Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hunterx

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)

Türk PvE Guildi olan <Enmity> Takım oyununa yatkın, genel olarak oyuna hakim ve özverili oyuncular arıyor!

Başvuru için iletişim bilgileri:
    Shard: Icewatch
    Taraf: Defiant
    Yetkililer: ''Dikmen, Cathrae, Etu, Rhaim"

Progress Geçmişiz:
    Guild kuruluş tarihi; 12.8.2011
    DH 4/4 tarihi; 28.8.2011
    GP 4/4 tarihi; 29.8.2011
    GSB 5/5 tarihi; 13.10.2011
    ROS 5/5 tarihi; 17.10.2011
    HK 1/11 tarihi; 23.10.2011
    RotP 3/4 tarihi; 20.12.2011

Sevgili Rift Oyuncuları,
    Rift'in en başarılı progress'e sahip; hem oyunculuk, hem bilgi, hem de arkadaşlık açısından en başarılı Türk guildi olan <Enmity> artık EU-Icewatch[PvE] serverinde yoluna devam edecektir.
    Bizimle beraber yeni maceralara atılmak, en zor raidlerde beraberce en güçlü bossları indirmek istiyorsanız kapılarımız size de açıktır.
    Icewatch server'ınde Rhaim, Dikmen, Etu, Cathrae veya gördüğünüz herhangi bir <Enmity> üyesine oyun içi başvurabilirsiniz.

geçme sebebiniz nedir? ben bloodiron de oynuyorum. 50 level olunca sizin guilde girecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 24 Aralık 2011; 23:57:06 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Transfer nedeni 9 guardiana bir defiant düşmesiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yobazcik

Transfer nedeni 9 guardiana bir defiant düşmesiydi

Alıntıları Göster
    Keşke başka bir pvp serverina geçseydiniz pve'ye geçmek yerine
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gerçi tabi senin dediğin de doğru pvp Wf lerde dönüyor genelde. Ama yinede yeni gelen "instant adventure" world pvpyi baya bi canlandırdı bence, sürekli gang üstüne gang yapılıyor özellikle bossfight'larda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earlofsandwich

Gerçi tabi senin dediğin de doğru pvp Wf lerde dönüyor genelde. Ama yinede yeni gelen "instant adventure" world pvpyi baya bi canlandırdı bence, sürekli gang üstüne gang yapılıyor özellikle bossfight'larda.

Alıntıları Göster
    Saten pve ve pvp'yi bir arada yapmak için bütün bir gün gerek. Aksi taktirde pve için gereksimleri gün içinde zor topluyorsun. Malesef pve sadece raid vaktinde online olup yapılabilen birşey değil. Teşke wowdaki gibi basit olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Yobazcik

Saten pve ve pvp'yi bir arada yapmak için bütün bir gün gerek. Aksi taktirde pve için gereksimleri gün içinde zor topluyorsun. Malesef pve sadece raid vaktinde online olup yapılabilen birşey değil. Teşke wowdaki gibi basit olsa

Alıntıları Göster

<Enmity> Olarak yeni yılın ilk gününde TR first hanemize +2 yazıyoruz ve RIFT oyununda Türkiye'yi temsil ediyoruz!
    Başarımızın heyecanını ve sevincini anlık kareleri ile sizler ile paylaşmak istedik.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    başlamayı düşünüyorum şu sıralar. yanlız birazcık bilgi lazım 3 yıllık wow tecrübem var. mt healer pala ve dps rogue oynadım. rift'e başlarsam en iyi bildiğim şeyi yani mt healerlıgı yaparım. bunun için difiant kısmında en iyi ırk hangisi ? ve healerlar pvpde nasıl? pvp için hangi karakteri önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

başlamayı düşünüyorum şu sıralar. yanlız birazcık bilgi lazım 3 yıllık wow tecrübem var. mt healer pala ve dps rogue oynadım. rift'e başlarsam en iyi bildiğim şeyi yani mt healerlıgı yaparım. bunun için difiant kısmında en iyi ırk hangisi ? ve healerlar pvpde nasıl? pvp için hangi karakteri önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    merhaba benden cok daha tecrubelı arkadaslar cvp vereceklerdir ama rift pve ye doyuran pvpside iyi ve dengelı olan bı oyundur bana gore heallerlerın ana gorevı pvp de heallamaktır onun dısında bı kac dps skıllerıde vardır pvp için onerebilecegım karakter hepsının yaptıgı işlevler farklı ama

