Bildirim
Riera!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Öyle yazıya öyle cevap 
_____________________________ 日本語-EnglishMaster of Arts - PhD CandidateSnowboarding-Mountaineering-Scuba Diving
Japonca-İngilizce Freelance Tercüman -

_____________________________ University of Modena and Reggio Emilia -
Bence gülünecek bir durum yok.
Riera bu kişiyi muhatap almayıp dalga geçmiş, anormal bir durum değil fakat ilk mesajı atan adam haklı._____________________________ Bizi sevenleri üzmeyelim baba... ||
Metin OKTAY -
bunu utanmadan diyebiliyormu birde? _____________________________ -

Niye güldünüz anlamadım. Benim soyunma odasına kapatıp dövesim geldi. _____________________________ -
Adam haklı yemek bile vermemek lazım buna. _____________________________ -
Riera 10 gündür twitter'da yok. Arkadaşa özel dm atmak için mi girmiş? Prim vermeyin böylelerine Riera'nın veya bir başkasının profil fotoğrafını koymakla o olunmuyor.Yok daha önceden ise 15 dakika sonra ss alıp şimdi internete koymanın mantığı nedir? _____________________________
Bir ihtimal daha var. -
tam ingilizcem yok 3 yılı aşkınmı diyor? 

Galatasaray 2022-2023
#1 Fernando Muslera #2 Léo Dubois #4 Mathias Ross #5 Lucas Torreira #6 Fredrik Midtsjö #7 Kerem Aktürkoğlu#10 Dries Mertens #11 Yunus Akgün #13 Emre Taşdemir #18 Bafétimbi Gomis #22 Berkan Kutlu #23 Kaan Ayhan #26 Milot Rashica #25 Victor Nelsson #27 Sérgio Oliveira #30 Yusuf Demir #32 Sam Adekugbe #34 Okan Kocuk #40 Emin Bayram #42 Abdülkerim Bardakcı #50 Jankat Yılmaz #53 Barış Alper Yılmaz #63 Baran Aksaka #64 Juan Mata #81 Hamza Akman #88 Kazımcan Karataş #93 Sacha Boey #99 Mauro IcardiOkan Buruk
-
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
Niye güldünüz anlamadım. Benim soyunma odasına kapatıp dövesim geldi.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: %99

Yatarak 2 milyonm alıyorsun diyor. Riera da 2 değil 3 diyor._____________________________ 
-

Beyler bu işleri yapmak çok kolay. Bir adamı ne kadar çabuk harcıyorsunuz anlayamıyorum. Bakın yukarıda Mizuhara'nın bana attığı dm var. İsim kısmında Felipe Melo yazıyor. Avatarıda koymak zor değil. PS olduğu direk belli._____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: behtiyar
quote:
Orijinalden alıntı: Silence26
quote:
Orijinalden alıntı: %99

Yatarak 2 milyonm alıyorsun diyor. Riera da 2 değil 3 diyor.
3'ten fazla diyor.
Bilmiyorum neden 3 dediğimi
Aşağıya doğru indikçe tam olarak ne dediğini unutmuşum sanırım
Benzer içerikler
- meşale nereden alınır
- ultraslan üyelik ücreti
- sezen aksu hangi takımlı
- maç bileti nasıl alınır
- satılan bilet sayısı öğrenme
- messi ronaldo satranç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler