Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EROR:character creation yazıo
  • Oyuna giriyrum karakteri secip enter diyorum bu hata serverdan atıyor
     Rising Force yeni offical server!!
  • Ark.lar Serverda Sorun Var Full DC Bazıları Serverı Hacklediler Diyor Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama Bir Gariplik Olduğu Kesin..
  • oyunda su an sorun var
    resmi siteden aciklamalara bakmak lazim
  • Ya nalet olsun sanırım oyunda bot da var archlord u bıraktıgım gıbı bırakıcam sanırım ama artık kabullendım bot suz oyun kalmadı pıyasada :(
  • oyundaki botlar +25 lv den sonra hicbisey yapamaz
    cunku dusman irklar rahatca keser
    zaten +25 lv 1 gün sürüyor
  • valla oleyse iyide adamlar skillide vuruyor anlamadım sonucta dugendonlardada bole kasıolardır

pvpde cok anlamı yok ama hriflerin yuzunden quest yapılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneraksu22

Ya nalet olsun sanırım oyunda bot da var archlord u bıraktıgım gıbı bırakıcam sanırım ama artık kabullendım bot suz oyun kalmadı pıyasada :(

zaten botsuz bi oyun olamazki.girdiğim her online oyunun bi hacki veya botu vardır.ama rf de bot kullanmak pek ii değil çünkü bakarsın 1 saat sonra ölüsün :D o yönden ii
  • bide anlamadıgım şey mesala wow da bot cart curt yok neden adamlar anında banı koyuyor acc elveda codemasters da billizard kadar unlu bır fırma bence mmo ya yenı gırdı sadece birazdaha iyi çalışmaları lazım yoksa oyunları tutulmaz
  • Ya ben programcıyım away from klavye programı yazmak zor değil ama ozaman sen oynamıyorsunkı pc oynuyor yanı kendı kendıne su mılletıde anlamıs degılım :) sacma bır ornek olcak cm manager oynayanlar bılır turlu para hılerlerıyle ıstedıgın futbolcuyu alırsın :)) ee ne zevkı kalıyor hiç aslında buda aynı ama mılletın oyun konusundada çağ atlaması gereklı :)
  • quote:

bide anlamadıgım şey mesala wow da bot cart curt yok neden adamlar anında banı koyuyor acc elveda codemasters da billizard kadar unlu bır fırma bence mmo ya yenı gırdı sadece birazdaha iyi çalışmaları lazım yoksa oyunları tutulmaz

adamlar mmorpg de yeni ama tuketıcının nasıl bır oyun ıstedıgını bılerek yapmıslar bu oyunu bence cunku bu kadar kısa zamanda bu kadar hıt kolay dııl :)
  • bu arada serverdekı sorun gectımı yada bılgısı olan varmı :) roll back olmaktan anam agladı :) zorla dupe denıcem quest tam bıtıyor dc bı gırıosun roll back :)

bu arada sitede Gm den acıklama : Hello,

We are taking Solus down due to technical issues, we will bring it back up as soon as we can.

teknık sorun lar yuzunden çalışıyoruz gibisinden bısey ama server hala online barı kapatın:D
  • sonunda close ohh be boşuna girip kasmıcaz bekleyelım bıtene kadar keşke başka birşey isteseymişim
  • bir arkadaş cora lı kızlar güzel deil demişti güzel mi, deilmi karar sizin

https://store.donanimhaber.com/86/05/3c/86053c73d0fd43c18f44fa6933c564f0.jpg

https://store.donanimhaber.com/ff/de/d7/ffded7e7b075ee49ca6a8473ee0ad0e3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 20 Ocak 2008; 19:15:44 >

