 2008; 1:31:00 >
  • foruma şoyle genel anlamda baktım ve daha oyunu indirmeden bir kac soru soracam
    anladığım kadarı ile client olarak epic 2 yi indirecez ve bu oyunun manual pacth var mı?
    örnek olarak mmosite sinde RF Online - 100% FREE MMORPG bu epic 2 olan sanırsam bunu indirince oyuna girebilecez
    ama RF Online Episode 2 Standalone Patch birde bu başlık var bu manual pacth mi yoksa deyil mi
    guild kuracakmışınız hangi server ve irkta
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Yukardada Sordum Ama Görülmedi Sanırım Bidaha Sorayım Ben Şuan Lv. 30 % 30 ' um Ve Warrior'um..

3 ) Com. Ken 3 acc ' Liye Dayabilirmiyim ( Lvler Eşit )

Not : Özellikle Style Sen Cevaplarsan Sevinirim Çünkü Sende Warrior Kullanıyorsun..

Ben Miller Olarak Sana Bilgilerimi Aktarayım..

Miller Olsan Damage Olara Çift El Kadar Olmasada Dmg Güzel Tek El Silahla Çift El Silah Arasında Fazla Dmg Farkı Yok..
    Com İken 3 Değil 5 Acc'ye Bile Dalabilirsin Seni Tutan Yok :) Ama Hayatta Kalırmısın Bilemem..

Miller Full Defans Üzerine Kuru Bir Char Tamamen İleri Seviyelerde Tanklık Görevine Gelebilirsin..

Skiller İçin..Bknz:http://rf.mmosite.com/guide/skill/skill_index.shtml

Edit: Çok İlginç Hit Pointin Neden O Kadar Az..

Pt lerini Bi Söylermisin Veya Bir Resim eklermisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 20 Ocak 2008; 1:30:53 >

• Hit Pointen Kastın Nedir Anlamadım Ama

26 Dan 30 ' a Kadar Bru. Larda Kastıkları İçin Hiç Dmg. Vermedim O Yüzden PT ' Lerim Arasında Baya Fark Açıldı Ondan Kaynaklanıyo Olabilir..
  • Evet Kesinlikle Ondan Kaynaklanıyor Sana Tavsiyem Pt Kasman ve O Aradaki Farkı Kapatmandır..

Hit Point : Hp yani sağlığın

Aramızda 2000 Küsür Sağlık Oynuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wampirrr

quote:

Beyler şu guild işine açıklık getireyim.Çok fazla oyun oynama imkanı bulamıorm zaman zaman 1 saat girip çıkmak zornda kalıorm.Ve bu zmn içerisindede lvl kasmaya özen gösteriorm.45 lvl olana kdr da bu böle devam edicek.Sizden istediğim 1 1,5 hafta daha süre sonra zaten full item para kasıcam.vampirr oyuna girince paranı iade edicem her sayfa 2,3 msj para muabbeti yapıosn 100m bağışlamş gibi,herkez para verdi sesini çıkaran yok.Guild kurmakla bitiosa iş buyur kur.Ancak ilerde benden bişey isteme.43,45 lvl olunca 50m lik item takımlarını yaparken zorlanmassın eminim.

Bak sen benim yazdıklarımı adam gibi okumamışın. benim derdim para degil. Para olsa sana vermezdimde o parayı. Ben senden daha cok dusunuyorum bu isi. benim istegim lvl 55 olmak degil beraber oynamak. Ben yoksa Bellato bile dusunmuyodum. sizle beraber takılalım,muh. olsun geyik olsun, bişeyler paylaşır zevk alırız diyorum. kafamı gömüp lvl kassam tek te oynarım bu oyunu. sen merak etme. 40-50 milyon itemlere gelince ben onlarında icabına bakarım. hayatım bu tarz oyunları oynamakla gecti nasıl para kazanılcagını senden daha iyi biliyorum merak etme sen. bana para muh. yapıosun deme. seni tamıyorum etmiyorum. nerden bilcem ben aldun parayı yedin bize bahane atıyosun. evet tek konusan benim cunki tek takan benim. bu forumda şu forumda oyundan anlayan çünki zaten az sayıda insan var digerleri oyunu anlamaya calısmaktan bukonuyla ilgilenmiyo. Mesela ben snein gibi kafamı gömüp lvl kasmaktansa yeni char acan adamların yanına gidip bizzat quest yerlerini gösteriyorum. o keserken ona dalan mobları indiriyorum. Ki ben sna bişey sölim miŞu forumu sen actın, Bu insanları sen cagırdın Ve KESİNLİKLE BU KONUYLA SENİN DAHA COK İLGİLENMEN LAZIM. ve gelipte abna para muh. yapıosun diyemessin. olmuıycak bişey için ben neden çabaliim aptalmıyım ben. olmuycaksa geri isterim tabi veridigim şeyi. 50 milyonda versem 1milyonda versem 100bin de versem. o yüzden boş boş konuşma bana

sen bnm kime yardım edip etmediğimi nerden biliosunki.Sor bakalm snipertr,gezginci,lotartr vs ediomuymşm etmiomymşm.Sizden topladıım parayı ben günlük pot parası olarak harcıyorm merak etme o kdr düşmedm.Ben yeterince ilgileniorm soru soran herkeze cevabını veriorum sürekli rehbere takılınan yyerleri ekliyorm.Hayatımı pc başında geçirmiorum ve ben gece 12 den sonra onlineim.Ben varken online olan 3,4 kişi var kalanını tanımıorm.Ben her yeni char açana tek tek özel ders vermekle sorumlu değilim.Ben bu sadece ona buna yardımcı olmak için de başlamadm bu oyuna.Bnm lvlim diğerlernden yüksk olduğu için aynı yerlerde taklma fırsatı bulamıorm.Sadece yardım olsn diğede bi oraya bi buraya sürekli gidip gelemem ok.Burda bana 1 kişide diğemez hiç yardımcı olmadın die.Kendi kendine komplo teorileri üretme.

