Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Ben Para Mara İstemiyorum Eğer Bir Guild Kurulacaksa Sen Kur İster 1 Gün İster 1Ay Sürsün Umrumda Değil Kafamın Üstünde Yazacak Bir Yazıda Umrumda Değil..
    lotartr değil :) SindelTr hehe

ya valla bi lotar açıon bi sindelTR açıon bende ortasını yazdm

dediğin gibi kafada yazılan bi yazı önmli değil.Biraz daha yükseldikten sonra ztn berabr kasıcaz.Şu anlık antsniper la Gezinci geldiler yanıma onlarıda kasıorm partylerde.Guild mesajlaşmk için kurulmaz zaten onun için buddylist var

kafanız bukadar calısıyo işte. olay isimde yada yazıda degil kendi agzınla söylüyosun benim lvl gecti herkese yardım edemem die. tmm ben yardım edicem ee nerde insanlar. yolda görüyom türkleri adamlar forumda bile degil buddf liste ekliyorum. listede var 30 kisi bunların hepsi herbirine msg mı atcaz gelin party var die yada herbiri msg mı atcak bize. yok konu oda degil diyosunki burda forumda yardım ediyorum. e sen yok sun ne olcak. ve adam sürekli forumdan mı cvp bekliycek.guild olsa adam sorar ordan kim yardım etcekse eder. kendi lvlın 40+ larda evet senin lvlında 1-2 kisi var ya digerleri 10 kişinin üstünde 30 lvl var nasıl hepsinin anlasarak party yapmasını bekliyosun. ve seni kimse guild kur die zorlamadı. sen dedin guild kurarız die sen topladın herkesi guild kurcaz die sen dedin yeni başlayanlar bellato olsun die. ve bunu yaptıysan bu sorumlulugu alıcaksın. sadece forumdan yardım etmekle 2-3 kişiyi benm kastım demekle olmuyo.
    Ve son bişey GUILD i sadece kafasında bi isim oladar düşününen bi insanda lütfen bu tarz oyunları oynamasın. hata oyun oynamasın single player oyunlara devam etsin. birlik beraberlikten anlıycagın snein kafanın üstünde yazan bi yazı ise yada guild chetini muh. ekranı diye görüyosan sen zaten bu oyunu oynama. ve evet sen zaten guild de acma. hatta sen en iyisi söyle bu forumuda kitlesinler en azından yeni gelenler bi umutla baslamasın oyuna

• acayip sinirimi bozdunuz ya vallahi sırf siz bellato actınız die bu gereksiz bücürlere gectim. Ben gayet charımdan memnundum gayet de güel takılıyodum. ya böyle bi terbiyesizlik yapıcaksanız neden insanları yönlendiriyosunuz.
    bellato acsın yeni gelenler miş.
    AÇMASIN KARDEŞİM HERKES İSTEDİGİ IRKI ACSIN CUNKİ BELLATOLARDA ASIRI DERECEDE GRUPLASMA VAR. evet bunuda burdan söylüyorum.
    Garyoyu senden daha cok destekledim hellal olsun o adama
  • Bu Millerların 30 Lvlde Açılan Atack Skilli War Mı ?
  • 3 tane attack skilli açılıyor
  • evet arkadaşlar pvpde ilk siftahımı yapmış bulunmaktayım hayırlı olsun

• Cora mapında Boklan ve Normal splinterlar nerde acaba ...?
    Sunny plainde oldugu yazıyor ama bulamadim normal splinterları , boklan ise outpost campta ayrı bir map mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niccotine -- 20 Ocak 2008; 9:43:22 >
  • garyo ne kesiyolar orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

garyo ne kesiyolar orda

boss kesiyolar yazmış ya o kırmızı solucan
  • Beyler ben bellato yu begenmedim.Bir maulari gzl ,gunnerinda is yok gibi tam bilgim yok ama ole geldi ..
    acc actim gunner daha 13 lvl ama bisi sorucam.cling,sol zid,jem riar,cel weef,mika bunlari topladim bayagi oldu hepsinden 250 tane wardir bunalri satabilir miyim?yoksa at cope gitsin mi dersiniz?
    birde oyunda stall die bisi yok mu
  • rare ore ile bilmemne piece cıkıo bunlar ne işe yarıodu yav
  • pahalı bisey ve gereksiz bisey deilse satıom npcye
  • S.a arkadaşlar forumun tamamını okumadım ama gelişmeleri az cok biliyorum :)
    Bu msj buraya yazdıgım ılk msj dır :)
    Oyunda Solus serverındayım
    Belleto mu ne ırkındayım yanı elf
    nıckım YeterUlan
    Buyucu olmaya calısan spirutalistmiydi neydi ondanım :)
    Oyundaki arklar bunu okuyosa slmlar :))
    Real life daki kullanıcı adım Bugra
    Herkese slmlar saygılar :)
  • bellatolar değil coralar biraz elflere benzio
    bellatolar bebek
    bu arada bnmde nickim Tykhe oyunda
  • herneyse ha bebe ha elf ikiside uzaylı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

