Şimdi Ara

riot un sübliminal mesajları ve..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sultan trydamere kostumu(tr de fatih trydamere) istanbul un işgalı,surların geçilmesi dogu roma imparatorunun tacını bırakması teması vardır bu yüzden en sevdigim kostumler arasındadır
    trydamere barbarian king olarak geçer oyunda. barbar batının türklere ve dogu tarafına taktıgı lakapdır . sultan türklerin ünvanı zaten hepimiz biliyoruz ve sultan try ın f.s.m temalı kostumu oldugu tartışmasız gerçek

nemesis jax tr de can düşmanı jax diye geçiyor.. nemesis yunanların intikam tanrısıdır kostumun arka planında gorunen camii ayasofyanın cami halıne getirilmiş halidir
    müslüman lar için kabe neyse katolikler için de ayasofya odur kostumun resminde istanbulu geri almaya çalışan jax tasvir edilmiştir

ayrıca jax in trydamere in en iyi ct lerinden olması ve bahsedilen kostumlerin şuan ikisininde 5. sırada olması( satın alınamayanları çıkınca)

bunu yazmamın sebebei dün try aldıgımda karsıma jax kitlemesi ve nemesis jaxla girmesi tabi bende de sultan kostumu
    laneyi ve oyunu agır jungler farkı sayesınde rahat kazandık

nemesis jax kostumu kullananlar yunanmısınız :)

• Oyundaki tüm karakterler insan ürünüdür. İnsan ürünleri de tarihten, dinden, bulunduğu doğal çevreden çok etkilenir. Tutup uzay temalı karakter yaratacak halleri yok. Gerçi onu da yarattılar. Böyle zıtlıkları görmek güzel.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Her detayın içinde daha farklı extra detayların olması ve değişik mesajlar vermesi riot un bu işlerde nekadar da iyi oldugunun kanıtıdır zaten
  • UGUR1987 kullanıcısına yanıt
    Sultan tryndamere barbar kral işte türklere osmanlılara barbar diye nitelendirilmesi kostümün trya çıkması bu yüzdendir vs öne sürdüğün sübliminallere karşılık bence riotun böyle bi düşünce içinde olduğunu sanmıyorum

Neden mi ?;

Çünkü Tryndamerin İskoçyalı adı altında bir kostümü daha var Şimdi İskoçyalılardamı barbardıda onlara ithafen böyle bi kostüm çıktı diye soracak olursak bence hayır yani.

Bildiğim kadarıyla Fatih tryndamere riot tr serverının ve ofisinin açılması şerefine yapıldı kostüm aynı şekilde barbaros gp de öyle.

Zaten bizlere türklere ve osmanlılara karşı barbarca düşmanca bir yaklaşımda bulunsalardı Türkiye adına hiçbirşey yapmazdı şahsi kanaatim Riotun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 21 Ekim 2016; 12:34:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Baya saçma bi tespit olmuş ama neyse.

Katoliklerin kabesi ayasofya değil kudüstür.

Ortodoxlar için kabesi denilebilir.

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    iskoçlarıda sevmezler batılılar batının yakın sömürgesidir tarih boyunca
    iskoçya işgal ve zulüm altındayken yarım eden tek devlet osmanlıdır
    1 sene içerisinde iskoçların çektiği film çıkacak ordada bahsediliyor tek osmanlının yardım ettği
    ayrıca vikinglere barbar derlerdi

ayrıca riot u kötülemek için yazmadım 100 lerce sübliminal mesaj içinden sadece birtanesi karakterler üzerinden değilde sadece 2 kostum olarak degerlendirdim

extra not: şuan dünya üzerinde hiç birşey sevgi üzerine yapılmıyor herşey para için ve kitle için türkler çok büyük bir kitle
    şuan bende sahibi türk olmayan bir şirkette çalısıyorum adamları sevdigim sevmedigim için değil para için
    sistem buna mecbur ediyor

• Bütün sırrı bozdun ya gifini bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    evet ortadoxlar için orayı yanlış bilgiyle yamışım fakat
    saçma tespit neresi onu anlamadım bildigin resim neye neyi anlatıyorsa onu anlattım

hiç bişi begenmeyen hiç bişide yapmayan kafadansın galiba
    qq konularına takıl
    Sende fikrine gelen bütün eleştrileri hakaret varsayıp ona göre hakaretle cevap veren tayfadansın sanırım.