• bir suru sorum var level 30 oldu ama hala madende kazarak cıkardıgım ornegın blue cıkarıyorsam blueore+1 +2 +3 nasıl kullanırım bılmıyorum exelcısor taslar var 10 renk bunlar ne ıse yarar nasıl kullanılır ne ıle kombıne edılır. sundıreslerde satılan guardıanları neden satın alamıyorum. mau'ya bınmedıgım surece ben bıseyler oldururken o bana arka planda yardımcı olur mu ole mal mal durur mu ? mauya bınersem ex gelmıyor o zaman bu makıne ne ıse yarar ? bellatonun specıalıstlerı her haltı kasmak zorundalarmı yanı sadece ranger yada sadece meele kassak yeterlı gelmez mı ? force kasmanın bı getırısı varmı ? ( mana arttırı dedıler 10 level kastım mana hala aynı duruyor ? ) aklıma geldıkce yazarım. ama ozellıkle exelcısor tasların nasıl kullanıldıgını merak edıyorum. bılen bırı varsa sevınırım. bırde zırh ve armor yapımında kullanılan bazı malzemeler ( level 4 zırh yapmayı denedım onun ıstedıgı madenlerden bıle bır tanesıne ulasamamıs level 55 temı cıkıo bunlar anlamadım kı ) nerden nasıl cıkar yada nerde satılır.

• arkadaşlar oyunda bot var yok değil bu gerçek ama.Bunu oyunda 20 taş çatlasa 25 lvlden sonra kullanamassınz.

Tekrar tekrar söledik Bellato hq(oyuna başladığınız yer) hariç heryerde acc ve coralar sürekli geziorlar.Bıraktığın gibi 10 dk sora ölürsün.20-25 lvl botla kasmak istiyorsan kas.Zaten normal kasınca bu senini 2 saatini alıcak.

killerdevil;

33ten 34 e biyerlerin yırtıldıysa bırak oyunu şimdiden Heralde ilk kez mmorpg oynuorsn diğer oyunların yanında bunun lvl kasma süresi yarı yarıyadır.Bot
    kullnabilrisn serbest akşamdan açık bırak yat sabaha %0.10 almş olursun.Hergün yapsan bi ayda %3.Senede bi lvl atladığını varsayarsak.Oyundaki bilimkurgusal öğelerin gerçekleştiği zaman lvl 50 olabilirsin

questleri atlamas nerede kasıcağını bilirsen o 34 lvli 1 günde alablirsn.Pt kasmadan tabi

• Oyun Açıldı Mı Millet ?
  • AÇIK!
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

arkadaşlar oyunda bot var yok değil bu gerçek ama.Bunu oyunda 20 taş çatlasa 25 lvlden sonra kullanamassınz.

Tekrar tekrar söledik Bellato hq(oyuna başladığınız yer) hariç heryerde acc ve coralar sürekli geziorlar.Bıraktığın gibi 10 dk sora ölürsün.20-25 lvl botla kasmak istiyorsan kas.Zaten normal kasınca bu senini 2 saatini alıcak.

killerdevil;

33ten 34 e biyerlerin yırtıldıysa bırak oyunu şimdiden Heralde ilk kez mmorpg oynuorsn diğer oyunların yanında bunun lvl kasma süresi yarı yarıyadır.Bot
    kullnabilrisn serbest akşamdan açık bırak yat sabaha %0.10 almş olursun.Hergün yapsan bi ayda %3.Senede bi lvl atladığını varsayarsak.Oyundaki bilimkurgusal öğelerin gerçekleştiği zaman lvl 50 olabilirsin

questleri atlamas nerede kasıcağını bilirsen o 34 lvli 1 günde alablirsn.Pt kasmadan tabi

online oyn oynadım oynamasına ama böle quest fakiri bi online oyun oynamadım.
    30+questleri gösteren bir rehber yok.
    quest info da yazan harita bölgelerini gösteren biyer yok.
    guilddeki adamlardan yardım istiyorum kazmaların hiçbiri takmıyo....

burdada sorayım bari. 34lvl da Brutal Elimination die bi quest aldım.haram stockade de Red Coast da Brutal öldür dio.nerde bu red coast???

• quote:

bide anlamadıgım şey mesala wow da bot cart curt yok neden adamlar anında banı koyuyor acc elveda codemasters da billizard kadar unlu bır fırma bence mmo ya yenı gırdı sadece birazdaha iyi çalışmaları lazım yoksa oyunları tutulmaz

merak etme wow dada bot var.firma ne olursa olsun fark etmiyo.

Bu arada Cora da olan arkadaşlar bana bildirsinler 10kişi felan çıkarsak guild kurarız.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.