Şimdi Ara

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
22.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre turk futbolunun gelısmesı ve cag atlaması ıcın gereklı tek sey var...oda euro2016 burda olmalı...bu söyledıgım seyın altında 40 bın tane sey soyleyebılırım.
  • Quaresma ismi heyecanlandırıyor ister istemez herkesi ama yazın bjk li arkadaşların yaşadığı hüsranı yaşarız demedi demeyin.Ama gelirse ayrı zevkle takip ederim ligi.Bu arada Anelka ya dünya yıldızı mı diye soran arkadaşa oynadığı klüplerin listesi aşağıda.

Paris Saint-Germain
    Arsenal
    Real Madrid
    PSG
    Liverpool FC (Kiralık)
    Manchester City
    Fenerbahçe SK
    Bolton Wanderers FC
    Chelsea

Anelka'nın M.City'de ki günlerini bilir misin ? Hadi ben de izlediğimden değil, ama herkes bilirdi City'deyken.

Orijinalden alıntı: noyanuze®

quote:

Orijinalden alıntı: Demonz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Ortega, Alex, Anelka, Phv, Appiah, Roberto carlos .

En son rc3 ü adlık , uzun zamandır dünya starı alamıyorduk bu habere cok sevindim, düşman çatlatan cinsten

Dünya starı ?

Alexi aldığımızda konfederasyon kupasının yıldızıydı.Anelka hakkında birşey demiyorum şuan oynadığı takıma baksan cevap olabilir sana.

Anelka size geldiğinde hiç bir takımda dikiş tutturamayan bi oyuncuydu tamam yetenekli ona bişi demiyorum ama asla bi dünya starı olarak gelmedi size takımları dolaşmak starlık değil maalesef ayrıca Appiah'a star diyenler var adam Juventus'ta oynayamadığı için geldi size Alex konusuna gelince konfederasyon kupasında gerçekten iyi oynadı ama asla ona dünya starı diyemessiniz ona bakarsan Modric te dünya starı diyelim bi turnuvaya bakarak ? Ama alex Türkiyede gerçekten çok iş yaptı ona bişey diyen yok.

Türkiye'ye gelen dünya starları;

Ortega,Hagi,PVH,Popescu,Taffarel,Roberto Carlos'tur (Bakın Mario JARDEL'e de dünya starı demiyorum o kadar kolay değil o işler )

Bu adam Arsene Wenger tarafından arsenal'a getirilmiştir.
    taa o zamanlarda ingilterede yılın genç futbolcusu ödülünü almış.Arsenala hem lig hem de federasyon kupası kazandırmıştır.Bu adam ne sebeplerden dikiş tutturamamış bence bir araştır..
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large

• Neyse tartışmanın lüzmu yok. Biz Q7'ye odaklanalım.

Bir de Quaresma gelirse Aziz Yıldırım ona bir adet AUDI Q7 alacakmış

Ricardo Quaresma Fenerbahçe'de

1995-97 Paris Saint-Germain 10(1)
    1997-99 Arsenal 68 (23)
    1999-00 Real Madrid 28 (4)
    2000-02 PSG 56 (18)
    2000-02 Liverpool FC (Kiralık) 22 (5)
    2002-05 Manchester City 103 (46
    Fenerbahçe SK

ManCity deki ilk 2 senesini saymassak bu adam size gelmeden önce klüp değiştirmekten başka ne yapmış zaten son 2 sezonu hiçbişi yapamadı sadece ManCity deki 2 sene iyi bir performans sergiledi Bakın ne güzel öğreniyorsunuz başta Appiah'ı bile savunan vardı . Tekrar ediyorum DÜNYA STARLIĞI BU KADAR UCUZ DEĞİL .

• Sol kanatta at koştururuz varya Santos + Ricardo
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Bize göre stardı sana göre degıldi..hadi bak işine.
  • quote:

Tekrar ediyorum DÜNYA STARLIĞI BU KADAR UCUZ DEĞİL .

Senin dünya starlığı kriterlerin nelerdir? Öğrenebilir miyiz?

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Bana göre dünya starlığı diye bişi yok bu öznel birşey değildir. Ya boşversene, zaten Appiah'a dünya starı diyenlere ne anlatmaya çalışıyorum ben

Appiah dünya starıysa C.Ronaldo ne Benzema ne Messi ne ya bırakın allah aşkına

Appiah dünya starıysa Arda da dünya starı Sabri de dünya starı Güiza da dünya starı .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2468

quote:

Bana göre dünya starlığı diye bişi yok bu öznel birşey değildir. Ya boşversene, zaten Appiah'a dünya starı diyenlere ne anlatmaya çalışıyorum ben

Appiah dünya starıysa C.Ronaldo ne Benzema ne Messi ne ya bırakın allah aşkına

Appiah dünya starıysa Arda da dünya starı Sabri de dünya starı Güiza da dünya starı .

Ya boşversene, zaten Anelka'ya dünya starı değil diyenlere ne anlatmaya çalışıyoruz biz!

• Appiah yetenekli bir futbolcu ydu ona birşey demiyorum.Sen ki pierre van hooijdonk u dünya starı kategorisine koyuyorsun ama anelka yı koymuyorsan sana göre sabri de dünya starıdır.

Orijinalden alıntı: legend86

Appiah yetenekli bir futbolcu ydu ona birşey demiyorum.Sen ki pierre van hooijdonk u dünya starı kategorisine koyuyorsun ama anelka yı koymuyorsan sana göre sabri de dünya starıdır.

Bana göre olanları yazdım zaten sabri falan yok ama appiah alex ve anelkaya size geldiğinde dünya starı diyosanız sizin için belki Deniz Barışta dünya starıdır Ama tekrar yazıyım bana göre Türkiye'ye gelen dünya starları ;

Ortega , Pierre Van Hooijdonk , Hagi , Popescu , Taffarel ve Roberto Carlos'tur .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legend86

Appiah yetenekli bir futbolcu ydu ona birşey demiyorum.Sen ki pierre van hooijdonk u dünya starı kategorisine koyuyorsun ama anelka yı koymuyorsan sana göre sabri de dünya starıdır.

Bana göre olanları yazdım zaten sabri falan yok ama appiah alex ve anelkaya size geldiğinde dünya starı diyosanız sizin için belki Deniz Barışta dünya starıdır Ama tekrar yazıyım bana göre Türkiye'ye gelen dünya starları ;

Ortega , Pierre Van Hooijdonk , Hagi , Popescu , Taffarel ve Roberto Carlos'tur .

Kardeş kusura bakma ben önemli bir şeyi es geçmişim "bana göre demişsin" bunu dedikten sonra anlatmam gereksiz kalıyor zaten.
    La nerdeyse düşünceye saygısızlık yapıyodumBöyle yazdığıma bakma ciddiydim üstte ki cümlede.

O değil de antu zamanında anelka diye diye geldi gelmedi diye diye anelka yı getirtmiş.O konuya denk geldim.Antu bu derece çıktıysa olabilir diyorum.İnter tarafı için kiralamaya sıcak bakmalarını normal karşılıyorum olmayacak bir şey değil.Ama bi tarafta diyor ki aykut brezilya da bu adam italya da.

• Tr de unutulan bir dünyastarı adı;
    2001 de geldi..
    Kenneth Andersson
  • Gelirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

Gelmedi mi hala yaa

Dur bi arıyım şunu nerde kaldı bu.
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.