Şimdi Ara

ridvan dilmen ' ben olsaydim maci bursaya aldirirdim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 29 Mart 2009; 1:47:15 >

• neden sebebi neymiş ?
  • Valla İsmet Paşa'ya alalım bir daha ne zaman görücez Xavi'yi Torres'i Oynasınlar tarlada da görsünler anyayı konyayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

neden sebebi neymiş ?

radyasyon_N aciklamayi yapmis ek olarak bursadaki taraftar baskisi ...
  • o sebepden dolayısıysa uzağa gitmeye gerek yok saraçoğlunda oynayalım
  • İş milli takım olunca Bursa taraftarı aynı mı olucak sanki, klüplerine bağlılar yenik duruma düşünce de bırakmıyorlar (bütün gruplar böyle) ama milli takım olunca iş değişir.Geçenlerde Fildişi sahili maçı nerede yapılmıştı hatırlamıyorum ama orda da hiç ses çıkmıyordu taraftardan.Ben olsam Şükrü Saraçoğlu'nu tercih ederdim ama Sami Yen seçilmiş, vardır bir bildikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulaZz -- 29 Mart 2009; 1:57:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Böğretmen

o sebepden dolayısıysa uzağa gitmeye gerek yok saraçoğlunda oynayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Trabzon nasil bi sehir???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Böğretmen

o sebepden dolayısıysa uzağa gitmeye gerek yok saraçoğlunda oynayalım

• Bursa da olsa iyi olurdu. Ali Sami Yen' de ki lay laycılardan daha fazla ciğer var hiç değilse. İstanbul taraftarı pısırıklaştı maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rulaZz

İş milli takım olunca Bursa taraftarı aynı mı olucak sanki, klüplerine bağlılar yenik duruma düşünce de bırakmıyorlar (bütün gruplar böyle) ama milli takım olunca iş değişir.Geçenlerde Fildişi sahili maçı nerede yapılmıştı hatırlamıyorum ama orda da hiç ses çıkmıyordu taraftardan.Ben olsam Şükrü Saraçoğlu'nu tercih ederdim ama Sami Yen seçilmiş, vardır bir bildikleri.

hollanda almanya maclari taraftar gorurdun !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Bursa da olsa iyi olurdu. Ali Sami Yen' de ki lay laycılardan daha fazla ciğer var hiç değilse. İstanbul taraftarı pısırıklaştı maalesef.

• Ali Sami Yen'deki yunanistan maçı neydi öyle ya? !! Cehenneme yakışmayan bir maçtı. liselerin ponpon kızları gibiydi seyirciler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2shae

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Bursa da olsa iyi olurdu. Ali Sami Yen' de ki lay laycılardan daha fazla ciğer var hiç değilse. İstanbul taraftarı pısırıklaştı maalesef.

Hiç bana deli gülücüğü atma. Kandilli kız lisesi gibi bağırıyorsunuz. Aksini iddia ediyorsun hodri meydan. Son maçlarda deli gibi bağrılmış bi tek maç göster. Ali Sami Yen seyircisi bitmiş, bitmiş... Tutup oraya maç alınmaz. Milli maç hiç alınmaz. Bunu kabul edin artık!

• Arkadaşlar milli maçlarda biletlerin yarısnın nereye gittiğini biliyorsunuz sanırım.
    Maşallah sponsorlarımız biletleri hayatında maça gitmemiş adamlara dağıtıyor.mandalinasını sigara böreğini alan maça geliyor.yani bu işin İstanbul taraftarıyla alakası yok ! adamların stadta bi mangal yapmadığı kaldı.
    ver o biletin 10000 tanesini ultrAslana ve 10000 çarşıya ver gfb ye 10000 gerisinide ne gözüne sokarsan sok.

bak bakalım kim galip çıkıyor o maçtan.
  • rıdvan hocayı demişse kesin mantıklı bir sebebi vardır. adam gerçekden futbolun kitabını ezbere okuyo ne dediyse çıkıyo
  • Rıdvan Dilmenin o lafı demesi; Bursa zemini biraz kötü olduğu için pas yapan takımlara karşı daha zor bi saha.
  • Taraftar baskısı ise mesele Ali Sami Yen veya İnönü en uygun yerler
  • Bence Rıdvan Dilmen'i fazla ciddiye alıp şişiriyorlar.
    Rıdvan Dilmen söylese ne olur söylemese ne olur.
  • onu zemin için söyledi.ispanya iyi zemine alışık ve sürekli hızlı paslarla oynuyor.kötü zemin bu trafiği engeller dedi.bence haklı ama bunu düşünen ZEKA lazım
  • Sivas'a alalım :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.