örnek vermek gerekırse ben rogue ile 3 adet rol alıp istedıgınde soulları degıstırebıldıgınden asassin olarak giriyorum ondan sıkılırsam markman olup ok atıyorum ondanda sıkılırsam bazen sabatour dıye bomba ve trap kullanan bı soul var o agırlıklı gırıyorum alternatif cok yanı pvp de

• quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

merhaba benden cok daha tecrubelı arkadaslar cvp vereceklerdir ama rift pve ye doyuran pvpside iyi ve dengelı olan bı oyundur bana gore heallerlerın ana gorevı pvp de heallamaktır onun dısında bı kac dps skıllerıde vardır pvp için onerebilecegım karakter hepsının yaptıgı işlevler farklı ama

örnek vermek gerekırse ben rogue ile 3 adet rol alıp istedıgınde soulları degıstırebıldıgınden asassin olarak giriyorum ondan sıkılırsam markman olup ok atıyorum ondanda sıkılırsam bazen sabatour dıye bomba ve trap kullanan bı soul var o agırlıklı gırıyorum alternatif cok yanı pvp de

Alıntıları Göster
    Şuanda Allods online oynuyorum, aylardır rift oynamaya hevesliyim fakat bilgisayarım ortalama olmasına rağmen, çoğu oyunda hiç sıkıntı yaratmamasına rağmen rift te kasıyor. Bilgisayarımda amd athlon II x4 645 3.0 ghz işlemci, 4 gb ram, nvidia g220 1gb ddr3 ekran kartı var. İşletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit(korsan). Yüksek ayarlarda veya medium ayarlarda kasması normal midir yoksa bi problem mi var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. Kasma işini halledersem rift oynayacağım çünkü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneraksu22

RIFT'in kendi fan siteleri burada mevcut. Türkçe içerikli sitelerde bulman mümkün listeden. Bu sitelerden yardım alabilirsiniz.
    http://community.riftgame.com/en/fansites/

• quote:

Türk PvE Guildi olan <Enmity> Takım oyununa yatkın, genel olarak oyuna hakim ve özverili oyuncular arıyor!

Başvuru için iletişim bilgileri:
    Shard: Icewatch
    Taraf: Defiant
    Yetkililer: ''Dikmen, Cathrae, Rhaim"

Progress Geçmişiz:
    Guild kuruluş tarihi; 12.8.2011
    DH 4/4 tarihi; 28.8.2011
    GP 4/4 tarihi; 29.8.2011
    GSB 5/5 tarihi; 13.10.2011
    ROS 5/5 tarihi; 17.10.2011
    RotP 3/4 tarihi; 20.12.2011
    HK 3/11 tarihi; 01.01.2012

Oynamayı düşünen ve oynamakta olan herkesi Guildimize bekleriz...

Ghostt <Enmity>

Ben de bu guildin bir üyesi olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Arkadaşlığın, oyundan daha önde olduğunu yazmak istedim şu an guild'te olan ve yeni katılacak, katılmak isteyen arkadaşlara selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

quote:

Orijinalden alıntı: Parqual

quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

dungeon videosu hoşuma gitti. pve herhalde wow a benzeyecek. ilk bölümdeki tekli mobda nightblade nin (rogue) duruşu ve özellikle tankın charge i aynen wow. yine her pve de hata yapıldığı üzere, ikinci bölüm çoklu moblar da target önceliği karışmış yada kim kime vuruyor belli değil. sonradan tank yapılan dps hatasını kapamış yada kapaya çalışmış diyelim tank lık her pve de en önemli klass olduğu gibi bu oyunda da yine number one olcak. beta yı kesin oynayacağım. herkese iyi oyunlar.