Saçma olduğu konusuna gelirsek.

Biraz zorlama olmuş görmek istediğini görmüşsün gibime geldi o yüzden öyle yazdım.

Bak seviyemi düşürmeden cevap da yazdım ama sen bunuda hakaret olarak alır tekrar hakaretle cevap verirsin ...

• Bence muhteşem. Böyle bir sürü koştum var zaten. Daha derin araştırmaya girersen farkedersin.

• Oynamayin birader oynamayin zorlami oynatiyorlar.

• Roma İmparatorluğu döneminde Romalılar, Romalı olmayan herkes için "barbar" kelimesini kullanmıştır. Sırf Türklere özgü bir durum değil yani.

• Bu tür şeylerden çok var oyunda fazla takılmayın çomarlık yapmayın
  • Creator Viktor - kıyamet mühendisi viktor :D yaratıcı viktor koysalar hacılar basardı rito ofisini
  • Birde Arap Hecarim diye bir kostüm cıkarsınlar deve gorunumlu heca. Hani deveye biniyomusuz ya bizler avrupalilara gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Roma İmparatorluğu döneminde Romalılar, Romalı olmayan herkes için "barbar" kelimesini kullanmıştır. Sırf Türklere özgü bir durum değil yani.

Hayır roma döneminde yabancılar ikiye ayrılırdı, bunlardan biri barbar olarak adlandırılırdı. Düşman olan devletler bu kategoriye girerdi.

Konuya gelince yıllardır söylenilegelen bir şey bu. Bence saçmalık tryndamare riotun kurucularından birinin adıdır. Kendine barbar mı dedi o adam yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

Roma İmparatorluğu döneminde Romalılar, Romalı olmayan herkes için "barbar" kelimesini kullanmıştır. Sırf Türklere özgü bir durum değil yani.

Hayır roma döneminde yabancılar ikiye ayrılırdı, bunlardan biri barbar olarak adlandırılırdı. Düşman olan devletler bu kategoriye girerdi.

Konuya gelince yıllardır söylenilegelen bir şey bu. Bence saçmalık tryndamare riotun kurucularından birinin adıdır. Kendine barbar mı dedi o adam yani?

İkinci kategori nedir?
  • Glamdring26 kullanıcısına yanıt
    hakeret yok ne alaksı var
    desemkı motum siyah uzayda siyah ben uzaylı giysisi giyorum saçma bi tespit olurdu
    ama can düşmanı jax skinin orjinal adı nemesıs yunanları intikam tanrısı gibi birşey.. arkasınada ayasofyayı koymaları normal bi tespitden ziyade anlam
    sultan try skininide barbarian king e yapmaları arkada sur resimleri olması bi kralın tacını bırakması..
    ben yaptıgım tespitlerde en ufak bi zormalama saçmalama yok saçma oldugun idda eden saçmalamıştır sadece
    hakarek konusuna tekrar gelince öyle bişiy kesinlikle yok
    sadece tespitimi begenmeye bilirsin qq konuları daha çok hosuna gidebilir sana hitap etmemiş demek istedim
    yanlıs anladıysan üzgünüm dostum

böyle tarihten alıntı yapmaları işlerine iyi çalıstıklarını gösterir riotun sultan try gp bizim ne kadar hoşumuza gidiyorsa türkler için yapıldıysa
    siren casiopia nemesis jax yunanlar için özel anlam ifade eden skinler ben oynayın oynamayın diye propaganda yapmadım sadece skinlerin hikayesi içindeki mesajlrı özetledim
    bu skinlerin splash art ına bakınca senın ne gördüğünü merak etmedim desem yalan olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

quote:

İkinci kategori nedir?

İkinci kategori Romalıların peregrinus adını verdikleri yabancılardı. Bunlar Roma'nın hakimiyeti altında olan devletlerin vatandaşları ile(bunlar kendiliğinden Roma vatandaşlığı statüsü kazanamıyordu), Roma ile anlaşmalar yapmış devletlerin vatandaşlarıydı.

Çok önemli bir detay değil ama bilgi yanlışlığı olmasın

• Haklısın Kha zixe çıkmalıydı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.