Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV Style ile hdr beraber kullanılmıyor d3d9.dll dosyası yüzünden.

rFactor (2005) [ANA KONU]

• Monza'da 23'e zor indim,21 nasıl yapmışlar acaba

FSONE'de setup yapımı kafamı karıştırıyor,arka kanadın 70 olması özellikle
  • Valencia da 1.35 lere inebilirim..
  • RFT pisti mi bu

RFT yerine WCP'de deneyin bence,RFT pistlerinde tutuş çok yüksek
  • Valla bir track pack indirmiştim zamanında Rft mi bilmiyorum. WCP yi de denerim
  • Bende genelde WCP pistlerini kullanıyorum,RFT yi daha az kullanıyorum.
  •  rFactor (2005) [ANA KONU]
  • 1920x1200

• 1920x1200

• Mod oynadıkça,alıştıkça daha iyi geliyor.Diğer fizikleri denedim,beş para etmez.
  • wcp pistleri biraz fantastik geldi bana.
    Sanki yeni yağmur yağmış gibi kaygan. Bugün kobayashi aynı lastikle 50 tur attı bu kadar kaymadı.
    Neyse zevkli ama alışmak lazım.

fsone 2009 güzel mod ama arkasından mmg veya 93 oynayınca budur diyorum.
  • WCP nin pistleri grafik olarak RFT den daha iyi.RFT 2010 pistlerini indiriyorum,bakalım aynı pistlerde tur zamanları arasında çok fark olacak mı?? Ama seninde WCP pistlerini kullanmanı tavsiye ederim hocam
  • Bu arada forumda sorun mu var?? Cevapla seçeneğinden post atamıyorum,mesajlardan alıntı yapamıyorum dünden beri.Kendi nikimle girmeme rağmen cevaplaya tıklayınca bu özellik kapalı,üye olun falan diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Bu arada forumda sorun mu var?? Cevapla seçeneğinden post atamıyorum,mesajlardan alıntı yapamıyorum dünden beri.Kendi nikimle girmeme rağmen cevaplaya tıklayınca bu özellik kapalı,üye olun falan diyor.

Dün bendede devamlı ek olarak link dışı gözüküyordum bu gün hepsi düzelmiş durumda.
  • quote:

WCP nin pistleri grafik olarak RFT den daha iyi.RFT 2010 pistlerini indiriyorum,bakalım aynı pistlerde tur zamanları arasında çok fark olacak mı?? Ama seninde WCP pistlerini kullanmanı tavsiye ederim hocam

Hocam benimki rft mi bilmiyorum.. Dandik F1MG 2010 modu vardı hatırlarsan, linkini burada bir arkadaş vermişti. Orada 2010 track pack vardı. Onu indirmiştim. Yükleme ekranında şuminin mercedesi var.
    Yol tutuş wcp lere göre biraz daha fazla. Araçların fizikleriyle daha uyumlu gibi.. Şöyle tarif ediyim, hani 2-3 boş tur atıp lastikleri ısıtırsın tutuş artar ya o hissi veriyor.
    WCP pistleri gerçekten zengin görsele sahip... Sürüş de zevkli... Biraz kaygan, alışmak lazım. Silverstone a wcp de başlıcam bakalım.

- Hocam sayfanın başında valencia turum var. Pist o pist. 1-2 hata ve kontra var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 28 Haziran 2010; 11:00:01 >

• O dediğin trackpack i ve RFT 2010 trackpack i indirdim,akşama deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Bu arada forumda sorun mu var?? Cevapla seçeneğinden post atamıyorum,mesajlardan alıntı yapamıyorum dünden beri.Kendi nikimle girmeme rağmen cevaplaya tıklayınca bu özellik kapalı,üye olun falan diyor.

Dün bendede devamlı ek olarak link dışı gözüküyordum bu gün hepsi düzelmiş durumda.

Bende de düzeldi.
  • RFT 2010 Trackpack linki alabilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.