< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
2014 Kia Rio Sporty 1.4 CRDI aracımız var. Dün yokuş kalkış desteğinin çalışmadığını farkettim. Neden olabilir? Daha önceden bu sorunla karşılaşan oldu mu? Bir de teyp bir süre sonra donuyor. Radyo kanalları değişmiyor. Direksiyondaki ve teybin üstündeki tuşlar işlev görmüyor. Sadece açma - kapama tuşu çalışıyor. Aracı durdurup çalıştırınca düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı durum. AF tuşu falan da işlemiyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 19 Ekim 2024; 17:21:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Rio alacak gibiyim kullananlar memnun mu? 2014 benzinli manuel. |
|
|
20 model 1.4 benzinli otomatik rio için hangi aküyü almalıyım.Akücü eski aküyü almak kaydı ile 8500 tl fiyat veriyor,güya zor bulunan aküymüş bu rioadaki AG akümü neymiş,üstündeki aküde orjinal aküsü şimdilik marş basmada sıkıntı yok,ama değişmesi gerekir dediler. |
|
|
Akü konusunda İNCİ şu anda açık ara en iyi akü. Eskiden MUTLU iyiydi fakat artık daha büyük akülere ağırlık verdiği için yatırımını ona göre yaptı, otomotiv aküleri biraz standart kaldı. İNCİ yanılmıyorsam japon akü devi Yuasa ile ciddi bir ortaklık yaptı ve bütün arge sistemini teknolojik ve kaliteli akü üretecek şekilde revize etti. Özetle İNCİ akü rahatlıkla alınabilir. İkinci bir marka da Varta. Varta aküleri de oldukça kalitelidir. |
|
umarım almışsınız ve memnunsunuzdur, eski bir rio kullanıcısı olarak çok keyif aldığım bir arabaydı, sık sık aklıma gelir, güven veriyordu araç |
|
güzel günlerde kullanın inşallah, 2016 da sıfır dizel concept paket almıştım, bir sene binmek nasip olmuştu çok seviştim aracı, sonrasında kia ile güzel bir bağımız oluştu kardeşime stonic ve sonrasında sportage aldırdım, babama da stonic aldırdım, kendim de bir yıl stonic kullandım hepsi güzel araçlardı, Türkiyede çok talep görmediği için aslında bu fiyatlara oldukça güzel araca binme fırsatımız oluyor |
|
Selamlar öncelikle bende araç bakıyordum 3 aydır, bir arkadaşımın Rio önerisi ile araştırdım ve sonunda aldım. 2014 1.4 dizel 90 bg modelini ilk aracım olmasına rağmen yormadı yokuş kalkış sistemi vs bence başlangıç için ideal bir araç 2 haftada alıştım. Rio paketleri arasındaki farklılıkları pek anlayamasam da Fancy paketi yanılmıyorsam park sensörü yok o biraz zorluyor ama günümüzde oda taktırılıyor tabi tercihe kalmış tamamen. Sormak istediğim balata ve disk değişimi yapmam gerekiyor marka olarak ne önerirsiniz ? |
|
Disk balatada TRW şiddetle öneririm. TRW taktırdım, oldukça kaliteli. Yerli olarak da KALE çok öneriliyor. Kullananlar gayet memnun. Ben uzun süre satmayı düşünmediğim için TRW tercih ettim, nerdeyse yarı yarıya fiyat farkı var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelstina -- 12 Şubat 2026; 9:38:46 > |
|
Teşekkürler öneriniz için dikkate alacağım :) 2 seneden önce satmayı planlamıyorum o yüzden kaliteli olmak daha iyi olucaktır. |
|