Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya burda başka oyunları tartışmayın, saçma sapan şeylerle mesaj kasmayın. Ya Rift hakkında konuşun yada girmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

Hocam bi adam P2P oyun oynamaya karar veriyorsa o adam zaten pentium 3 işlemci kullanmıyordur. bi oyunda grafik yoksa benim gözümde sıfır..

Hala müthiş grafikli oyun Dekaron'un ultra settings videosunu bekliyorum.

360p ama idare et. Bu kadar eski ve f2p olan bir oyun böyle grafiklere sahipse ben yeni ve p2p olan bir oyundan çok daha fazlasını beklerim.

http://www.youtube.com/watch?v=T0nnkw9ms1k&feature=related

Şaka mı bu ya?

@10.5
    +1

Bu arada Old Class Grumpies'daki DH'li sayısı 5'e çıktı. Fistan da katıldı aramıza. Gerçi ZuhalteR uzun süredir girmiyor sanırım ama

• quote:

Ya burda başka oyunları tartışmayın, saçma sapan şeylerle mesaj kasmayın. Ya Rift hakkında konuşun yada girmeyin.

Katılıyorum,stealthmass ve öbür WoWcu arkadaşı alkışlarla dışarı alıyoruz
  • Arkadaşlar oyun nasıl zevk'limi ?

World of Warcraft'an aldığım Pvp ve Zindan zevkini verebilirmi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Arkadaşlar oyun nasıl zevk'limi ?

World of Warcraft'an aldığım Pvp ve Zindan zevkini verebilirmi bana

Warfrontlar vermeyebilir ancak diğer open world alanlardaki pvpler çok zevkli. Oyunun PvE'sine laf yok. Harika yapmışlar.
  • Denesemmi ama hiç ingilizcem yok

WoW u da zar zor çözmüştüm ağır kaçarmı bu oyun bana ?
  • quote:

Denesemmi ama hiç ingilizcem yok

Türk guildi olan bir server'da başlarsan sorun çekmezsin, bizde o kadar fazla ingilizce bilmiyoruz ama sağolsun aramızda 2-3 bilen abimiz arkadaşımız var onların yardımıyla bazı şeyleri çözdük ve her gelenede bu konuda yardımcı oluyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.5

quote:

Denesemmi ama hiç ingilizcem yok

Türk guildi olan bir server'da başlarsan sorun çekmezsin, bizde o kadar fazla ingilizce bilmiyoruz ama sağolsun aramızda 2-3 bilen abimiz arkadaşımız var onların yardımıyla bazı şeyleri çözdük ve her gelenede bu konuda yardımcı oluyoruz.

Yardımın yanı sıra, oyunda görevlerde yapacağın şeyler falan haritada gösteriliyor.

• Çok soru sorup insanların başını ağrıtmak istemem

Oyunu almayı düşünüyorum hadi bakalım :)

Bir wow bir bu nasıl idare edecez ''asosyal'' olma vakti (gerçi asosyal olduk)
  • Patch geldi ingilizce bilen arkadaşlar bir el atsa :)
  • Tekrardan merhabalar evt artık bir inceleme yapma zamanı gelmişti RIFT için , Wow ' u ilk çıktığından beri oynuyorum , bende herkez gibi wow la kıyaslıyorum oyunu :

1)ilk olarak Rıft i kısaca çok iyi bir clon olarak adlandırabiliriz bence , çok iyi bir wow clonu.
    2)Grafikler ve özellikle karakterlerin cast yaparkenki duruşları wow a kıyasla çok iyi.
    3)Gelelim instance lara ; oyunda pve ağır basıyor diyebilirim.Instance ların tasarımları wow'daki lvl 20-30 ins lerine göre çok iyi ve başarılı yapmışlar bence.Özellikle ilk ins sayılacak Fae deki karlı olaylar beni büyüledi diyebilirim.
    4)Soul olayları akıllıca yaratılmış bir tavşan deliği diyebilirim.

Gelelim eksilere ;

1)İlk olarak gözüme çarpan story questlerinin azlığı ve hikaye akışından yoksun olması.
    2)Rıft olayları akıllıca düşünülmüş ancak eksikleri var daha da geliştirilebilir.
    3)Nerflenmesi gereken bir çok karakter var gözüme çarpan bunlar sonraki pachlerle hallolacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak ; Rıft özellikle bu tarz oyunlar seven bir player için güzel bir oyun ve denemekten zarar gelmez diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Rourke

Patch geldi ingilizce bilen arkadaşlar bir el atsa :)

Yine hotfix. Class dengelerine dokunmamışlar. Sanırım çok büyük bir major update hazırlıyorlar. Haftalardır hotfixle geçiştiriyorlar ama...

quote:

Orijinalden alıntı: Morniel

3)Gelelim instance lara ; oyunda pve ağır basıyor diyebilirim.Instance ların tasarımları wow'daki lvl 20-30 ins lerine göre çok iyi ve başarılı yapmışlar bence.Özellikle ilk ins sayılacak Fae deki karlı olaylar beni büyüledi diyebilirim.

