yazık futboldan anlamayan insanlar böyle adamları harcıyor.
kazıma kötü futbolcu diyenlerden ne bekliyoruz ki zaten.
oynadığımız takımın, paf oyuncularıyla çıkan bir ankaragücü olduğunu hatırlatacağım, ama muhtemelen bu arkadaş aklı sıra bizimle dalga geçiyor, o yüzden sustum.
Bu maç böyle olduğuna bakma
arkadaşlar rierayı takip eden biriyim. liverpooldayken falan. sadece bu kişinin adapte olma sorunu var takımlara.
adapte olduktan sonra kolay kolay kesemezsin bu oyuncuyu. mükemmel tekniğe sahip bir oyuncu. solak doldu takım vallahi herkes çok iyi.
Gökhan Zan gol atmış Riera'dan bahsediyo ya.
nasıl bir taraftarsın sen ya adam 10 maç takıma 0 katkıda bulunur golünü görmedik iyi oynadığını nerdeyse görmedik 1 maç oda daha yeni başladı iyi oynuyor diye futbol cahili olduk he ?
hala birileri rierayımı övüyor.rakip ankaragücü :S
Admin bu konuyu silersen iyi olur, adam dalga geçmek için konu açıyor.
Geldik! Riera gördüğüm en kötü sol açıklardan biri. Top kontrol zayıf, hız yok, hızlanma yok, şutları iyi ama bu adam kanat oyuncusu! Kısacası kötü bir oyuncu
Rieraaa
Kazım kazmasını izleyeceğimize ben sağda emre solda riera olayını beğendim
Kazımı beğenenler gelsin bi
quote:
Orijinalden alıntı: Manime.
Kazımı beğenenler gelsin bi
Bak ona gelen olmaz işte sinek avlarsın :)
Riera'yı hala beğenmiyorum. Şu maçta bile çalım atıp adam geçtiğini görmedim. Hız falan hiç yok zaten. Eee bu nasıl kanat diye sorarlar adama.
Riera'yı beğenmeyen kariyerini bilmeyen futbol cahilidir.
Rieraya laf atmayın adam 10 numara topçu
quote:
Orijinalden alıntı: Doktor.Z
Riera'yı beğenmeyen kariyerini bilmeyen futbol cahilidir.
+1905
nerden izliyon arkadasim maci, suan stadd ayim bu adam ispanya milli takiminda liverpoolda nasil oynamis hayretler icerisindeyim
Güzel böyle devam etsin işte. Böyle maçta oynamayacaksa hiç oynamasın daha iyi zaten. Belki moral olur.