Şimdi Ara

Risenberg filtreler nasıl kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dostlar birkaç aydır dikkatimi çekiyor genelde vag grubu araçlara yansanayi kısmen oem üretim yapan rixenberg firması filtreleri kullanan varmı baharla beraber sık sık polen filtresini değiştirmem gerekiyor fakat orjinal markalar çok pahalı rixenberg f/p oranı iyi gibi duruyor kullanıcı deneyimine göre almayı düşünüyorum bsg taktım karbon granüllü pek mutlu etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rixenberg Filtreler: Nasıl Kullanılır ve Nerede Üretilir?

Rixenberg filtreler, [rixenberg filtre nasıl] sorusuna cevap arayanlar için tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Bu filtreler, yüksek kaliteli malzemelerle üretilmekte ve çeşitli araçlarda kullanıma uygundur.

Rixenberg Filtreleri Ne Malıdır?

Rixenberg filtreler, [rixenberg ne malı] sorusunun cevabı olarak genellikle selüloz veya sentetik malzemelerden üretilmektedirler. Bu malzemeler, yağ, yakıt ve hava gibi sıvıların araç motorlarına girmeden önce temizlenmesini sağlar.

Rixenberg Yağ Filtresi Yorumları

[rixenberg yağ filtresi yorumları] incelendiğinde, kullanıcıların genel olarak bu filtrelerden memnun olduğu görülmektedir. Filtrelerin kaliteli olması, yüksek verimlilikle çalışması ve uzun ömürlü olması olumlu yorumlar arasında yer almaktadır.

Rixenberg Yorumlar

[rixenberg yorum] araştırmaları, markanın ürünlerinin genel olarak olumlu karşılandığını göstermektedir. Kullanıcılar, filtrelerin performansını, uygun maliyetlerini ve kolay kullanımlarını beğenmektedir.

Rixenberg Nerede Üretilir?

[rixenberg nerede üretiliyor] sorusunun cevabı olarak, Rixenberg filtrelerinin Türkiye'de üretildiği bilinmektedir. Üretim tesisleri, yüksek kalite standartlarına uygun olarak çalışmakta ve ürünlerin güvenilirliği sağlanmaktadır.

Rixenberg Filtre Ne Malı?

Rixenberg filtreler, [rixenberg ne malı] aramalarında görüldüğü üzere selüloz veya sentetik malzemelerden üretilmektedir. Bu malzemeler, filtrelerin görevlerini etkili bir şekilde yerine getirmesini ve araç motorlarının korunmasını sağlar.

Rixenberg Yorumlar ve Kullanım Talimatları

Rixenberg filtrelerini kullanmadan önce, ilgili araç kılavuzlarına bakmanız ve filtrelerin doğru şekilde takıldığından emin olmanız önerilir. [rixenberg yorumlar] incelendiğinde, kullanıcıların filtreleri düzenli olarak değiştirerek araçlarının performansını artırdıklarını belirttikleri görülmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Birçok Türk malı marka var neden rixenberg f/o oldu ? Polen filtresi Bosch Micron vs gibi markalar almanda sakınca yok.

İletişim Bilgileri
    KPR otomotiv
    Adres Fevzi Çakmak Mahallesi 10758.Sokak
    No No:7/B KARATAY/KONYA TÜRKİYE
    Tel 0090 332 237 1390
    Faks 0090 332 237 1398
    Email info@rixenberg.com
    Webwww.rixenberg.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 26 Mart 2020; 20:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Birçok Türk malı marka var neden rixenberg f/o oldu ? Polen filtresi Bosch Micron vs gibi markalar almanda sakınca yok.

İletişim Bilgileri
    KPR otomotiv
    Adres Fevzi Çakmak Mahallesi 10758.Sokak
    No No:7/B KARATAY/KONYA TÜRKİYE
    Tel 0090 332 237 1390
    Faks 0090 332 237 1398
    Email info@rixenberg.com
    Webwww.rixenberg.com
    Birçok yerli markayı denedim bsg felanda dahil ama memnun kalmadım mann ve orjinal volvonun polen filtresinden sonra

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Polen filtresinde değerlendirme yapmış oldugunuz kriter nedir ?

• Spor, toz ve gerçekten polen geçirmemesi astım olunca bu tarz konularda çok hassas oluyorum koku geçirmeyen filltreler polen spor vs de geçirmiyor genel olarak

• hocam astımınız varsa kaliteli filtre alın 3 kuruş için sağlığınızdan olmayın
  • Benim s40'ta 6 aydır falan kullanıyorum rixenberg. Bundan önceki filtrem bosch karbonlu idi. Şimdiki de karbonlu ama bosch'un yanında bir alt kalite olduğu bariz belli oluyor. İçindeki karbon oranı falan bosch'un yanına yaklaşamaz.
    O yüzden kokuları çok iyi filtre edemiyor ama partikül filtrasyonu nasıldır bilemiyorum, ben sizin kadar hassas değilim çünkü. Gerçi 20-30 liraya satılan dandik kağıt filtrelerden iyi olduğu kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wunder Filtre Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Alerjik bir durum anladığım kadarıyla. Genelde insanlar pek umursamazlar.. kolay gelsin

Mann ve hengst gibi kalitelerde olmasi zor onlarda bile fabrika isteği kadar yapılıyor çok hasas durumlarda yetersiz olabilir
    www.valeoservice.com
    Cabin air filter with anti-allergen properties
    https://www.valeoservice.com/en-com/newsroom/cabin-air-filter-anti-allergen-properties

Web sonuçları
    New Bosch cabin filter for allergy sufferers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Mart 2020; 11:39:21 >

• Purflux baktiniz mi ? Ben de yeni taktim mann’dan sonra gecen ay ama daha bahar baslamadi farkini cok anlayamadi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.