Şimdi Ara

Riot'un ilk Türkçe maili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler riot'tan mail geldi Türkçe görünce sevindim, şu Türkçeleştirme işinde en çok Türkçe support'a seviniyorum işte mail

Merhaba ,

Riot Games olarak, League of Legends'a Türkiye'den gönül vermiş olan sizlere daha yakın olabilmek ve daha iyi servis verebilmek için buradayız.

Bu amaçla, League of Legends Türkiye Resmi Sosyal Medya servislerimizin yayına geçtiğini sevinçle duyurmak isteriz:

Facebook
    YouTube
    Twitter

Tüm paylaşımlarınızı, düşünce ve görüşlerinizi heyecanla bekliyoruz. En kısa zamanda sizlerle hem düzenleyeceğimiz etkinliklerde, hem de 'Adalet Meydanlar'ında görüşmek üzere!

- Riot Games Türkiye Ekibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yandan sevindirici diğer yandan üzücü
  • Support'a Türkçe mail atabilecek miyiz bundan sonra ?
  • Gönderen mail adresi nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

Support'a Türkçe mail atabilecek miyiz bundan sonra ?

Türkçe mail attıklarına göre, Türkçe maillere cevap verirler diye düşünüyorum

Edit: @hdloader11 riotgames@email.leagueoflegends.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 6 Temmuz 2012; 22:42:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiEndo

Support'a Türkçe mail atabilecek miyiz bundan sonra ?

Türkiye ekibi ilgilenecektir sanırım attığımız Türkçe mailler ile.
  • İngilizce mail atabiliyorum fakat bazı durumları anlatmak zor olabiliyor İngilizce kullanarak. Umarım dediğiniz gibi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe mail işini yapmamışlardır diye düşünüyorum çünkü mail atarken Language kısmından dil seçiyoruz fakat hala orada Türkçe dil seçeneği yok, ilerleyen zamanlarda gelir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

Türkçe mail işini yapmamışlardır diye düşünüyorum çünkü mail atarken Language kısmından dil seçiyoruz fakat hala orada Türkçe dil seçeneği yok, ilerleyen zamanlarda gelir herhalde.

bir Türkçe desteği gelsin de ondan sonra.. daha altyapı aşamasındalar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memothegreat -- 6 Temmuz 2012; 23:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

quote:

Orijinalden alıntı: General Boozer

Türkçe mail işini yapmamışlardır diye düşünüyorum çünkü mail atarken Language kısmından dil seçiyoruz fakat hala orada Türkçe dil seçeneği yok, ilerleyen zamanlarda gelir herhalde.

bir Türkçe desteği gelsin de ondan sonra.. daha altyapı aşamasındalar..

Aynı zamanda SMS ile rp alma gibi kolaylıklarda gelir, oyun dergilerinde (level, oyungezer vs) rp kartları veya özel skin kartları hediye verilebilir

• Vayy bee ilk defa lol gibi büyük bir oyunun türkleri umursayıp türkçe dil desteği yaptığına şahit oluyorum.Oysaksai wowuda oynayan binlerce türk varken türkçe desteğini bile umursamamıştı.Aslında hiç bir büyük oyunda yok türkçe oysaki bir çok dil var ve bunları görüce inanın oynayasım kalmıyo.Riot benim gözümde biraz daha yükseldi

Edit:Sırf bunun için phreak resmini değiştirdim.Hadi yine iyisin phreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenJi -- 7 Temmuz 2012; 0:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Vayy bee ilk defa lol gibi büyük bir oyunun türkleri umursayıp türkçe dil desteği yaptığına şahit oluyorum.Oysaksai wowuda oynayan binlerce türk varken türkçe desteğini bile umursamamıştı.Aslında hiç bir büyük oyunda yok türkçe oysaki bir çok dil var ve bunları görüce inanın oynayasım kalmıyo.Riot benim gözümde biraz daha yükseldi

Lolden cok daha buyuk oyunlarda turkce destek yillardir var. Bu kadar abartilacak bir sey degil bence

Gec olsun da guc olmasin bari

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Vayy bee ilk defa lol gibi büyük bir oyunun türkleri umursayıp türkçe dil desteği yaptığına şahit oluyorum.Oysaksai wowuda oynayan binlerce türk varken türkçe desteğini bile umursamamıştı.Aslında hiç bir büyük oyunda yok türkçe oysaki bir çok dil var ve bunları görüce inanın oynayasım kalmıyo.Riot benim gözümde biraz daha yükseldi

Teşekkür ederim cnm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adalet meydani dediği ne?
  • O zamanlar ne kadar saf düşünceler içindeymişiz Zaten sadece dil desteği gelecek diye düşünülüyordu, sunucu geldi Keşke gelmeseydi.

• hort zort xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

O zamanlar ne kadar saf düşünceler içindeymişiz Zaten sadece dil desteği gelecek diye düşünülüyordu, sunucu geldi Keşke gelmeseydi.

O seferde weste geçip kurtulmak gibi bi şans olmazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPesya

quote:

O zamanlar ne kadar saf düşünceler içindeymişiz Zaten sadece dil desteği gelecek diye düşünülüyordu, sunucu geldi Keşke gelmeseydi.

O seferde weste geçip kurtulmak gibi bi şans olmazdi

Türkler Eastte olurdu.

West temizdir temiz kalacak.

• ne hortlamış be
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_65626622/mpage_1/tm.htm

Ben dediğimde dalga geçmişlerdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.