Samsung Odyssey G5 LC32G55TQWRXUF 32" - 2764 TL Alınırmı
Merhaba; uzun sürede takip ettiğim monitor hepsiburada da son 6 ayın en iyi fiyatına gelmiş. Sizce alınır mı bu fiyata 2764 TL
Samsung Odyssey G5 LC32G55TQWRXUF 32" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync 2K Curved LED Monitör
Lütfen yardım edin! Tüm arşivim kilitlendi.
Merhaba 2-3 ay öncedesin D: sürücünde bulunan tasarım ve doküman arşiv klasörümü çocuklarım girip de silmesin diye kendimce şifreleme ararken resimde işaretlediğim olayı yaptım.
Derdime de çare olmadı üstelik başıma dert açtı. Geçen hafta C: sürücüsüne format attım ve D: sürücüsünde bulanan bütün çalışma ve arşivim kilitlendi. 4. numara ile işaretli olan şekilde ve içerisindeki her şey de aynı durumda 1 haftadır çözüm bulamadım bakmadığım kaynak kalmadı.
Tahminimce formattan önceki hesabım ile bu olayı yaptığım için sertifika parmak izin yazan 3 numaralı işaretli kodlar uyuşmuyor. Lütfen bilen duyan bir varsa derdime bir çare...
İşlemci değiştirdim eski soğutucum uymuyor anakarta
Merhaba uzun zaman aradan sonra anakart işlemci ram ve ekran kartı 4 lüsünü değiştirdim. Eski kasamda intelin modelini hatırlamadığım i7 2. nesil bir işlemci ve anakartım var üzerinde kullandığım iyi sayılabilecek Thermaltake nin kullanmış olduğum soğutucu vardı. Yeni aldığım 10400f işlemcie lga1200 soketine anakart arka bağlantı aparatı kücük geliyor. Acaba bu bağlantı aparatını bulabilirmiyim
Elimdeki fan tam olarak aynı model olmasada böyle birşey ve uyum sağlamayan anakartın arkasında tutturmaya calistiğim ve aradığım aparatda bu şekilde
LGA1200 soketli anakarta bağlamam için gereken benzer bir aparat lazım nereden temin edebilirim acaba hiç bir yerde bulamadım.
Çok kararsız kaldım intel mi amd mi alayım
Merhaba sizin yorumlarınızı bekliyorum . Çok özür dilerim bu tip konulara sürekli cevap veriyorsunuz ama çok kararsız kaldım yardım edebilirseniz çok sevinirim. Uzun süredir kısıtlı bir bütçem ile cuma indirimlerini bekliyorum. 5-6 yıl pc ye ayıracak bütçem olmayacak almışken de fiyat perfonmans almak istiyorum.
2500 TL bütçem ile Anakart-işlemci-ram alacağım.
Elimdeki donanımlar ise 600w termaltek psu ve 240gb ssd+1tb normal hdd + rx580 4gb ekran kart(2. el aldım grafik isteyen oyunlarda reset atiyor) ama idare ediyorum ve idareten bir kasam var.
1. Tercihim
10400f işlemci- henuz karaveremediğim anakakart(çok pahalı geldi intel anakartlar ve ramlarin düsük hızda olması biraz üzüyor - ve 2x8gb 3000mhz ram
2.Tercihim
ryzen 5 3500x - uygun bir model anakart - 2x8gb ram 3600mhz veya 3200mhz
Bu 2 sistem arasında çok kararsız kaldım bir yardımcı olun lütfen anakartlar konusunda da öyle. Son olarakda internette gigabyte ve asusun rtx2060 modelleri dolanıyor indirimlerde 2900 TL civari bu konuda da yorumunuzu merak ediyorum çok teşekkür ederim. iyi günler dilerim
Hangi 1660 modelini almalıyım sizce
Merhaba 2 ürün arasında kararsız kaldım ve birisi sıfır diğeri 2 . el
1 - GIGABYTE GTX1660 SUPER 6GB GAMING GV-N166SGAMING OC-6GD GDDR6 192
N11 de 2750 TL ve 3 fanlı model kargo ücreti yok üstelik taksitle alabilme avantajımda olacak ve faturayı gider olarak gösterip %8-9 bir avantajım olabilir.
2 - MSI GEFORCE GTX 1660 TI ARMOR 6G OC 6GB GDDR6 192bit NVIDIA Ekran Kartı
Bu kartı yaşadığım sehirde birisi 2000 tl ye satıyor. 1 yıllık garantisinin devam ettiğini söylüyor.
- secenekte ekran kartı 3 fanlı model ama 1660 süper buradan fatura indirimi ve taksit imkanı olacak . 2. seçenekte fiyat ve 1660 ti modeli olması aralarındaki perfonmans farkını incelediğimde %5 gibi benim içinde pek önemli olmayan bir durum. Acıkcası sessiz ve sorun çıkartmaması önceliğim sizce ne yapmalıyım arkadaş fikirlerinizi alabilirmiyim.
İşlemciler arasında performans olarak ortalama %10 fark var ama fiyat olarak yaklaşık 500 TL fark var. (amazonda 950tl i3 3110) bu seferde 2500 tl yi geçmediği için 250 tl indirim kodunu kullanamıyorum.
3200 mhz cl 16 ile 3600 cl 18 arasında kararsız kaldım lütfen tavsiye verin.
Son olarakda anakartta m2 desteği olduğu yazıyor ama görsele baktığımda girişlerindeki m2 slot yazan yer farklı idi. Emin olamadım.
Bugün aldım aldım hem indirim var hemde kredi kartına vade farkı koymadan 6 ya bölüyor n11.
Tavsiyelerinizi esirgemeyin çok teşekkürler
Düşük bütçeli İşlemci, Anakart, Ram, Tavsiyesi
Merhaba, malum ekonomik durum ve doların kuru yüzünden mevcut kullandığım eski sistemimin işlemci anakart e ram 3 lüsünü bir kaç ay sonrada ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Forumdan takip ettiğim kadarıyla şu 3 parçada hakkında karar kıldım.
1- İŞLEMCİ : AMD Ryzen 3 3100 3.60GHz 18MB Soket AM4 İşlemci (Fanlı) : 1084 TL
2- ANAKART : Gigabyte B450M S2H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(O.C.)Mhz mATX Anakart : 616 TL
3- RAM : Team T-Force Vulcan TUF Yellow 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL19 Gaming : 745 TL
TOPLAM : 2446 TL
Sizlerin de başka tavsiyesi olursa sevinirim.
Bu bisiklet 150 TL eder mi ?
|
20k+ Retribution Paladin arkadaşları alalım.
|
Acil tablet tavsiyesi verirmisiniz.
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 395
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 11.187 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun