Eusebio(Portekiz Futbolunun Efsanesi): Sanırım bu çocuk tahtıma göz dikmiş ve sanırım o tahta oturacak.
Pepe Reina:Quaresma'yla karşı karşıya kalmak,bir kalecinin başına gelebilecek en büyük şanssızlıktır.
Cannavaro:Top üzerinde tam hakimiyet kuran ender oyunculardan biri. Volkan Demirelefans mevkiinde isterse 6 oyuncu olsun yine de topu, koruduğunuz kaleye doğru sürmesi yalnızca beni değil her kaleciyi tedirgin eder.
Gökhan Gönül:Bu Ligin en iyi yabancısı Quaresma !
Rıdvan Dilmen:Beşiktaş inanılmaz bir takım.Barcelona ile arasındaki tek ve en büyük fark pas trafiği yapamaması.Eğer bütün takım Quaresma gibi olsa vay dünya futbolunun haline.
Alex De Souza:Süper Lig'in en iyi oyuncusu kesinlikle Ricardo.Eğer siz bir oyuncuyu ancak faul yaparak durduruyorsanız bu sizin acizliğinizi,onunda büyüklüğünü gösterir.
Arda Turan:Quaresma tek kişilik bir takım gibi.
Milan Baroş:Bana o adamı sormayın.Sahada neler yaptığını görmüyor musunuz?
Hıncal Uluç:Quaresma Hagi ve Zidan'dan sonra gördüğüm en teknik futbolcu.
Mustafa Pektemek:Quaresma'ya markaj yapamazsınız onu ancak faul yaparak durdurabilirsiniz.
Diego Lugano:Savunmada hata yaparsanız sizi kesinlikle avlar, tek olumsuz yanı agresif olması.
Mehmet Demirkol:Quaresma bu ülkedeki tartışmasız en iyi oyuncu.(90+ programında)
Selçuk İnan:Rakip takımda Quaresma gibi bir oyuncu varsa işiniz şansa kalmıştır.
Melih Şendil:dünyada topa bu şekilde hükmeden 3 oyuncu var messi ve ronaldo bir diğeri de Ricardo Quaresma.(Beşiktaş-Ankaragücü maçını yorumlarken)
Sergen Yalçın:Çok bencil,sorumsuz,agresif ama Müthiş bir oyuncu
Zamanında Cristiano Ronaldo'yu Mancester'a Kazandıran Sir Alex Ferguson: ''Quaresma, Ronaldo'dan Daha Yetenekli Fakat Çok Bireysel Oynuyor.''
Jose Mourinho: Quaresma Dünyanın En Yetenekli Ama En De Aptal Oyuncusu...Bir Adamı Neden 2-3 Defa Geçtiğini Anlamış Değilm Belkide Futbola Çok Aşık Bilmiyorum.
C.Ronaldo:"Hergün yeni çalim öğreni yorum ama şu travelayı Öğrenemedim"
gelsinler bide şimdiki halini izlesinler pişman olurlar yemin ediyorum.
teşhisi marunyo reis koymuş.
quote:
Orijinalden alıntı: BEETHOVEN
Ronaldo gibi kibirli bi adam böyle bi açıklama yapar mı?
he bide; artık qaresma2nın gerçekten elle tutulucak, savunucak bir yanı kalmadı pek ama şu trivela mevzusuna bir açıklık getireyim. bu vuruş bildiğimiz ayak dışıyla vuruş değil. ayak dışıyla yetenekli olan her futbolcu vurur. nitekim bu şekilde atılmış çok gol veya yapılmış orta var, görüyoruz( henry'nin bir golü vardı, bulamıyorum). ama quaresma'nın vuruş tarzındaki farklılık hepimizin gözüne çarpmıştır. sanki tüm vücudu yere paralel oluyo, ayaklar yerden kesiliyo falan, ilginç sebebi ise (bunu kendisi geçen sene sanırım 4-4-2 veya hayatım futbol olması lazım, bu dergilerden birine verdiği röportajda söylemişti); doğduğunda sağ ayağı kapalı, hafif katlanmış şekilde doğmuş. ameliyat ile bi nebze normal hale getirilebilmiş.
ilk geldiği zamanlarda herhalde çoğu yorumlar =) şimdi o performansından eser yok.
Q7 ye çok faul yapıldığı gerçek hakemler devamlı es geçiyor Almeida ve Fernandes içinde bu geçerli fakat Fernandes ayakta kalmayı becerdiği için daha inandırıcı oluyor.Diğerleri rol yapıyormuş gibi görünüyor.
Ferguson zaten cr7 yi keşfetmeden önce quaresma yı almayı düşünüyordu. cr7 ile q7 zaten kanka birbirini överler sorun olmaz.