Bu Fae'in kar atmosferini çok övüyorlar. Sanırım defiantı 50 yaptıktan sonra sırf bu instance için guardian açacağım bir tane.

• Biraz ''FAE'' den foto eklermisiniz ? Merak ettim
  • quote:

Biraz ''FAE'' den foto eklermisiniz ? Merak ettim

http://www.youtube.com/watch?v=blbUM3XOOX0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 23 Mart 2011; 18:50:59 >
  • Mümkemmel
  • Harbiden mükemmelmiş ben nasıl kaçırdım bu dungeonı
  • Rıft e acilen bir dps meter lazım.Bir kaç tane program var ancak çok kötüler
  • Event başlıcakmış bilginize server saatiyle 01.00 AM de biraz önce anons ettiler oyunda

http://forums.riftgame.com/showthread.php?136398-Sneak-Peek-River-of-Souls-World-Event-Testing!

Alpha test serverindeymiş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orachi -- 23 Mart 2011; 23:48:36 >
  • selamlar.bu sitede rift ile ilgilenen cok insan oldugunu görünce hemen üye oldum birkaç soru sormak istedim.
    Ben wowdaki dengesizliklerden ve olumsuzluklardan , özellikle bazı şeylerin çok kolaylığından bazı şeylerin de çok zorluğundan bıkmış,dün wowu bırakmış birisiyim.riftle ilgili yazılanları screenshotları görünce beğendim ama kafam karışık biraz.

endgame raidler maximum kaç kişilik? açıkçası wowda 10 kişiden 1-2 , 25 kişiden 3-4 tanesi çürük olduğu için haftalarca aynı bossta wipe yemelerden bıkmış birisiyim.Ayrıca oyunda pve için raid guildlerine muhtaç olmak da hosuma giden birşey değil.ve şu günler şu saatler arasında raide geliceksin bizden başkalarıyla raidlere girmiceksin tarzı şeylerden de bıkmış birisiyim.ne bilim vaktin olur,olmaz.canın raid ister,istemez.gelmediğin an yedeğe düşüyosun bir anda.

oyunun pve ve pvp olarak çok keskin bir şekilde wowda ayrılması hiç hoşuma gitmedi.mmorpg yi mmorpg yapan bossları farmlayıp o farmladığımız itemlarla pvp yapmak değilmidir zaten?yani gerçek oyunculara karşı güçlü olmak için bossları kesip item kasarız,bu sayede güçlü oluruz.ama örnek olarak wowdaki resillence rating yüzünden o pve itemlarının kralı olsun hiçbir işe yaramaz.o zaman neden bosslar farmlanır ve gearlar kasılır?pve de tanklar dayak yerken daha az dayak yesin dpsler dps yaparken daha çok dps yapsın diye mi?e zaten o bossu kesip farmladıktan sonra hiç dayak yemesen ne olur,işin kalmamış o bossla, progressini de yapmıssın,o itemleri at çöpe gitsin o zaman.zaten sen atmasan da bir sonraki patchle gelen yeni itemlerle çöpe atıyosun o itemları istesen de istemesen de.

wowun pvp sinin kutular etrafında koşuşturan healerı kesmek olması hoşuma gitmiyo.(kastım arena tabiki)

classlar arasındaki dengesizlikler hoşuma gitmedi.bir class bir diğerine karşı aşırı güçlü olabiliyo.sürekli gelen nerfler bufflar da cabası.3-4 classı folloş edip diğerlerini godmode yapmak çok saçma.