WoW'a benzemek değilde yeni nesil WoW desek daha doğru olur... Gerçektende Tanklar ön plana çıkacak PvE de katılıyorum.

video kısacık ama çok şeyler antıyor inanın bu konuda 2 sayfa yazı yazılabilir. biliyorsunuz pve grup işidir grup olumlu davranışlar gösterebildikleri oranda iş kolaylaşır. videoda 1. tekli mobta " Adallgard" rogue nerde durur bize çok güsel göstermiş. burada kötü oyuncu biraz zıpır gençlik türünde "Anael" galiba ranger türünde bir dps gereksiz yere moblara yakın durmuş ve agroo çekmiş böle biri olursanız grubtan çok küfür yersiniz uyarayım. 2. bölümde 2 tane mob var biri mele diğeri caster. burada tank çok güzel bişi yapamaya çalışmış ama grup anlamamış. bir tank için en zor pullanan caster moblardır. ancak caster mobları çekmekte çaresiz değiliz. o kısım aslında ters olmuş. daha doğrusu sabırsız dps çok ileri çıkmış. mecburen tank geri geri çok fazla gelmedi, yani düşündüğünü yapamadı. aslı nasıl olmalıydı tank mele mob u target alıp çekiyor. ama nereye ? dikkat ederseniz böle bir yere arkasına gizlenebilecek sütun, duvar, bent, kayalık... vardır. çeken adam caster mobun göremeyeceği alana gelirse caster mob vuracak birini göremeyince koşarak gelecekti tabi burda o kısma yakın kalan dps olmayacaktı yoksa caster mob gördüğü en yakın olana vurmaya başlar. tüm grup baya geride duracak tank gidip mobları duvarın köşe noktasına çekecek ve dps ile kesilecek hiç risk te alınmayacaktı. neden bu kadar eziyet çekiyoruz die sorarsanız ilerde kalan caster mob her zaman başa beladır. pat olabilir toplu olarak caster moba olduğu yerde dalarsak diğer mobların agrosunu alıp dungeonu başımıza toplama ihtimali her zaman vardır. diğer bir hata son bölümdeki üç lü mob u kesme işi tank süper charge atmış bu arada çok güzel bir olay 1 saniye kadar mobu sütunda bırakıyor yani şahane bişi. nese orda dps erken davranmış böle hallerde bırakın tank biraz agroo artırsın örnek 1*3 saniye felan bekleyin sonra dps, heal yapın. Anael maşallah yine yapacağinı yapmış nerdeyse tank tan daha önce moblara dalıyor. bu tür sabırsız davranışı en çok türkler yapar hatırlatayım hatta arkada healer 3. son bölümde böle bir karışıklıkta tanka yaklaşmış buda onun çok iyi bir healer olduğunun göstergesi. işler kötü giderse iyi healer kaçacağı yer tanka yakın kalmaktır nese anlatacak çok şey var valla ben bu videoya bayıldım çok şeyler anlatıyor. boru değil 5 yıla yakın kesik kesik de olsa wow u sadece tank olarak oynadım. nerdeyse 9 aydır oynamıyorum. oynamayacağımda. ama bu videoyu görünce içim geçti. betada inşallah böle bir dungeon zewkini deneriz.

edit: imla hatası

Alıntıları Göster
    Oyuncu sayısı azaldımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Maka35

Oyuncu sayısı azaldımı

Oyuncu eğer oyunu hakkıyla oynayan kişiye verilen isimse evet. Ama diğer tarzdaki oyunu oynayan insanların sayısı az değil hiçte. Eski popilasyondan farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaim

quote:

Oyuncu sayısı azaldımı

Oyuncu eğer oyunu hakkıyla oynayan kişiye verilen isimse evet. Ama diğer tarzdaki oyunu oynayan insanların sayısı az değil hiçte. Eski popilasyondan farkı yok.

genel olarak hergün veya iki günde bir raide giren guild sayısı nasıl şuanda? yani benim için oyuncu günlük olarak raid yapanlara verilen isimdir bu tarz oyunlarda. birde oyunu oynayan toplam oyuncu sayısı hakkında bi bilginiz var mı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaim

quote:

Oyuncu sayısı azaldımı

genel olarak hergün veya iki günde bir raide giren guild sayısı nasıl şuanda? yani benim için oyuncu günlük olarak raid yapanlara verilen isimdir bu tarz oyunlarda. birde oyunu oynayan toplam oyuncu sayısı hakkında bi bilginiz var mı acaba?

Ben sana guildimiz hakkındaki bilgileri verebilirim eğer yabancı bir guildde oynuycaksan doğru bir yönlendirmede veya bilgilendirmede bulunamam.

