Şimdi Ara

Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
5
Favori
13.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son duyurular ve row'un forumunda biraz vakit geçirdikten sonra kesinlikle oynamaya karar verdim. İnanıyorum başarılı bir sonuç koyacaklar ortaya.

  • Alfa'ya giren var mı beyler?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

    Alfa'ya giren var mı beyler?

    ben girdim an itibariyle 42 level warriorum. baya sardı. ilk alfa berbattı da baya toparlanmış şimdi. ama yine de optimizasyon ve ufak buglar var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sánchez

    ben girdim an itibariyle 42 level warriorum. baya sardı. ilk alfa berbattı da baya toparlanmış şimdi. ama yine de optimizasyon ve ufak buglar var.



    Alıntıları Göster

    Boş alana gidince biraz düzeliyor gibi optimizasyon. Daha çok zaman var düzelir.

  • 1 yıl sonra konuya geri döndüm.

    Genel olarak yorumum kendi ayaklarına sıktılar .

    Eğer zuhanna tv saçma sapan fake hype dalgası oluşturmak için cinematik videolar yerine 1 sene önce bir gameplay videosu atıp mekanikleri ve vuruş hissini gösterseydi çoktan linç edilir adam akıllı bir oyun olurdu.

    Yaklaşık 6 ay sonra kendilerini duyurduktan aylar sonra ilk video open alfa da oldu ve herkes tepki gösterdi.

    Saçma sapan savunan bir kitlede vardı fakat direk yayıncılar tarafından herkes eleştirince tası tarağı toplayıp köylerine geri döndüler ve baştan tasarladılar oyunu.
    5 yıldır uğraştıkları oyunu 5 ayda yeniden kodladılar.

    İsteseler neler neler yaparlar ama bu adamlarda kesinlikle kafa yok.
    Ben olsam kendi kripto paramı basarım. Oyun içi para aynı zamanda kripto bir para birimi olur , oynayanlar farm yapıp bu parayı reelde satarsa , inanılmaz yerlere gelir oyun.

    Öncelikle mekanikler sonra fps çözülürse birde p2w olayı biraz ayar verilirse bakın kesinlikle oyun p2w olmalı ama dozu çok iyi ayarlanmalı , +9 İtem basmak kesinlikle aşırı zor olmalı trina falan kesinlikle olmamalı .

    Mekanikler , fps çözülürse klasgame bünyesinde satılan oyuna entegre bir kripto coin farmıyla cash ve pus itemleri alınırsa ben bu oyuna 20 sene sonra dönerim.

    Önce pc alırım sonra her ay 300-500 yatırım.
    Tabiki yatırdıklarımı satıp daha çok kazanma imkanı sunulması lazım.

    İyi yoldalar item olayı +8 de parlaklık ayarı falan iyi ayarlanmalı , np işaretleri çok önemli

    Ve np kesinlikle işe yaramı eğer item basma olayından trina gibi birşey ihtiyaç var bence bu kesinlikle nplerle yapılmalı +9 denemek için 100 K np yapıp +10 şans eklenmeli . Trina gibi +20 değil sadece Yüzde 10 şans için adam 100k np gömmeli hemde her seferinde




  • Girdim takıldım biraz, şuan 29 Level'im. Oyunun stabilitesi yok, buna ağırlık vermeleri gerek bence özellikle. Oynanış, grafikler, pet vs. bunlar çok hoşuma gitti, bu oyun sarar bizi.


    Bir yerden sonra p2w olayı illaki olacaktır, kozmetikle vs geçiştiremezler. Dengesi iyi ayarlandıktan sonra bence bir sakıncası yok, bdo bile p2w çoğu yerde, emekle kasmak zaman istiyor.