bu tarz şeylerin olmadığı bir online oyun arıyorum ben.acaba rift o aradığım oyun mu?en azından oyunun pve sinde bir guildin belirlediği saatlerde oynamak durumunda kalmak istemiyorum ve pvp de kutular etrafında koşuşturan healerları daha iyi kesebilmek için ona göre reforge , enchant ,talent yapmak istemiyorum.pvp dediğin şey oyuncuların ani bir şekilde karşılaşıp birbirlerine kafa göz daldıkları birşeydir.dakikalarca kutunun arkasında bekleyip,skypetan takım arkadaşınla konuştuktan sonra dakikalarca yine o kutular etrafında adam kovalamak gibi bir pvp çok saçma.hadi 5-6 oyuncuya muhtaç olursun.ama benim dışımda 24 tane daha oyuncuya muhtaç olmak istemiyorum oyunun pve sinde.ne bileyim,oyuna giresim olduğunda girip , yapmak istediğim şeyi yaptığım bir oyun istiyorum.biraz bilgilendirirseniz sevinirim.kolay gelsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cyclonexxx

selamlar.bu sitede rift ile ilgilenen cok insan oldugunu görünce hemen üye oldum birkaç soru sormak istedim.
    Ben wowdaki dengesizliklerden ve olumsuzluklardan , özellikle bazı şeylerin çok kolaylığından bazı şeylerin de çok zorluğundan bıkmış,dün wowu bırakmış birisiyim.riftle ilgili yazılanları screenshotları görünce beğendim ama kafam karışık biraz.

endgame raidler maximum kaç kişilik? açıkçası wowda 10 kişiden 1-2 , 25 kişiden 3-4 tanesi çürük olduğu için haftalarca aynı bossta wipe yemelerden bıkmış birisiyim.Ayrıca oyunda pve için raid guildlerine muhtaç olmak da hosuma giden birşey değil.ve şu günler şu saatler arasında raide geliceksin bizden başkalarıyla raidlere girmiceksin tarzı şeylerden de bıkmış birisiyim.ne bilim vaktin olur,olmaz.canın raid ister,istemez.gelmediğin an yedeğe düşüyosun bir anda.

oyunun pve ve pvp olarak çok keskin bir şekilde wowda ayrılması hiç hoşuma gitmedi.mmorpg yi mmorpg yapan bossları farmlayıp o farmladığımız itemlarla pvp yapmak değilmidir zaten?yani gerçek oyunculara karşı güçlü olmak için bossları kesip item kasarız,bu sayede güçlü oluruz.ama örnek olarak wowdaki resillence rating yüzünden o pve itemlarının kralı olsun hiçbir işe yaramaz.o zaman neden bosslar farmlanır ve gearlar kasılır?pve de tanklar dayak yerken daha az dayak yesin dpsler dps yaparken daha çok dps yapsın diye mi?e zaten o bossu kesip farmladıktan sonra hiç dayak yemesen ne olur,işin kalmamış o bossla, progressini de yapmıssın,o itemleri at çöpe gitsin o zaman.zaten sen atmasan da bir sonraki patchle gelen yeni itemlerle çöpe atıyosun o itemları istesen de istemesen de.

wowun pvp sinin kutular etrafında koşuşturan healerı kesmek olması hoşuma gitmiyo.(kastım arena tabiki)

classlar arasındaki dengesizlikler hoşuma gitmedi.bir class bir diğerine karşı aşırı güçlü olabiliyo.sürekli gelen nerfler bufflar da cabası.3-4 classı folloş edip diğerlerini godmode yapmak çok saçma.

bu tarz şeylerin olmadığı bir online oyun arıyorum ben.acaba rift o aradığım oyun mu?en azından oyunun pve sinde bir guildin belirlediği saatlerde oynamak durumunda kalmak istemiyorum ve pvp de kutular etrafında koşuşturan healerları daha iyi kesebilmek için ona göre reforge , enchant ,talent yapmak istemiyorum.pvp dediğin şey oyuncuların ani bir şekilde karşılaşıp birbirlerine kafa göz daldıkları birşeydir.dakikalarca kutunun arkasında bekleyip,skypetan takım arkadaşınla konuştuktan sonra dakikalarca yine o kutular etrafında adam kovalamak gibi bir pvp çok saçma.hadi 5-6 oyuncuya muhtaç olursun.ama benim dışımda 24 tane daha oyuncuya muhtaç olmak istemiyorum oyunun pve sinde.ne bileyim,oyuna giresim olduğunda girip , yapmak istediğim şeyi yaptığım bir oyun istiyorum.biraz bilgilendirirseniz sevinirim.kolay gelsin :)

Oyun için en mükemmel wow kopyası diyebilirim oyunu kötülediğimden değil güzel oyun zaman geçiyor gel gelelim raidlere bunda 20 kişilik ama sen hangi oyunda tek yaptınki bu olayı hangi online oyunu oynarsan oyna bu tür organizasyonlar minimum 8 kişiyle yapılır Class'lar arasındaki eşitsizlik hatsafada warrior ölümsüz ve geleni gideni biçiyor diyebilirim o yüzden oyunu bırakma seviyesine geldim

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.