Guild işide buraya kdr para veren arkadaşlar oyunda ulaşn bana herkzn nickini tam hatırlamıorm paranızı iade edeyim kim kurarsa kursun iilik yaramıosa yapabilceğim bişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 20 Ocak 2008; 2:21:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: simtoecoten

foruma şoyle genel anlamda baktım ve daha oyunu indirmeden bir kac soru soracam
    anladığım kadarı ile client olarak epic 2 yi indirecez ve bu oyunun manual pacth var mı?
    örnek olarak mmosite sinde RF Online - 100% FREE MMORPG bu epic 2 olan sanırsam bunu indirince oyuna girebilecez
    ama RF Online Episode 2 Standalone Patch birde bu başlık var bu manual pacth mi yoksa deyil mi
    guild kuracakmışınız hangi server ve irkta

Oyunun en son clientini indirdikten sonra patchi kendii yüklüor manuel olarak indirmen gereken birşey yok.

guild işini ben iptal ettim.Benden ilgili arkadaşlar kursun.

have fun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Yukardada Sordum Ama Görülmedi Sanırım Bidaha Sorayım Ben Şuan Lv. 30 % 30 ' um Ve Warrior'um..

3 ) Com. Ken 3 acc ' Liye Dayanabilirmiyim ( Lvler Eşit )

miller olursanda tabiki çok iyi damage verebilirsin hatta miller olmak com. olmaktan daha avantajlı bence arasında pek fazla damage farkı oynamıor.Com. olsanda shield pt kasabilirsin.Com. kende defans pt iiyise 3 deil 5 ine de dayanrsn.Aynı zamanda shield takarsan daha çok dayanırsn.Skill bara silah veya shield koyup pvp sırasında kolay şekilde elindeki silahı deiştirerek daha rahat savaşrsn.

Şu bi gerçek miller çok daha rahat lvl kasıyor çünkü her party de tank aranıor.Berserkera gidersen benim gibi axe'sini seven yanlız kowboy misali kasarsn

2 sininde azı dezavantaj ne olursan ol 2 ptyide kasmak senin için yararlı olcaktır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wampirrr

quote:

sen bnm kime yardım edip etmediğimi nerden biliosunki.Sor bakalm snipertr,gezginci,lotartr vs ediomuymşm etmiomymşm.Sizden topladıım parayı ben günlük pot parası olarak harcıyorm merak etme o kdr düşmedm.Ben yeterince ilgileniorm soru soran herkeze cevabını veriorum sürekli rehbere takılınan yyerleri ekliyorm.Hayatımı pc başında geçirmiorum ve ben gece 12 den sonra onlineim.Ben varken online olan 3,4 kişi var kalanını tanımıorm.Ben her yeni char açana tek tek özel ders vermekle sorumlu değilim.Ben bu sadece ona buna yardımcı olmak için de başlamadm bu oyuna.Bnm lvlim diğerlernden yüksk olduğu için aynı yerlerde taklma fırsatı bulamıorm.Sadece yardım olsn diğede bi oraya bi buraya sürekli gidip gelemem ok.Burda bana 1 kişide diğemez hiç yardımcı olmadın die.Kendi kendine komplo teorileri üretme.

Guild işide buraya kdr para veren arkadaşlar oyunda ulaşn bana herkzn nickini tam hatırlamıorm paranızı iade edeyim kim kurarsa kursun iilik yaramıosa yapabilceğim bişi yok.

Ben Para Mara İstemiyorum Eğer Bir Guild Kurulacaksa Sen Kur İster 1 Gün İster 1Ay Sürsün Umrumda Değil Kafamın Üstünde Yazacak Bir Yazıda Umrumda Değil..
    lotartr değil :) SindelTr hehe

• quote:

Ben Para Mara İstemiyorum Eğer Bir Guild Kurulacaksa Sen Kur İster 1 Gün İster 1Ay Sürsün Umrumda Değil Kafamın Üstünde Yazacak Bir Yazıda Umrumda Değil..
    lotartr değil :) SindelTr hehe

ya valla bi lotar açıon bi sindelTR açıon bende ortasını yazdm

dediğin gibi kafada yazılan bi yazı önmli değil.Biraz daha yükseldikten sonra ztn berabr kasıcaz.Şu anlık antsniper la Gezinci geldiler yanıma onlarıda kasıorm partylerde.Guild mesajlaşmk için kurulmaz zaten onun için buddylist var
  • Beyler maddi sıkıntıdan dolayı ınternetım kapandı
    En yakın zamanda aranıza döneceğim
    nİck : [TR]LastOttoman guildi kurun artık
    herkeze iyi oyunlar
  • Arkadaşlar Biraz Daha Sabredin Hekesin Leveli Şöle Ağza Alınacak Bir Hal Alsın..Şuan Dökülüyoruz..Guild Kursakta Bir anlamı Olmaz Buddy Listten Konuşun Party Yapın Level Kasın Guildi Güçlendiğimiz Zaman Kuralım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SalavatGetir81

Beyler maddi sıkıntıdan dolayı ınternetım kapandı
    En yakın zamanda aranıza döneceğim
    nİck : [TR]LastOttoman guildi kurun artık
    herkeze iyi oyunlar

geçmiş olsn

özletme kendini

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.