• Ben sadece tum oyunda nekadar aktif oyuncu oldugunu sormustum:)
  • quote:

Ben sadece tum oyunda nekadar aktif oyuncu oldugunu sormustum:)
    Öncelikle uzun bir yazı olduğu için kusura bakmayın daha çok oyunu oynamış olan ve takip eden arkadaşların daha yatkın olduğu şekilde gibi gözüksede yeni başlayanların da kısa sürede aşina olacağı şekildedir...

Rift Account umu satmayı düşünüyorum.Belki free oyunları denemeye devam ederim belki de Swtor a geçebilirim...
    İçinde Rogue ve mage olmak üzere 2 karakter bulunmaktadır.2 side HK yani en son bulunan 20 man raidlere hazırdır.Rogue ile 3/11 boss kesilmis durumda (mage daha HK ya girmedi ama oda hazır herturlu boss için)daha ilerisi içinde yeterlidir fakat eski guildimde yeterli online sayısına ulaşılamadığından daha ilerlemek nasip olmadı.Eski raidlerin tümü her 2 karakterlede temizlenmiş durumda yeni gelen 10 man raiddende guzel itemlar bulunmakta bis(best in slot) olarak nitelendirilen...

Rogue Full t3 raid gear a sahip ama ben 3 parça craft set kullanıyorum biraz daha ap farkı oluyor.Elinde bis daggerlar 44.7 dps lik(ayrıyetten relic daggerda mevcuttur) var 2 adet RotP raidinden alınan yuzuk,kemerde oradan alınan Marksman rogue için BiS olan itemler bunlar Trinketi de GsB den düşen 52 ap veren yine iyi bir trinkettir.Sadece elindeki bow normal seviyededir.1150 inscribed sourcestone 60k planarite bulunmaktadır.Yani Hk raidi için gereken Death ressist machine(kemer),ve son boss için gereken water ressist machine yapabilirsiniz rahatlıkla akylos(10/11 yada HK son bossu kesen bir raide rahatlıkla girebilir)T4 gear için gereken Greater mark lardan 107 tane mevcut ve artmaya devam ediyor. en az 150 tane ye 3 parca alınıyor ve suan 4 parca t3 setin verdiği bonusu 3 parcadan alabiliyorsunuz.Marksman ve Assstalker denen melee buildle raidlerde top dps olabilirsiniz.Tank gearıda mevcuttur set olarak değil ama tank machine(kemer) dışında(oda rahatlıkla alınabilir Iss ile) fulldur.Heryeri rahatlıkla tanklayabilir.İstediğiniz her specle oynayabilirsiniz neyden keyif alıyorsanız.Şuan Prestige rank 7 olmak üzere ve 1 rank sonra Rank 8 gun ı alıp hic bisey almadan cok rahat edebilirsiniz.Full PvP gear mevcuttur lesserleri ile birlikte 1125 valor bulunmaktadır.En fazla yaklaşık 24 valor daha arttırılabilir.150 den fazla PVP item almak için gereken marklardan mevcuttu yani rank 7 de alınabilecek butun parcaları alabilir.Ayrıyetten hala favor kasılmaya devam ediliyor.Tabi raidlerde yapılıyor.Aktif olarak oynanmaktadır.

Mage roguele aynı seviyede t3 set ve craft seti mevcuttur, elindeki silahlar 20man raidlerden duşen silah ve offhanddir.staffta mevcuttur aynı seviyede 1300 sp 1027 scrit 327 focus bulunmaktadır.buda oyunda bulunan bütün herseyi yapabilir en son raidlere katılabilir rahatlıkla Pyro ve chloro olarak istenirse diger speclerle de oynanabilir.Cok rahat raid ve tank healerlık yapabilir.450 den fazla Iss ve 25k planarite mevcuttur gereken lesserlar alınabilir.Yine 50 ye yakın Greater mark bulunmakta t4 set itemi alabilir.Prestige Rank 2 dir rahatlıkla rank kasılabilinir cantasında 10 adet prestige ve favor kazanmayı arttıran %100 potlar mevcuttur.