Quaresma geldiği zamanki gibi performans sergileseydi baş tacı olurdu. bence carvalhal performans düşüşünün baş etmeni.Taraftarında pek sabrı kalmadı gibi duruyor.
Bilmem katılırmısınız ama, Portekizlilerin hem paralarını alamadıkları, hemde bence carvalhalin kuyusunu kazmak için oynamadılar bu sezon. Birkaç maç hariç
Play-off larda kimin ne olduğu çıkacak meydana...
Ronaldo'nun yorumunu okumasaydim inanirdim.
Tüm dünya hastasıdır.Dünyanın en iyi çizgi oyuncularından biridir.Çok ama çok özeldir..Lakin Beşiktaş taraftarı beğenmemektedir.. Aylarca bekledim bu adamın transferini..Ve bir pazar günü aldım haberini..İyi ki varsın q7 iyi ki Beşiktaş'ımdasın.. Ve ne yazikki ekremlerin neciplerin el üstünde tutulup eleştirildiğin bi klüptesin
Ronaldo nun kibri Quaresmaya sökmez çocukluk arkadaşılar aynı takımda gelişip gittiler beraber çıktılar profesyonel takıma araları çok iyi o yüzden Quaresmayı övebilri bu normal durum.
Maalesef böyle bir yıldıza sahibiz ama Tüplü
Şimdi biz bu söylenenlere inanalım mı? Olumsuz ve kötü bi şey yazsalardı bu yorumlara inanmazdınız. Kaynak ne diye sorardınız.
Valla BJK'lilere Quaresma'dan geriye bu avuntular kaldı sadece bu sene BJK'ye zerre katkı vermedi ve sezonun en büyük hayal kırıklığı oldu bana göre.
mourinho aptal deyince gral teknik direktör, ben futbol fukarası, oyun zekası yok deyince al sana 4 gün ban.
yirim lan öyle adaleti
Milan Baroş:Bana o adamı sormayın.Sahada neler yaptığını görmüyor Alex De Souza:Süper Lig'in en iyi oyuncusu kesinlikle Ricardo.Eğer siz bir oyuncuyu ancak faul yaparak durduruyorsanız bu sizin acizliğinizi,onunda büyüklüğünü gösterir. Rıdvan Dilmen:Beşiktaş inanılmaz bir takım.Barcelona ile arasındaki tek ve en büyük fark pas trafiği yapamaması.Eğer bütün takım Quaresma gibi olsa vay dünya futbolunun haline. Selçuk İnan:Rakip takımda Quaresma gibi bir oyuncu varsa işiniz şansa kalmıştır. Eusebio(Portekiz Futbolunun Efsanesi): Sanırım bu çocuk tahtıma göz dikmiş ve sanırım o tahta oturacak. Pff... Saçmalık!!!
Barcelona mı Son 16 maç 3 galibiyet 3 beraberlik 10 mağlubiyet barcelona Bunlar çok saçma alex gibi bi adam bunu neden desin.
quote:
Orijinalden alıntı: Mitandirr
Milan Baroş:Bana o adamı sormayın.Sahada neler yaptığını görmüyor Alex De Souza:Süper Lig'in en iyi oyuncusu kesinlikle Ricardo.Eğer siz bir oyuncuyu ancak faul yaparak durduruyorsanız bu sizin acizliğinizi,onunda büyüklüğünü gösterir. Rıdvan Dilmen:Beşiktaş inanılmaz bir takım.Barcelona ile arasındaki tek ve en büyük fark pas trafiği yapamaması.Eğer bütün takım Quaresma gibi olsa vay dünya futbolunun haline. Selçuk İnan:Rakip takımda Quaresma gibi bir oyuncu varsa işiniz şansa kalmıştır. Eusebio(Portekiz Futbolunun Efsanesi): Sanırım bu çocuk tahtıma göz dikmiş ve sanırım o tahta oturacak. Pff... Saçmalık!!!
Barcelona mı Son 16 maç 3 galibiyet 3 beraberlik 10 mağlubiyet barcelona Bunlar çok saçma alex gibi bi adam bunu neden desin.
şimdi sana bizim renktaşlar kızacak ama bil ki arkandayım
quote:
Sen zaten Allah bir desek inanmazsın, kafanı yorma boşuna
quote:
Rıdvan bunları söylemişti. Ve diğer söylenenlerde doğru olabilir sonuçta tüm avrupanın tanıdığı bir oyuncu neden bu kadar zoruna gitti ?
quote:
blacknovemberrain
Rıdvan demişmiş Gerçeği görün biraz.İyi oyuncu ona kimse bişey demez ama takıma fayda sağlamadıktan sonra iyi oyuncu olsa neye yarar olmasa neye yarar...