Beyler ben bellato yu begenmedim.Bir maulari gzl ,gunnerinda is yok gibi tam bilgim yok ama ole geldi ..
    acc actim gunner daha 13 lvl ama bisi sorucam.cling,sol zid,jem riar,cel weef,mika bunlari topladim bayagi oldu hepsinden 250 tane wardir bunalri satabilir miyim?yoksa at cope gitsin mi dersiniz?
    birde oyunda stall die bisi yok mu

range olucaksın gunner/striker olmak için 15lwlde launcher alıcaksın[gunnerlerin büyük silahı(roket atar)]

onlarıda npc ye sat o lwl de para etmezler sadece görevleri yap hızlı lwl atlarısn

19lwl yaptım 1saatda görev yaparak launcherlerin mermileri var 2.750 ye farklı farklı bir sürü
    canavarların üstünde fire aqua fln yazar onlara göre farklı mermiyle vuracaksın da fazla vuruyorsun
    stall diye bişey var

• e peki bişi sorcam demişsin onu olmak için su sılahı alcaksın fln :)
    ben wizard olmak icin hangi silahı alcam ve ayrıca benım buyulerın fıyatı acayıp pahalı onları ucuza nasıl getircem??
  • arkadaşlar bu topladığımız kristalleri birleştirmenin yolunu bilen varsa burada açıklasınlar gold ve silver katalist satılıyor ama bu kristalleri birleştirmenin bir yolu olmalı
  • biraz foto koyayım launcherden
    [resimdeki canvaların lwl leri yüksektir[ilkbaştaki hariç o kendi lwlimde]

mermiler aoe die 5-6 canavarı aynanda kesebilirsiniz

• alctra açmış sın sen herkes toplanılım diyor bir ırkta yoksa herkes kafasına göremi oynuyor bir karar kılarsanız belirtin ona göre kasalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbugu -- 20 Ocak 2008; 12:45:48 >
  • Burda guildin amacını herkez tam anlayamamş anlaşılan.Guild oynayanlara yardım etmek amaçlı veya sadece party yapmak amaçlı kurulmaz.Ben yardım etmek için bu konuyu açtm.Ben guild kurucaksam boss kesmek cw lere katılmak,pvp partisi vs için kurarım ve şu an için bu ekiple bu mümkün değil.Titan clanındaki 45+ 4,5 arkadaşımla anlaştk ortak olarak bir guild kuruyorz bugün.Ben guild lideri olmuycam Founder olucam yani guilde adam almak için yetkim olucak.Alıcağım kişilerin benim için türk veya yabancı olması önmli değil.20 lvl adamı ben guilde alamam kusura bakmayn.Kimin oyuna devam edip kimin sıkılıp bırakıcağını bilmiyorm çünkü.Forumda çok rastlıoyrm 30 oldum sıkıldım diyenlere.Yardım muhabbet tamam her zmn ederim.Guild olarak kendi başımıza bir yere gelmemiz için henüz erken.Bu yüzden şimdilik karma guild olucak.Bu şekilde daha iyi olucağına inanıyorm.Herkez az çok ing. biliordur.Çok fazla bilmeyene de yardmcı olrz.Kendi aranzda normal konşrsnz.İlerde herkez oyunda boy göstericek duruma gelip yeterli sayıda oyuncumuz olursa sadece türklerin olduğu bir guild kurarız.Zaten çoğunuzun nickinin sonunda Tr diye yazıyor bende her fırsatta söylüyorm türk olduğumu başta aklıma gelmedi nickime tr eklemek.Bunu illa türk guildi kurark belli etmemiz lazım değil.Bütün milletlerden oyuncular var herkezde bizim ne olduğumuz belli olsn diğe kendi milletinin guildini kurmuyor.

Fikrime katılanları akşm guilde alıcam farklı düşünenler kendi guildini kurabilir o kdr zor birşey değil.

ii oyunlar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.