Şimdi Ara

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!) (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
5
Favori
170.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Screamer

Rift: Planes of Telara (ÇIKTI) (F2P Oldu!)

Türk Guildi olan <Enmity> Mevcut raider kadromuzun spotları için meydan okuyabilecek yetenek ve özveriye sahip oyuncular arıyor!

Başvuru için iletişim bilgileri:
    Shard: Bloodiron
    Taraf: Defiant
    Yetkililer: ''Dikmen, Cathrae, Hypnosia"

Progress Geçmişiz:
    Guild kuruluş tarihi; 12.8.2011
    DH 4/4 tarihi; 28.8.2011
    GP 4/4 tarihi; 29.8.2011
    GSB 5/5 tarihi; 13.10.2011
    ROS 5/5 tarihi; 17.10.2011
    HK 1/11 tarihi; 23.10.2011
    RotP 2/4 tarihi; 17.11.2011

Enmity olarak Tier 1 contentini bitirdik bildiğiniz gibi hk ya hazırlanırken durmadık, yeni gelen rise of the phonix'e girdik hk ayarında dediler gözümüzü korkutmak istediler ama korkmadık gittik 2 tane bosumuzu kestik düşen dropların hk seviyesinde ve hatta daha iyi olması bizi daha da mutlu etti, TR first yapmış olmanın ve kuruluşumuzdan itibaren yeni başarılara imza atmanın gururuyla ilerlemeye devam ediyor ve sizleride aramıza bekliyoruz.

• Oynayan arkadaşlar oyunu yeni gördüm ve bu oyunun WoW'dan farkı nedir bunda'da PvP var mı ve aylık ücreti ne kadar söylermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billaben -- 28 Kasım 2011; 1:15:53 >
  • Wow'u hiç denemedim ama bence bu oyun genel anlamda pve'ye yönelik. Pvp var ama daha çok warfront-battleground denen arena kapışmaları. Onun dışında dungeon dungeon geziliyor, rift kovalanıyor falan... Bir de pvp rift diye bişey var, onu hiç denemedim ama open world pvp oluyor heralde oda.
    Grafikleri de gayet güzel, göze hitap ediyor yani.
    Başka da söyliyecek bişey bulamıyorum. Benim için rift bukadar. Dahası varsa da ben görmedim.
    Ama beklediğin oyunlar varsa, onlar çıkana kadar takılırsın işte. Aion 1 bu 2..
    Aylığı da 15mi 19mu ne öyle bişey ($)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 28 Kasım 2011; 4:46:02 >
  • arkadaşlar oyunu sipariş verdim dijital almak yerine shopto da indirim vardı. türk guildleri var mı? yardımcı olursanız sevinirim bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 1 Aralık 2011; 23:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

arkadaşlar oyunu sipariş verdim digital almak yerine shopto da indirim vardı. türk guildleri var mı? yardımcı olursanız sevinirim bu konuda.

Olmazmı hocam al oyununu gel yardımcı oluruz
  • Vayyy hunterx forumda he.... Nerelerdeydiniz çok özlettiniz kendinizi. Oyunu Dikmen de oynuyor dediler ama inanamadım doğrumudur. Biz bırakalı aylar oldu millet başladı iyimi
  • Dikmen derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

quote:

arkadaşlar oyunu sipariş verdim digital almak yerine shopto da indirim vardı. türk guildleri var mı? yardımcı olursanız sevinirim bu konuda.

Olmazmı hocam al oyununu gel yardımcı oluruz

saolasın hocam, oyun 3-4 güne elimde olur oyunla ilgili rehberleri okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Vayyy hunterx forumda he.... Nerelerdeydiniz çok özlettiniz kendinizi. Oyunu Dikmen de oynuyor dediler ama inanamadım doğrumudur. Biz bırakalı aylar oldu millet başladı iyimi

Herzaman forumdayımda sadece okuyucu olarak eskisi gibi yazmıyorum pek.Pek fazla oyunda denemediğimden rehber filanda hazırlamıyorum.Simdi Rift oynuyorum.Güzel bir guildim var onun başarılarını buradan paylaşıp oynayan arkadaşları toplamak istiyoruz.Bırakanlarıda tekrar başlamalarını ve guildimize katılmalarını isteriz.
    Evet Dikmen'de (Akın) oyunda aynı guilddeyiz.Geri dönmeyi düşünürsen bekleriz...
  • bu tarz mmo pyunlarını genelde rogue sınıfı olarak oynuyorum. rogue çeşitlerine baktığımda aklıma yatanlar: Blade Dancer, Nightblade ve Assassin . Irk olara ise Kelari ırkı kritik vuruş şansları daha yüksek. Blade Dancer, Nightblade ve Assassin bu sınıflar hakkında ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşabilirim. yeteneklerini falan nerden öğrenebilirim ve oynayanlardan bu sınıflar hakkında bilgi verenler olursa sevinirim.
  • quote:

bu tarz mmo pyunlarını genelde rogue sınıfı olarak oynuyorum. rogue çeşitlerine baktığımda aklıma yatanlar: Blade Dancer, Nightblade ve Assassin . Irk olara ise Kelari ırkı kritik vuruş şansları daha yüksek. Blade Dancer, Nightblade ve Assassin bu sınıflar hakkında ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşabilirim. yeteneklerini falan nerden öğrenebilirim ve oynayanlardan bu sınıflar hakkında bilgi verenler olursa sevinirim.

RIFT'in kendi fan siteleri burada mevcut. Türkçe içerikli sitelerde bulman mümkün listeden.
    http://community.riftgame.com/en/fansites/

• http://www.impulsedriven.com/rift

Beyler indirim var şuan riftte 18tl şuan bilginiz olsun. Sadece kutu ama 1 aylık süre dahil değil.
  • Arkadaşlar oyunu kurmaya çalışıyorum (Cannot recover at this time. Please try again in a few minutes.) diyor error 1012 kaç tane yöntem denedim resmi forumunda 1-2 link atmışlar ordada saçma sapan hatalar var forumda bile çözüm linki var buraya erişim izniniz yok falan diyor. 2 sene wow oynadım 1 tane hata görmedim bu ne biçim bir oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 9 Aralık 2011; 17:28:44 >
  • Ne saçma bir hata metnidir bu
    Kısaca daha sonra tekrar dene diyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 9 Aralık 2011; 17:28:13 >
  • bazı yerleri forumdan kalmış :D. Farketmedim şimdide error #2002 veriyor wowkiller rift. Vazgeçtim oynamıcam.
  • yüklerken mi böyle bir hata aldın?
  • 10 dakika önce login oluyordum update yapmıyordu. Error 1012 veriyordu. Bütün çözüm yöntemlerini denedim 3 defa res attım pc ye oyunu sildim baştan kurdum yok. 1012 hatası. Şimdi login bile olamıyorum. "unauthorized to play Rift" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 9 Aralık 2011; 17:36:33 >
  • update dediğim zaman error 1006 hatası alıyorum. yardımcı olacak var mı? araştırdım ama pek bir şey bulamadım.

şimdide 1012 hatası alıyorum update bittiği zaman. update olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 10 Aralık 2011; 15:58:05 >
  • "unauthorized to play Rift" Bu hatayı genelde ödemede sorun oluştuğunda veriyor veya oyun süresi bittiğinde.. Ödeme bilgilerine bak hesaba geçmişmi ödemen diye
    Diğer hatalarla ilgili hiç bi fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earlofsandwich -- 10 Aralık 2011; 15:59:39 >
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.