İstenilen alt karater açılıp gelen bonus xp potlarla ve diger ekipmanlarla rahatlıkla kasılabilir.Yeni başlayanlar için uygun bir accounttur eski oyuncuları geri donmek isteyenleride cezbedebilir.Cok kısa surede oyun mantığı çözülüp classlar üzerinde hakimiyet kurabilirsiniz yeni başlıyanda dahil lvl50 bir karakterle zorlanmadan 2-3 saat içinde kavrayabilir.Şuanda bulunduğum icewatch serverı PvE serverıdır ve rahatlıkla Raid riftler ve eventlar yapılabilir gün içinde bolcana event başlar raid rift için adamlar toplanır.Şuan t2 dungeonların rewardları cok iyidir lvl 50 den sonra da planar attunement adı verilen lvl artma olayı mevcuttur ve random t2 lerden bitirme bonusu olarak 250k xp(yarım lvl) ve seciminize baglı olarak normal mark greater mark kazanma şansınız vardır.

Karakterlerde meslek olarak rogue de full toplama meslekleri mage de ise runecrafter ve outfitter mevcuttur.İstediginiz itemi yapabilirsiniz hem rogue nize hem mage inize meslek recipe leri için gerekli olan master crafter mark lardan 30 adet mevcuttur.İstenilen recipe alınıp para kazanma yollarını deneyebilirsiniz.Ben gerek duymadım meslekle pek para kazanmadım.Topladıklarımı sattım.

2 karakterde de toplamda 2000 platin mevcuttur.İstenildiğinde aktif oynayanlara platinleri ayrı ayrı da satabilirim istenildiği miktarda yada karakterle birlikte verebilirim .

Bugünden itibaren 45 gün daha oynama süresi vardır.Girip yeni bir karakter kassanızda benim karakterlerime devam etsenizde uzun bir oynama süresi sizi bekliyor...

Hertürlü güvenceyi sağlayabiliceğime emin olabilirsiniz zaten forumun eskileri tanır beni.Lütfen Pm den ulaşın buradan yorum yapmanıza gerek yoktur.Fiyat hakkında bilgim yok araştırım en makul seviyede tutabiliceğime emin olabilirsiniz.Birlikte görüşüp tekliflerimizi sunup değerlendiririz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Falchon

rift bitti artık. Birsürü oyuncusunu kaybetti. Biz de Neferi Layemut olarak da tamamen bıraktık. Bir kısmımız SWTOR'a geçti, geri kalanı da tamamen bıraktı. Çünkü yapabileceğin birşey kalmadı artık. Daily, raid de bir süre sonra bayıyor. PvP si ztn berbat olduğundan PvPden zevk alamıyorsun. Velhasıl bitik oyun. GW2 yi bekliyoruz artık

insanda oynama isteği bırakmıyorsunuz valla.. :D tam kapalı acc actırayım bır gıreyım oyuna dedım yıne ıkılemde kaldım. oyuna dair herşeyi yaptıgınız ıcın mı bıraktınız oyunu? hiç mi eğlenen yok oyunda? ne guzelde ındırmıstım oyunu ya.. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

quote:

Orijinalden alıntı: Falchon

rift bitti artık. Birsürü oyuncusunu kaybetti. Biz de Neferi Layemut olarak da tamamen bıraktık. Bir kısmımız SWTOR'a geçti, geri kalanı da tamamen bıraktı. Çünkü yapabileceğin birşey kalmadı artık. Daily, raid de bir süre sonra bayıyor. PvP si ztn berbat olduğundan PvPden zevk alamıyorsun. Velhasıl bitik oyun. GW2 yi bekliyoruz artık

insanda oynama isteği bırakmıyorsunuz valla.. :D tam kapalı acc actırayım bır gıreyım oyuna dedım yıne ıkılemde kaldım. oyuna dair herşeyi yaptıgınız ıcın mı bıraktınız oyunu? hiç mi eğlenen yok oyunda? ne guzelde ındırmıstım oyunu ya.. :S

Alıntıları Göster
    Biz Freedom birliği olarak oyuna yaklaşık 40 gün önce başladık şu gayet zevk alıyoruz bence öle sölendiği gibi bitmiş veya sıkıcı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namikaze

Biz Freedom birliği olarak oyuna yaklaşık 40 gün önce başladık şu gayet zevk alıyoruz bence öle sölendiği gibi bitmiş veya sıkıcı değil.

valla guvenemedım bir trial hesap actım bir bakayım dedım oyuna. bence oyun su an akıcılık ve skill animasyonları konusunda swtor dan daha iyi. oyle kaptırmısım kı kendımı trialde oldugumu unuttum hemen sımdı esas acc mı actırıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.