Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
224.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar FSONE 2009'da adamın kolu görünüyor fakat direksiyonla beraber dönmüyor. Bunu nasıl yaparız? Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Arkadaşlar FSONE 2009'da adamın kolu görünüyor fakat direksiyonla beraber dönmüyor. Bunu nasıl yaparız? Tşk.

Bir önceki sayfada yazmıştım.
    Animations on arms ı enable yapın.Upgrade bölümünde.
  • @erulu

Hocam TV Style lardan hangisini tavsiye edersin bir kaç tane var. Yada en iyisi sen hangisini kullanıyorsun?

TVStyle v0.9 & 0.91 Upgrade u indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 25 Haziran 2010; 11:42:50 >
  • Tamam o. 2009 için 2009'u kullanıyorum. Mor ağırlıklı rengi var. Bunda kers bölümüde vardır. Ama benzin ve tur bilgisini gösteriyor.
    2006-2007-2008 içinde 2008 kullanıyorum.
  • şu resimleri küçük versenizde sayfa açılsa

bir önceki sayfanın yüklenmesi 2-3 dk sürdü,bu kadar screenshot a gerek yok bence
  • rfcentralde fsone09 vites düşürme sesi bulmuştum.Yükledim ve güzel olduyduİşte burda;
    http://www.mediafire.com/?xyttwx5fyrj

Ben wcp bahreynde sürüyorum brawngp ile çok güzel sürdüm video hazırlayabilirim belki:)Ben klavye ile oynadığım için tc full bende yoksa direk spin atıyor araçSadece vitesler off klavye ile anca böyle oynanıyor.Direksiyon olsa no aids oynanır ama klavye ile çok çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

rfcentralde fsone09 vites düşürme sesi bulmuştum.Yükledim ve güzel olduyduİşte burda;

Ben wcp bahreynde sürüyorum brawngp ile çok güzel sürdüm video hazırlayabilirim belki:)Ben klavye ile oynadığım için tc full bende yoksa direk spin atıyor araçSadece vitesler off klavye ile anca böyle oynanıyor.Direksiyon olsa no aids oynanır ama klavye ile çok çok zor.

Ben de onu indirdip yükledim. Hala bir hissizlik var anlamış değilim. Ya da fsone 2008ın ki ya da mmg 2007 çok abartıydı.
    Videonu bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vitaphone

rfcentralde fsone09 vites düşürme sesi bulmuştum.Yükledim ve güzel olduyduİşte burda;

Bunlar vites düşürme sesi değil,vites düşürürken çıkan egzost patlama sesleri.Modun içindekiler iyi bence.
  • No aids için tüm yardımların OFF mu olması gerekiyor?
  • Clutch yani F11 on olabilir diğerleri off olmalı,eğer yeni başladıysan hasarı kapatıp sürmeni öneririm sinir krizi geçirme sonra
  • Bugün G25 ile oynamaya başladım. Bu kadar mı fark olur :) Resmen gerçek hayatta viraj alırken direksiyon nasıl kendini toparlıyorsa burda da aynısı oluyor. Aracın ağırlığını direksiyonda hissetmek harika.

Merak ettim gerçek hayatta F1 pilotlarının vitesleri otomatik mi yoksa manual mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Bugün G25 ile oynamaya başladım. Bu kadar mı fark olur :) Resmen gerçek hayatta viraj alırken direksiyon nasıl kendini toparlıyorsa burda da aynısı oluyor. Aracın ağırlığını direksiyonda hissetmek harika.

Merak ettim gerçek hayatta F1 pilotlarının vitesleri otomatik mi yoksa manual mi?

Seni anlamak mümkün değil. Şu ana kadar neyi bekledin..
    Bu arada vitesler Yarı otomatik. Direksiyonun arkasındaki kulakçıklardan değiştiriyorlar. Debriyaj var ama sadece kalkışta kullanıyorlar.
    Yani sende G 25 indeki direksiyonun arkasındaki kulakçıkları kullanmalısın. Sağla vites yükselt, solla düşür. Ayrıca ihtiyaç duyduğun bilgileri direksiyondaki tuşlara ata.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 25 Haziran 2010; 14:58:21 >

