Şimdi Ara

RIO Kulübü (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
36
Favori
200.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar Kia Rio 2016 aracıma multimedya arıyorum,fakat güçlü işlemcili olsun istiyorum,bulduklarım hep cortex a53 yada 55 yani ram yüksekte olsa donuyor sistem,güçlü ve akıcı bi multimedya sistemi önerecek varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 model aracımın stop lambasını kırdım. nerede bulabilirim?

• Merhaba. 2020 rio elegance tekno aracımın gündüz farlarından biri yanmıyor. Ne almalıyım?

• 2014 Kia Rio Sporty 1.4 CRDI aracımız var. Dün yokuş kalkış desteğinin çalışmadığını farkettim. Neden olabilir? Daha önceden bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Bir de teyp bir süre sonra donuyor. Radyo kanalları değişmiyor. Direksiyondaki ve teybin üstündeki tuşlar işlev görmüyor. Sadece açma - kapama tuşu çalışıyor. Aracı durdurup çalıştırınca düzeliyor ama bir süre sonra yine aynı durum. AF tuşu falan da işlemiyor.

• Arkadaşlar 2014 üzeri 1.25 cvvt ya da CRDi Kia Rio arıyorum. Aracını satmak isteyen varsa özelden yazabilir mi?

• 2014 Model 1.25 motor Rio denk geldi. Aracın sol kısmı boyalıymış 10 bün tramer var. Manuel vites. 121 bin kilometrede. 570 bin isteniyor araç için. Fiyat konusunda ne dersiniz? Bu aracın kronik sorunları var mı? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 19 Ekim 2024; 17:21:55 >
  • Yorumu olan var mı araçsız kaldık arayış devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.