Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wow dan aşırı derecede sıkıldım ve bıraktım boşluğunu dolduracak oyun ararken ve çok iyi yorumlarını okuduktan sonra rift aldım. gittigidiyordun Rift C.E. key aldım 49 liraya üyeliğide yaptırdım siteye zor zor client i bulup indirdim tam kurulum aşamasında login olurken "Authenticator Code" diye bi kod diye istiyor benim bildiğim wow daki mantık ama özel istersen aliyordun 5-6 saatir çözemedim bu olayi login olamayinca oyunuda upload edemiyorum. Yardım edebilirseniz cok sevinirim birde siteye cd key le kayıt oldum birde Payment methots dan üyelikte çektirmemmi gerekecek oynamak için yanlış hatırlamıyorsam ilk 1 ay bedava gibi birşey okumuştum.

Buyrun resmini koyuyurum

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolihsan -- 1 Nisan 2011; 20:34:00 >

• Oraya bişi yazmana gerek yok. Onsuz giriş yapabilirsin.
  • Bu haftasonu boyunca Ally Code kullananlara oyun ücretsiz oluyor. Normal üyelerin mailine verilmiş bu kodlar 5 kullanımlık olarak ama benim maile gelmedi daha. Gelen var mı?
  • quote:

Oraya bişi yazmana gerek yok. Onsuz giriş yapabilirsin.

Yazmadan çok denedim hata verince bende kodu istiyor sandım. Hatada veriyor

Birde siz oyunu nereden indirdiniz belki benim indirdiğin client bozuk 20mb bişeydi client den login olup indirecek diye düşündüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

quote:

Oraya bişi yazmana gerek yok. Onsuz giriş yapabilirsin.

Yazmadan çok denedim hata verince bende kodu istiyor sandım. Hatada veriyor

Birde siz oyunu nereden indirdiniz belki benim indirdiğin client bozuk 20mb bişeydi client den login olup indirecek diye düşündüm.

Beta launcheri olabilir o.

http://update2.triongames.com/patcher/public/Rift_LIVE_Patcher_setup.exe

Bunu bir dene.

• Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm patcher başladı sorunsa benim hatam üye olmuşum ama payment methodu tamamlamadığım için tam üye saymamış. 49 lira oyunu aldım ilk ay bedava sanıyordum galiba 14 dolarida çekti daha sonra sorun düzeldi Tekrar sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolihsan

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim sorunu çözdüm patcher başladı sorunsa benim hatam üye olmuşum ama payment methodu tamamlamadığım için tam üye saymamış. 49 lira oyunu aldım ilk ay bedava sanıyordum galiba 14 dolarida çekti daha sonra sorun düzeldi Tekrar sağolun

Yok 14 doları o ilk ay bittikten sonra çeker. Eğer ilk ay içinde kararından vazgeçersen yine account sayfandan iptal edebiliyorsun.
  • Merhaba arkadaşlar elinde fazla Ally Code olan varsa benimle paylaşabilir mi ? Hafta sonu bir denemek istiyorum, teşekkürler ...
  • Alın size Ally code :-)

ilk 5 şanslı kişi için

DR9N-YL3T-73HJ-CTMW-YYR2
  • Your code has been applied to your account.

Çok teşekkürler (;

quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Alın size Ally code :-)

ilk 5 şanslı kişi için

DR9N-YL3T-73HJ-CTMW-YYR2
  • Oyunu az önce sitesinden kredi kartı ile aldım fakat bana herhangibi bir cd key vermedi,üye olduğum account otomatik olarak oyuna açılacak mı yoksa cd key için başka bir şey mi yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

Oyunu az önce sitesinden kredi kartı ile aldım fakat bana herhangibi bir cd key vermedi,üye olduğum account otomatik olarak oyuna açılacak mı yoksa cd key için başka bir şey mi yapmam gerek?

CD Key vermiyor size Trion'dan aldığınızda. Normal olarak, üyelikle giriş yapabiliyorsunuz siteden alınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

Oyunu az önce sitesinden kredi kartı ile aldım fakat bana herhangibi bir cd key vermedi,üye olduğum account otomatik olarak oyuna açılacak mı yoksa cd key için başka bir şey mi yapmam gerek?

