Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok güzel oynuyorsun. Kontrollerin tam istediğim gibi. Bende tekerlekler deli gibi bir anda sağa sola hareket ediyor. Sende gerçek F1 aracındaki gibi hareket ediyor. Direksiyonla mı oynuyorsun? Bşrde bendeki FSOne 2009 da pilotun elleri sabit sağa sola direksiyonla beraber hareket etmiyor.
  • Evet direksiyon var. Gamepadle dediğim gibi çok zor ya da çok ustalaşmak lazım. İstersen Traction control ü high yap.
    Oynayan kollar içinse araçları seçtiğin yerde upgrade bölümü var. Orada "animations on arms" kısmı var. Onu enable yap.
  • G25 direksiyonum var. Sanırım onu kurucam. Joypad ile bir çok yarış oyununu rahatlıkla oynamıştım. Mesela Grand Prix 4 gibi. Ama RFactor çok daha ince hassas ayar istiyor. Haliyle gamepad yetersiz kalıyor sanırım. Gerçi gamepad ile oyundaki normal binek otomobillerin kontrolü F1 araçlarına göre bir hayli kolay. Vaktiniz varsa Msn versem online bir kaç tur atabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

G25 direksiyonum var. Sanırım onu kurucam. Joypad ile bir çok yarış oyununu rahatlıkla oynamıştım. Mesela Grand Prix 4 gibi. Ama RFactor çok daha ince hassas ayar istiyor. Haliyle gamepad yetersiz kalıyor sanırım. Gerçi gamepad ile oyundaki normal binek otomobillerin kontrolü F1 araçlarına göre bir hayli kolay. Vaktiniz varsa Msn versem online bir kaç tur atabilirmiyiz?

Bu oyun için G 25 in var kurmuyorsun GamePad ile uğraşıyorsun. G 25 bu sim oyunları için yapılmış.
  • Arkadaşlar bende f1rft 2009 var oyunun race bölümünde aracı kendim kontrol edemiyorum sadece gaza bassamda araç yönü kendi değiştirebiliyor.Aracı sadece kendim kullanmak istiyorum bir ayar varmı bunun için?
  • Bence de
    Bende DFGT var diye sevinçten tavana vuruyorum sen de G 25 var oynamıyosun. Hakkını ver direksiyonun
    Bu arada msn yok bende... Hiç kullanmadığım bir şey... Online genelde gtr2 serverlarında oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wlknn

Arkadaşlar bende f1rft 2009 var oyunun race bölümünde aracı kendim kontrol edemiyorum sadece gaza bassamda araç yönü kendi değiştirebiliyor.Aracı sadece kendim kullanmak istiyorum bir ayar varmı bunun için?

Yardımlar açık... Sim ya da semi pro yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Arkadaşlar bende f1rft 2009 var oyunun race bölümünde aracı kendim kontrol edemiyorum sadece gaza bassamda araç yönü kendi değiştirebiliyor.Aracı sadece kendim kullanmak istiyorum bir ayar varmı bunun için?

İlk defa oynadığım için bunlar nereden yapacağımıda anlatırsanız sevinirim.
  • Formula Nippon 2006-2008 1.00

rFactor (2005) [ANA KONU]

• quote:

quote:

quote:

Oyuna girdin...
    Custimize - settings - difficulty - profesional ya da veteran yapın

• @erulu hocam GTR 2'de vaktin varsa 10 dakika takılalım hem muhabbet ederiz. Ben modları sildim gelebilirsen Monza ve orjinal mod da girelim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyuna girdin...
    Custimize - settings - difficulty - profesional ya da veteran yapın

Tamam şimdi oldu.Gerçekten çok teşekkür ederim.

• Yarın G25 i kurucam. Yoksa sim camiasından ban yiğeceğim.
    Bu arada FSOne 2009 da araç kullanırken videolarda gördüğüm F1 yarışlarında TV de gösterilen hız göstergesi bende çıkmıyor. Sebebi ne olabilir?
  • @Erulu
    Hocam Youtube için dns kullanıyorsan verebilir misin??
  • 129-250-35-250
    129-250-35-251
  • Tamam,hallettim,Firefox kurdum dns olmadan bağlanabildim.Mod ile ilgili düşüncelerimi de yarın yazarım artık,indirene kadar imanım gevredi valla Yarından itibaren videolar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

@erulu hocam GTR 2'de vaktin varsa 10 dakika takılalım hem muhabbet ederiz. Ben modları sildim gelebilirsen Monza ve orjinal mod da girelim.

Ah be abi ben pc yi kapamışım sen msj atmışsın. Şansa bak.
    Ne zaman istersen seve seve turlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

@Erulu
    Hocam Youtube için dns kullanıyorsan verebilir misin??

Galganus hallettin sanırım. Eğer sorun yaşarsan akşam veririm ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Yarın G25 i kurucam. Yoksa sim camiasından ban yiğeceğim.
    Bu arada FSOne 2009 da araç kullanırken videolarda gördüğüm F1 yarışlarında TV de gösterilen hız göstergesi bende çıkmıyor. Sebebi ne olabilir?

Tv style eklentisi var. Onu kurman gerekiyor. rfactorcentral da var
  • quote:

FSONE 2009 NO AIDS
    IN VSC

Şu video kesme işini bir çözemedim. Video 1.41, tur 1.38.058.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.