    Aslında alpha'yı kapatmasalar hiç, resmi açılışa kadar takılsak o sırada sorunları çözseler, resmi açılışta da sıfırlasalar var ya öfff Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun 

  • Discordda verilen resmi cevap;


    Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun
  • oyunda görev yapması, karakter kasması (okçu hariç) zevkli. ben oyunu çok beğendim. alfa 1 e göre optimizasyon baya ilerlemiş ama hala ihtiyacı var. rtx2060 9750h lı laptop ile boş alanda 110 fps kalabalık görmeye başlayınca 50 60 lara düşüyorum. maradon kalabalığında 25 lere düştüm. bence alfa ya göre iyi değerler, sadece droplar var, onları çözseler şu hali ile yeterli olur

  • İlginç bir firma, eski bir oyunda ki her şeyi kopyalayıp unreal da yap, sonra Türkiye´nin ilk mmo´su olduğunu söyle. Oynamamış olsam bile, İstanbul Kıyamet Vakti gibi bir gerçeği çöpe atmakta ne bileyim.

  • Ciddi anlamda gelistirsinler önlem alsınlar . Knight ı silerler.

    Konu sahibi de keşke knight online tarafına acmasaydi .

  • elLbufFer kullanıcısına yanıt

    Diğer başlığına açmak mantıklı gelmedi. Oyun official'a geçtiğinde konuyu taşıtırız hocam zor şeyler değil bunlar Rise Online World - Yerli Yapım MMORPG Online Oyun 

  • An itibarıyla indiriyorum. Knight bilgim yok Mage açmayı düşünüyorum ya da ona yakın bir class umarım sararrrr :)
  • Longfor44 kullanıcısına yanıt
    şimdilik mage ve okçu açma, daha oturmadı. mele karakterle test et. güncellemelerle mame oturunca onuda denersin
  • Ne gibi sıkıntılar var dpslerde ve melee karakter olarak ne önerirsin hocam ? Ayrıca asıl sürüm açıldığında bu karakterler hesaplar sıfırlanıcak mı

  • Longfor44 kullanıcısına yanıt
    sıfırlanacak, warrior veya asas deneyebilirsin. bunlar en sıkıntısız ve iyi vuran karakterler. magede skill vurmama gibi durumlar var ben öyle hissettim.
  • tamamdır hocam teşekkür ederim bi deneyeyim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalWave

    sıfırlanacak, warrior veya asas deneyebilirsin. bunlar en sıkıntısız ve iyi vuran karakterler. magede skill vurmama gibi durumlar var ben öyle hissettim.

    Vuruş hissi de zayıf magede benim çok hoşuma gitmedi.

  • Oyun cok hosuma gitti lvl 30 warrior kasiyorum su an, eger forum clani falan kurulacaksa seve seve katilirim. Orc irki

  • Duygusuz İfade kullanıcısına yanıt

    Şuana kadar verdikleri sözleri hiç bir şekilde tutmadılar.


    kesinlikle bütün oyunlardan bir parça bişeyler aldık dedikleri komple yalan knight ‘in skil olarak birebir aynısı hatta leveller bile o yüzden mageler çok zayıf


    bu şekilde kimse oynamaz bu oyunu , kimseyi dinledikleri falan yok sadece yalan söylüyorlar .


    mageler 65 lvl mage , 55 lvl asastan tek yiyor.


    oyun mekanik olarak toparladışını göstermek için açmış alfa 2 ‘yi ama inanılmaz eksikleri var .


    grafikler berbat , silahlar malasef berbat .

    sadece mekanikleri knighta göre iyi toparlamışlar alfa 1e göre


    fakat neden bir tane adam akıllı bir değişiklik yapmadın 20 yıl önce çıkan oyunun hatalarını neden kopyalıyorsun???

  • errorman_cem kullanıcısına yanıt
    oyun alfada herhangi bir skill ayarı yok, bunu kendileride söylüyorlar. şuan bugları düzeltip oyunun akıcı çalışması uraşındalar. evet oyu koya çok benziyor çünkü ama bu, diğer oyunlardan eklemeler ise oyunu bozmadan yapılabilecek eyler olacaktır çok birşey beklemeyin. senin dediğin gibi farklı birşey yapmaya kalksalar kodan oyuncu çekemezler. oyunda hiç yabancılık çekmiyorum, haritada dolaşırken haritaya bile bakmıyorum heryer aynı, görüntü farklı. bu hoşuma giden birşey çünkü farklılık oyuncu çekmekte sıkıntı yapabilir. ilerde ek genişletme pakedinde oyunucuları çektikten sonra yapılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.