Şimdi Ara

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
999
Cevap
10
Favori
28.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun inlceleme puanları gelmeye başladı

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    Rise of the Tomb Raider'ın PC inceleme puanları
    http://www.merlininkazani.com/Rise_of_the_Tomb_Raiderin_PC_inceleme_puanlari-oyun_haber-86431p1.html
  • 2K kullanıcısına yanıt
    980Ti güçlü bir kart. NVIDIA denetim masasından "3D ayarların yönetilmesi" kısmında bulunan "DSR Çarpanları" 'nı aktif edebilirsiniz. Masaüstünde kullanmayın, görüntü çok bulanık oluyor. Oyunlarda daha iyi görüntüler elde ediyorsunuz. Bende 970 var. AC:Syndicate'de 4K da 30 fps almayı başardı. Lakin ben yine 1080p'ye geri döndüm.

Puanlar tatmin edici. Tomb Raider 2013'ü oynamaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 28 Ocak 2016; 1:51:34 >
  • steam dan aldım oyunu 2 hafta önce 2013 oyununu bitirdim 3 5 günde bende de %60 küsürlerde oyun bitti merak ettiğim benim laptop orta sınıf belki daha düşük bir laptop işlemcim 4210u i-5 ram 4gb ekran kartıda 820m sizce oynatmama yada kasma gibi bi durum olurmu orta ayarlarda minumum 6 gb ram istemiş gerek duyulan donanımda ?
  • minimum sistem gereksinimlerinde hd7770 görmüştüm yanılmıyorsam umarım gtx460 oc edition ile de oynayabilirim yoksa ekran kartı almak zorunda kalıcaz.

• GTX 980'de rezalet bir performans sergiliyor oyun. AA açık olmamasına rağmen üstelik. Umarım oyun değil de videoyu paylaşan kişinin sistemle alakalı bir durumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreDZ kullanıcısına yanıt
    videolarin render ini iyi yapamiyorlar esas kaydediyorlar videoyu ama sonradan videonun ustunde oynuyorlar felan derken goruntu kaybi oluyor hem kaydederken goruntu kaybi oluyor hemde videolari duzenlerken goruntu kaybi oluyor yani oynadigi goruntuyu cektigi videolaya bire bir yansitmiyor xbox one pc karsilastirmasina baktim ayni durum videoda ahim sahim bi fark yok bunu ancak oyunu oynarken anlarsin bi video 3 kere kalite kaybi yasiyor 1 kayit ederken 2 videoyu duzenlerken 3 videoyu youtube attiktan sonra mesala youtube ye bi video at 1 gb lik youtube sistemi bunu yeniden editliyor 400-500 mb te kadar dusuruyor
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız sanırım, videonun maksadı grafik kalitesini göstermek değil, GTX 980 ekran kartında nasıl çalıştığını göstermek. Sol üstteki FPS sayacının maksadı da o. Yer yer 30'lara kadar düşüyor.

• Şu an tam tersini söyleyen bir sürü video var paylaşmış olduğum video, DigitalFoundry, PC Game Benchmarks, TotalBiscuit ve bir çok kişi gayet iyi çalışıyor derken diğer yandan bir çok kişi Arkham Knight 2 olmuş diyorlar.

• Az once steam gırıp oyun açılmış mı dıye baktım... Henuz yayınlanmamıs. Guncelleme gerekli yazıyor.. Bu arada GTA5 450mb guncelleme gelmıs.. Turkce yamanın yıne ıcıne s..cak
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Umarım bu paylaştığınız videodaki gibi olur çıktığında. Benim tahminim performansın aşırı şekilde düşmesine neden olan bir ayar var ve onu açınca performans sürünüyor. Shadow, HBAO veya Purehair olabilir, çıkmadan bilemeyiz. Bu paylaştığınız videoda da adam HBAO ve Purehair kapamış.

2013'deki Tomb Raider'ı hatırlıyorum mesela, shadow very high yapınca high'a göre 15 fps düşüyordu direkt.

• emreDZ kullanıcısına yanıt
    i75820k @ 4.4
    32 GB Ram
    GTX980
    Windows 7 64

Sistemi bu şekildeymiş arkadaşın. Performansı etkileyen şeyleri açmış demek ki arkadaş oyunda.
  • bu oyunu min %90 a getirip bitircem ne kadar arastirirsam arastirayim saatler gecsede her yeri didik didik edecem nasil olsa oyun bitikten sonra bi kosede durcak degsin bari buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 28 Ocak 2016; 13:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreDZ

GTX 980'de rezalet bir performans sergiliyor oyun. AA açık olmamasına rağmen üstelik. Umarım oyun değil de videoyu paylaşan kişinin sistemle alakalı bir durumdur.

Nvidia kart sahiplerinin yeni çıkan game ready 361.75 sürücüsünü indirmesi gerekiyor. Performans sorunlarının çözümü bu sürücüdedir muhtemelen. Videodaki sürücü eski olabilir.

Bir de belki day 1 yaması da gelir, ben de yarın deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 28 Ocak 2016; 13:49:17 >
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba.

Nvidia denetim masasından dsr ayarını ne şekilde ayarlamamiz gerekir? Mesela orada yüzdesel değeri ne girmemiz gerekir ? Birde diğer ayar kısmında bulunan 5 farklı ayarla tik koymamiz gerekir mi? Birde o tik içersinde değerler ne anlama geliyor.

Bende gtx 970 kullanıyorum. Ancak bilgim olmadığı için sormak istedim.

• 5 farklı seçenekten birine veya birden fazlasına tik koyup uygulaya basarsan o çözünürlükler açılır. 4.00x 'ü işaretleyip 4K yapmıştım. Düzgünlük, yüksek çözünürlüğe blur uygulanarak daha düşük çözünürlüklü ekranlarda net görüntü almanı sağlayan bir araç. Daha yüksek olması, daha bulanık görüntülere sebep olurken düşük değerler kırılmış harfler ve imaj kalitesine sebep olur. Bunu kendin belirlemen gerek. Bende DSR kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 28 Ocak 2016; 14:58:20 >
  • Game Ready Driver yüklüymüş verdiği bilgiye göre. Açıkçası bir önceki oyunu aşırı beğenmiştim Definitive versiyonu bile satın almıştım umarım Arkham Knight, Mortal Kombat X, Unity durumu olmaz.

Ek olarak yeni benchmark video;

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 28 Ocak 2016; 15:22:30 >
  • 2K kullanıcısına yanıt
    yalnız optimizasyon yerlerde gibi duruyor ilk gün update i filan vardır umarım yoksa durum pek iç açıcı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Game Ready Driver yüklüymüş verdiği bilgiye göre. Açıkçası bir önceki oyunu aşırı beğenmiştim Definitive versiyonu bile satın almıştım umarım Arkham Knight, Mortal Kombat X, Unity durumu olmaz.

Ek olarak yeni benchmark video;

Rise of the Tomb Raider (2015) [ANA KONU]

Umarım ciddi sorunlar olmaz yarın kendimiz deneriz artık forumdan bilgilendiririz.

Nvidia teknolojilerini kullanan oyunların bu performans sorunlarıyla çıkması da pek iyi bir şey değil.

Umarım yamalarla çözülür, donanımsal değil de yazılımsal duruyor. Videoyu çeken kişinin donanımı iyi, tek eksi diyebileceğim Windows 7 açıkçası.
  • Testleri görünce biran irkildim. Bizim GPU üzülmez umarım.

• tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Akşam eve geçince denerim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.