Şimdi Ara

Rıdvan Lafı Koydu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=dLHoN8Dc2AQ

NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında Gaziantepspor-Fenerbahçe karşılaşması masaya yatırıldı. Maçla ilgili yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçe pas yaptı yaptı yaptı bi tane koydu, attı!” dedi!

Dilmen’in bu sözleri dünyaca ünlü video paylaşım sitesi Youtube’da düştü! Bu sözlerin tarafsızlığıyla tanınan Rıdvan Dilmen’e yakışmadığını belirtmek isteriz.

Kaynak

• bu rıdvan zaten sokak ağzıyla konuşmaya yatkın.kendini frenlemeye çalışıyor ama arada sırada böyle gaflar yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

bu rıdvan zaten sokak ağzıyla konuşmaya yatkın.kendini frenlemeye çalışıyor ama arada sırada böyle gaflar yapıyor.
    Gaf yapmış ard niyet taşıdığını zannetmiyorum, ama yanlış konuşmuş sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Gaf yapmış ard niyet taşıdığını zannetmiyorum, ama yanlış konuşmuş sonuçta.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Alıntıları Göster
    Rıdvan da bazen zıvanadan çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WITCHER

Rıdvan da bazen zıvanadan çıkıyor

Alıntıları Göster
    maçı seyrederken kim bilir ne küfürler savurmuştur..hangimiz savurmadık? ama işte onca sinir harbinden sonra yayına çıkmadan bir sakinleştirici, 2 duble viski, yada 1 votka iyi olur kanısındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

maçı seyrederken kim bilir ne küfürler savurmuştur..hangimiz savurmadık? ama işte onca sinir harbinden sonra yayına çıkmadan bir sakinleştirici, 2 duble viski, yada 1 votka iyi olur kanısındayım

Alıntıları Göster
    Tarafsız mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

2 dublesi açık sözlülük yapar aman ha. Bir büyük devirmesi lazım Rıdvan'ın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlix07

2 dublesi açık sözlülük yapar aman ha. Bir büyük devirmesi lazım Rıdvan'ın

Alıntıları Göster
    Bir gsli olarak tarafsızlığını sorgulayacak gafına denk gelmedim.
    Bugün terimde atıfta bulundu. "derbiyi üstada sorun" dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

Alıntıları Göster
    Rıdvan dilmen elbette tarafsız değildir ama selçuk yula, ercan saatçi gibi isimlerin yanında nobel alacak adamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Rıdvan dilmen elbette tarafsız değildir ama selçuk yula, ercan saatçi gibi isimlerin yanında nobel alacak adamdır.

+1905
  • quote:

bu rıdvan zaten sokak ağzıyla konuşmaya yatkın.kendini frenlemeye çalışıyor ama arada sırada böyle gaflar yapıyor.

Sen cok spekulatif konusursun zaten, her zaman dilinde edebi alintilar kullanirsin ya, sokakta degil saray'da felan buyudun o yuzdendir. ridvan da sokakta buyude sende sokakta buyudun, o buyudu adam milyonlara fikirlerini dinletiyor, sen anca yaziyorsun, anladin mi!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

Sen cok spekulatif konusursun zaten, her zaman dilinde edebi alintilar kullanirsin ya, sokakta degil saray'da felan buyudun o yuzdendir. ridvan da sokakta buyude sende sokakta buyudun, o buyudu adam milyonlara fikirlerini dinletiyor, sen anca yaziyorsun, anladin mi!?

Alıntıları Göster
    Hayır da tarafsızlıkla koydu kelimesinin ne alakası var? Adam nasıl koydu ama derse anlarım, ama gol attı anlamında ağzından kaçtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Hayır da tarafsızlıkla koydu kelimesinin ne alakası var? Adam nasıl koydu ama derse anlarım, ama gol attı anlamında ağzından kaçtı.

katılıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

katılıyorum ...

Alıntıları Göster
    taraflının tarafsızı
  • quote:

Ohhooo...Kaçırmışın sen...Veriyimmi bi link.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

taraflının tarafsızı

Alıntıları Göster
    Rıdvan olanı söyleyen bir yorumcu olarak Türkiye Futboluna ''Gerçek Yorumcu'' olarak adını yazdırmıştır.
    Taraflı diyilebilecek yanları yoktur, var ise de yok a yakındır. Bu da gerçek bir Fenerbahçeli olmasından kaynaklanır.
    Bu ülkede Fenerbahçelisinin Galatasaraylısının Beşiktaşlısının ve daha bir çoğunun ''Yorumcu'' dediği sayılı kişilerdendir.
    Orada taraflılık değil, taraftarlık yapmıştır. Zaten Fenerbahçe taraftarı olduğunu bilmeyen de yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Alıntıları Göster
    tarafsız yorumcu var mıdır? Yorumcular takım tutmasın mı? O zaman futbol heyecanları kaybolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

tarafsız yorumcu var mıdır? Yorumcular takım tutmasın mı? O zaman futbol heyecanları kaybolur.

Alıntıları Göster
    Şöyle söyleyeyim Rıdvan elbette ki taraflıdır, inkar da etmez.

Ama yorum yaparken kesinlikle tarafsız davranır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

quote:

Alıntıları Göster
    iyi bir FB li ama yorumları genelde tarafsız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.