Şimdi Ara

Riot'un Seride Lowları Atması ? QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seriye kadar hiçbir şey yok ama seriye gelince takıma önceki maçtan kavgalı olan herkesi atıyor riot. Serinin ilk maçını kaybettim bunlar yüzünden.
    Elotostçular bunları nasıl taşıyorsunuz ?
    http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/201977314/1127077?tab=overview
    Fiddle OP!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

Fiddle allah diyor itemlerden anladığım kadarıyla trollememişte düzgün oynamaya çalışmış nası ölüyo okadar anlamıyorum

troll müsün bilmiyorum ama fiddle dirilt almış feedlemiş bilerek itemleriyle alakası ne

Elotostçular her maçı kazanmıyor ki 20 maç kazanır, 1 maç kaybeder, 30 maç kazanır 1 maç kaybeder vb.

Spellere dikkat etmemişim zhonya çizme felan görünce trollemediğini düşündüm nebileyim ben trollesem şahsen ayakkabı koleksiyonu yapardım :D
  • dodge atsaydın low

siri mıçımdı yazar şimdi
  • Kazanan her turlu kazanir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K i R i K a Z e

dodge atsaydın low

siri mıçımdı yazar şimdi

low son anda değiştirdi spelleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Seriye kadar hiçbir şey yok ama seriye gelince takıma önceki maçtan kavgalı olan herkesi atıyor riot. Serinin ilk maçını kaybettim bunlar yüzünden.
    http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/201977314/1127077?tab=overview
    Fiddle OP!

hadi arada açsan neyse bu ilk qq konu değil herhalde annenin kucağına ağla burası teselli yeri değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed009

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Seriye kadar hiçbir şey yok ama seriye gelince takıma önceki maçtan kavgalı olan herkesi atıyor riot. Serinin ilk maçını kaybettim bunlar yüzünden.
    Fiddle OP!

hadi arada açsan neyse bu ilk qq konu değil herhalde annenin kucağına ağla burası teselli yeri değil

diğerlerini bulsana bana ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha kötüsü başıma gelmişti. Ayrıntılar resimde..

• quote:

Orijinalden alıntı: WonderCx

Daha kötüsü başıma gelmişti. Ayrıntılar resimde..

dostum chatin devamını çok merak ettim.özellikle pantheonun dediklerini.d vayne ise ağır qq
  • Judge Magister kullanıcısına yanıt
    Devamı malum. Bu vayne önceki oyununda şimdiki takımımızdan biri yüzünden kaybemiş. pick ekranından itibaren feedlicem dedi ve yaptı sözünün eri adammış
  • Ciddi ciddi olabilir bu. Seriye kadar çok iyi takımlar, serideyken 3 Rabadon Kata, AP girdiği için botlane AP kasan Tris falan geldi
  • Senden qq konusu beklemezdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Senden qq konusu beklemezdim..

ilk ve son olsun qnq
  • serideysen mecbur oynucaksın böyle maçları düşük ihtimalde olsa kazanabilirsin ama seride değilken aşırı küfür eden veya kavga edip birbirine küfür eden birileri varsa dodgela, ordan gidicek 5-10 puan 17-25 puandan iyidir ve boşuna sinirlerini bozmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.