CD Key vermiyor size Trion'dan aldığınızda. Normal olarak, üyelikle giriş yapabiliyorsunuz siteden alınca

Teşekkür ederim.
  • Buyrun arkadaşlar bi kod da benden: WK7R-9NG3-MP9L-XETP-MHDC

• Arkadaşlar ben bugün oyunun cdkeyini aldım ve 1 aylık ödeme planını yaptım ancak ben ehr ay para çekmesini istemiyorum. Sadece bir kerelik çeksin istiyorum. Onu nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koo

Arkadaşlar ben bugün oyunun cdkeyini aldım ve 1 aylık ödeme planını yaptım ancak ben ehr ay para çekmesini istemiyorum. Sadece bir kerelik çeksin istiyorum. Onu nasıl yapabilirim?

Payment Method girdiysen onu düzelt acc. profilinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: koo

Arkadaşlar ben bugün oyunun cdkeyini aldım ve 1 aylık ödeme planını yaptım ancak ben ehr ay para çekmesini istemiyorum. Sadece bir kerelik çeksin istiyorum. Onu nasıl yapabilirim?

Payment Method girdiysen onu düzelt acc. profilinden.

evet girip hallettim çok teşekkürler. hatta hiç para çekmicek 1 ay bedava var sadece şu an =)
  • ahh ahh bizde bulaştık bu oyunu iimi.
    Ama wow'dan sonra iyi geldi. özlemişim :)
  • DİKKAT !

Trion Worlds Support: noreply@trionworlds.com

Tamamen Trion Worlds gibi görünen bir kaynak PHISHING maili atıyor.
    Ben az önce aldım.Mail aynı gelen diğer mailler gibi bir arkaplan resminin üzerinde yazılar şeklinde 'Dear Ascended' şeklinde başlıyor.
    Özet olarak hesabınızı satmaya çalıştığınızın tespit edildiğini ve bunun aksini ispatlamanız için aşağıdaki yönergeleri izlemenizi istiyor.
    Madde madde verilen açıklamaların birinde bir link var ve bu phishing linki.Google chrome sizi uyarıyor.Dolandırıcılık sitesinin tespit edildiği ve engellendiğine dair bir kırmızı ekranla karşılaşıyorsunuz.

Ben belki aldanabilirdim.Gerçi bu konularda tecrübeliyim fakat yine de böyle birşey şaşırttı doğrusu.
    Zaten hesabımın çalınmış ve satılmaya çalışılmış olmadığından emindim. Yine de bir ihtimal dedim ve doğrulama yapmak için o linke tıkladım ve uyarıldım.
    Eğer doğrulama yapmazsam ve tekrar hesabın satılmaya çalışıldığı tespit edilirse de hesabın banlancağı ibaresi var.

Lütfen dikkat edelim arkadaşlar.
    Mailin konu başlığı: RIFT Account Investigation‏
    Gönderen: noreply@trionworlds.com

Bu adres yapımcı firmanın gerçek otomasyon mail adresi. Hesabınızla ilgili yapılan işlemlere dair otomasyon maillerde bu adresten geliyor. Yani durum biraz vahim.

PHISHING nedir?

quote:

Yemleme, sözcüğü İngilizce "Password" (Şifre) ve "Fishing" (Balık avlamak) sözcüklerinin birleşmesiyle oluşturulmuş phishing sözcüğünün Türkçe karşılığıdır. Yemleme, yasadışı yollarla bir kişinin şifresini veya kredi kartı ayrıntılarını öğrenmeye denir. "Yemleyici" diye tanımlanan şifre avcıları, genelde e-posta vb. yollarla kişilere ulaşır ve onların kredi kartı vb. ayrıntılarını sanki resmi bir kurummuş gibi isterler. Bu "av"a karşılık veren kullanıcıların da hesapları, şifreleri vb. özel bilgileri çalınmaktadır.
    Örnek olarak; format açısından resmi bir banka konseptinde bir e-posta alınır, ve bu e-posta'da şifre, kredi kartı numarası vb. bilgilerin verilmesi önerilir.
    Yemleme yüzünden ABD'de Mayıs 2004 ila Mayıs 2005 arasında 1.2 milyon bilgisayar kullanıcısı zarara uğramış ve toplam 929 Milyon Dolar kaybetmişlerdir, bu da şirketlere 2 milyar dolara yakın bir zarar teşkil etmiştir. İngiltere'de 2004'de 12.2 Milyon paund olan banka dolandırıcılığı, 2005'de 23.2 milyon paunda çıkmıştır.
    Yemleme karşısında tüm bankalar vb. kurumlar hiç bir zaman kullanıcılarından e-posta aracılığı ile özel bilgilerini istemeyeceklerini, böyle bir durumda e-postayı vb. talepleri kendilerine iletmelerini önerirler.
    Alıntı: Vikipedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi born2bemad -- 4 Nisan 2011; 3:00:23 >

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.