Şimdi Ara

Riera'dan nefret edip, bir anda takımın en verimlisi olarak görenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bende öyle oldu ilk sezon kulüpte en nefret ettiğim oyunculardan biriydi. hele melo ile yaptığı kavgadan sonra, melo haksız olduğu halde '' ulan bi işe yaramıyosun bari melonun moralini bozma, git'' falan gibi laflar söylemiştim. Ama 2. sezonda hatta şu son zamanlarda öyle bi sevdim ki, şimdide o meloya gıcık oluyorum demekki neymiş her oyuncunun formda olduğu bir sene varmış. iyi oyuncu kötü oyuncu diye bir şey var elbette ama melonun halini görüyoruz. selçukta berbat bu sene. amrabat'a bu sezon kötü oynuyor diyenler bence seneye çok şaşıracak gibime geliyor, daha çok genç ve hırslı ve gerek fizik gücü gerek kumaşı kaliteli bir oyuncu

• Nefret etmedim ama hayal kirikligina ugramistim en basta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İMPARATOR
  • Riera'yı Liverpool'dan beri severim.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Gecen sene az ailesine sovmemistim rieranin acikcasi.
    Simdi laflari tek tek iade ediyor.

Guntekin riera hakkinda yunanistanda kendine hic bakmamis kalitesiz bir ortam oldugu icin gs dd toparlaasi 1 seZonu buldu diyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Türk Milleti Zekidir -Gazi Mustafa Kemal
  • Nefret etmedim ama şu anki amrabattan daha kötüydü geçen sezon.Boşa aldık diye düşündüm.Meğer yanlış mevkii de oynatıyormuşuz

Orijinalden alıntı: muhendizG7

sevip sevmemenizi bilmem ama şuanda çok iyi değilki. bence geçen sezonki hakanla aynıdır yada daha düşüktür defans açısından.

Adam altyapıdan beri sol açık oynamıştır bek hiç oynamamıştır ki, bunu yapması bile bu yaşta çok önemli bence. Ofansa katkısı da Hakan'ı katlar şu an.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhendizG7

sevip sevmemenizi bilmem ama şuanda çok iyi değilki. bence geçen sezonki hakanla aynıdır yada daha düşüktür defans açısından.

Yıllarca Hakan Balta yı izlemiş gözlere hoş gözükebilir ama ne 3 milyon alan sol bek kadar ofansif,ne de geçen yıl 1 milyona oynayan Hakan kadar defansif katkı veremiyor.
    Sol bek bölgesinde oynayan oyuncularımıza yıllık 5 milyon euro ödenmesine rağmen Terim in hala sol bek istemesi yetersiz olduğunun ispatıdır.

hiç sevmediğim isim bi anda en iyi 2.adam oldu
  • Geçen sene geldiğinde hep açılacak diye bekledim,olmadı. Bu sene bi beklentim yoktu ama bu seneki hali şaşırttı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Gecen sene az ailesine sovmemistim rieranin acikcasi.
    Simdi laflari tek tek iade ediyor.

Guntekin riera hakkinda yunanistanda kendine hic bakmamis kalitesiz bir ortam oldugu icin gs dd toparlaasi 1 seZonu buldu diyordu.

Birde yazmış iyi birseymis gibi.. Kendi futbolcusuna sovmek nasıl bir kafa gerektirir anlamış değilim..
    Benim gözümde kendi futbolcusuna küfür eden adam taraftar bile değildir.

Bu arada forumda Riera'yi sonuna kadara desteklemiş nadir kisilerdenim bu formayı giyen her futbolcuya yaptığım gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.