• Vites işi F1 aracı kullanırken mesele. Diğer binek otomobiller daha yavaş oldukları için sıkıntı olmuyor ancak F1 de saniye de bir vites değiştiriyorsun. Nasıl başa çıkıyorsun? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 25 Haziran 2010; 15:09:02 >
  • Daha videoyu kaydedecem ve avs ıle çevirecemavs indirdim demo çıktı bi tane daha indirdim virüslü çıktı program hemen sildi zaten.Yeniden arıyacam şimdi.Sonra çekip upload ederim bir yere.
  • Mod ile ilgili izlenimlerimi yazmak istiyorum.Mod genel olarak başarılı fakat yapılan bu kadar promosyona ve yaratılan havaya karşın çok mükemmel bir mod gibi gelmedi bana yani en azından bundan daha fazla etkilendiğim birçok mod oldu.Grafik olarak üst düzeyde,modellemeler,jant kapakları,kokpitler başarılı,özellikle lastikler çok başarılı,birçok farklı skin mevcut.Parlama ve yansıma efekleri de güzel olmuş,hdr ile daha güzel duruyorlar.Araçları pist kameralarından yakın çekim seyretmek zevkli.Onboard kameraları yenilerle değiştirince daha iyi oldular ama Brawn ve Force India da iyi durmuyorlar,kameralar çok aşağıya bakıyorlar ve yol küçük gözüküyor,kamera açılarını biraz yukarıya almak lazım.Bir de Renault grafik olarak onbord kamerada çok kötü duruyor.Dış sesler iyi olmuş,özellikle araçların vites küçültürken çıkardıkları patlama sesleri dış kamerada çok başarılı,Mclaren in de 2 den 3 e atarken ki ses değişimi çok güzel.(Bu ses MMG 07 de mükemmel olmuştu) Kokpit ve onboard sesleri de idare eder,kötü değil bence.Fizikler Fsone 08 e daha başarılı,oynanış biraz daha zorlaşmış gibi ama genel anlamda no aids olarak aracı yolda tutmak zor değil.Default setup idare eder,araçlar pek dönmek istemiyormuş gibi duruyorlar ama her modda olduğu gibi kesinlikle piste göre setup yapmak lazım.Araçlarda önden kayma mevcut,setup ile biraz hallediliyor.Aracı viraj çıkışında karşı kerbe göre tam düzdüz duracak açıya getirip gaza basmak lazım yoksa direk önden kopuyor,özellikle yavaş çıkılan virajlarda bu durum çok fazla yaşanıyor.Vites düşürürken bir hissizlik var ama hızlanma ve hız hissi iyi verilmiş.Ayrıca süspansiyonlarda sorun var galiba,araçlar sert veya yumuşak değerlerde bile kerb üzerinde neredeyse aynı tepkileri veriyorlar,çok sertken aracı üzerinden fırlatması lazım.Pist üzerindeyken farklı süspansiyon açıları biraz fark ediyor.FF için ise çok birşey söyleyemiyorum çünkü benim Momo dağılmış durumda,önden kayarken aracı diğer bazı ff i olan modlardaki gibi hissedemiyorum,gerçi onlarda da çok iyi hissedemiyorum ama bu modda hiç hissedemiyorum,direk kayıp gidiyor araç,kontralara tepki vermiyor veya Momo yüzünden ben çok geç kalıyorum.Leo ve RFP yükledim ama mod bunlarla uyumsuz herhalde,hiçbir farklılık olmadı.Düzgün çalışan ff li bir set ile denemek lazım,belki o zaman araç çok daha iyi hissedilir ve kontrol edilebilir.Frenajda sorun yok,ufak değişikliklerle kitlenme ve arkadan kopma yokoluyor gerçi default setup da da frenaj bana zor gelmedi.Bir de Ferrari ve Redbull un kullanımı daha kolay gibi geldi.Sonuç olarak fizikler çok fazla zorlayıcı değil,özellikle F1 LMT09 ve Historic F1 modları ile karşılaştırınca bunların yanında no aids olarak kolay kalıyor ama F1RFT,RL ve WCP den çok daha iyi bir mod olmuş.Dediğim gibi genel anlamda başarılı bir mod olmuş ama beklediğim kadar da mükemmel bir mod değil açıkçası,benim favorim hala MMG 07

Oyundan atma sorunu ile karşılaşırsanız AI Detail i azaltın.

Rfc de verilen yeni fizikler,eklerseniz modun orjinal dosyalarını yedekleyin.
    http://www.mediafire.com/?dmmztzz2zhm

• YES pistlerini ve WCP nin Singapore 09 pistini indirin,Nogrip te var,çok sağlam pistler,özellikle YES in yaptığı Monza mükemmel olmuş.
  • Porsche 911 GT1 98

rFactor (2005) [ANA KONU]

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

• TV Style Display 0.91 i indirdim. Fakat logolar filan bildiğimiz TV yayını gibi değil. F1 logosu mesela. Yardım sever bir arkadaşımız link verebilir mi?

Rfactor central da bir şey buldum sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 25 Haziran 2010; 16:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Vites düşürürken bir hissizlik var .Ayrıca süspansiyonlarda sorun var galiba,araçlar sert veya yumuşak değerlerde bile kerb üzerinde neredeyse aynı tepkileri veriyorlar,çok sertken aracı üzerinden fırlatması lazım.

En başından beri rahatsız olduğum 2 durum.
    Vites düşürmede hissizlik var. rfactorcentral forumuna da yazdım. IPM izlemeye almıştır orayı zaten. İnşallah görürler, V2 de düzeltirler.
    Süspansiyon konusunda da karşılaştırma yapmıştım.
    Benzer süspansiyon ayarlarını MMG modu ile aynı pistte aynı şikanda aynı araçla denedim. Aynı hızla viraja girdiğimde MMG modunda aracı yerden kesti. 2 karış yerden zıplatıp spin attırdı.
    Belki 2007 ile 2009 araçlarının süspansiyonları arasında fark olabilir ama bu biraz eksik kalmış.

MMG 2007 konusunda da sana katılıyorum
    Ama bu yaz 2009 oynayarak geçebilir.

NOT: Galganus bu arada ss lerdeki HDR ne güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 25 Haziran 2010; 16:57:18 >

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.