Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
225.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JAX

TV Style Display 0.91 i indirdim. Fakat logolar filan bildiğimiz TV yayını gibi değil. F1 logosu mesela. Yardım sever bir arkadaşımız link verebilir mi?

Rfactor central da bir şey buldum sanırım.

2009 stili ve daha bir çok stil;
    http://rapidshare.com/files/228005178/tv_styles_Megapack_by_prunn_v1_1.rar

Bu 2010 stili;
    http://www.sendspace.com/file/mk86y1

0.91i indirip kurduysan bunları içine atıp orda tvmenü mü ne var ordan modlara göre stil seçecen ve save edip oyuna girecen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 25 Haziran 2010; 17:13:07 >

• IPM in lideri olan Kikoni forumda yazıyor yani kesin takip ediyorlar ayrıca kendi forumları da var,oraya da sorunları yazıyorlardır.Ama rfc forumlarında çok fazla olumsuz yazı var,galiba millet bu kadar bekleme ve tatavadan sonra daha iyi bir mod bekliyordu,rf için en çok beklenen mod bu mod olmuştur herhalde Süspansiyon konusu çok önemli,setup yaparken araca en başta etki eden parçalardan biridir,mesela diğer bazı modlarda olduğu gibi değerler arasındaki farklar pist üzerinde çok fazla etki etmiyor gibi geldi bana veya en azından benim beklediğim kadar.Adamlar süspansiyon için çok fazla değer koymuşlar,bu iyi ama o kadar farklı değer arasında çok bariz bir fark yok gibi,özellikle de kerbler üzerindeyken ama gerçek yarışlarda resmen araçlar yüksek kerbler üzerinden uçuyorlar,tekerlekler yerden kesiliyor.Tabii burada bump ve rebound ayarları da önemlidir.Mesela daha düşük hızda girilen çıkılan virajlarda yanlış değilsem mekanik tutunma önemlidir ve burada lastik ısısı ve süspansiyonlar çok önem taşır.Eğer süspansiyonlar gerekli etkiyi piste yansıtamazsa setup yapamayız ve aracı daha stabil hale getiremeyiz.Ben setup yaparken ilk baktığım ayarlar süspansiyonlardır.Umuyorum bu iki noktayı v2.0 da hallederler.

Bence yeni sezon modları arasındaki en iyi mod MMG 07 dir,onun da eksikleri var ama fizik ve ses olarak en beğendiğim moddur.2048 texture pack eklenince grafiklerde sağlam oluyor.Mesela bu modda MMG 07 ve CTDP 05 deki gibi lastikleri ısıttıktan sonra hızlı dönülen virajlarda aracın yere yapışmasını hissedemiyorum yani hissediyorum da bu modlardaki gibi olmuyor.Büyük ihtimalle benim direksiyondan kaynaklıdır,yeni direksiyon alınca bakacağım artık.Sürekli DFGT alacağım diyorum,hep birşeyler çıkıyor,gidemiyorum almaya ama artık kesinlikle almam lazım çünkü işkence haline geldi oynamak,özellikle de F1 modlarında.Araç kayarken ben bakıyorum,sıfır tepki.Dediğim gibi inşallah bazı noktalardaki tepkisizlikler ve hissizlikler benim Momo dan kaynaklıdır,moddan değildir ama sen ve yabancı forumlarda birçok kişi aynı hissizlik olayından bahsetmişsiniz.Neyse 4/4 lük mod yok zaten,şu hali bile diğer RFT,RL gibi modlardan çok daha iyi,v2.0 ile daha da iyi olur zaten.Akşama video koymaya başlıyorum

Yukarıdaki sslerdeki hdr Silver Sky ın daha önce verdiği hdrdir,sende yoksa koyarım buraya hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galganus12 -- 25 Haziran 2010; 17:46:10 >

• Büyüksün Vitaphone
  • Galganus HDR leri koyarsan çok memnun olurum. Bende yok.
    Görmemişim bu hdr yi. Çok doğal, abartısız.
  • Video hazır ama e-maillerim açılmıyor :( video uploadı için hesap açtım ilk defa video koyacam çünkü hiç hesabım yoktu.Youtube bende açılmıyor artık o yüzden vimeodan aldım hesabı.Maildende hesap aktik edilecek daha o yüzden uploadlayamadım.Turum pekte düzgün değilçalışmadan turladım tek attığım turu kaydettim.İlerde daha iyi videolar yaparım fiagt ile daha iyi sürüyorum.
  • FSOne 2009 modunda aracı duvara bile çarpsam yalnızca ön rüzgarlık kopuyor. Lastik filan hasar almıyor normal mi? Grand Prix 4 de lastik kopup kendi başına yolda yuvarlanıyordu. :)
  • quote:

FSOne 2009 modunda aracı duvara bile çarpsam yalnızca ön rüzgarlık kopuyor. Lastik filan hasar almıyor normal mi? Grand Prix 4 de lastik kopup kendi başına yolda yuvarlanıyordu. :)

Kopuyor lastik, Belki hasarı 100% e ayarlamamışsındır, zor kopuyordur sende.

Vites olayını çözemedim bi de tuşlara atıp deneyeyim bozduk iyice vitesi :D. Bi de beyler bu araçların updateler'i var ya, onlar sezon içindeki geliştirmeler mi yoksa yollara göre update mi? Yol isimleri yazıyor gerçi ama benim bildigim kanat ayarı felan değişmez mi yola göre, dikiz aynalarında felan değişim oluyordu yanlıs görmüyorsam, onları da mı değiştiriyorlar yoksa yola göre :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Galganus HDR leri koyarsan çok memnun olurum. Bende yok.
    Görmemişim bu hdr yi. Çok doğal, abartısız.

HDR

http://rapid.share.com/files/402719346/Enbseries.rar.html

Yanlız bazı pistlerde parlama yapabiliyor.
  • çok teşekkürler
  • Hasar durumunu %100 e getirip duvara çarptım. Lastiği gövdeye bağlayan demir çubuk koptu ancak lastik kopmadı
    Görünmez bir parça ile gövdeye bağlı kalmaya devam ediyor
  • Updateler skin updateleridir.Mesela Ferrari nin yakıt depoları değişiyor,Renault un ön kanadı değişiyor,araçların üzerindeki reklam logoları falan değişiyor,araç adı geçen pistlere nasıl çıktıysa aynısını yapmışlar.Setup kısmında değişiklik yok,Monaco ve Monza setup ayarları aynı,çok önemli birşey değil zaten.
  • Aramızda FSOne 2009 oynamak isteyen var mı? Online olarak biraz takılalım. Ne dersiniz? Ben istanbul park da turluyorum çok zevkli.
  • Beyler no aids yaptığınız zamanları yazar mısınız?? Bu modla yapılan zamanların yazıldığı yabancı forum veya lig bulamadım,bilen varsa onu da yazsın
  • Nihayet oldu :)Videoda sesle görüntü aynı olmamış.Convert ederken karıştırdım galiba :)
    http://www.vimeo.com/12869794

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitaphone -- 26 Haziran 2010; 10:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Beyler no aids yaptığınız zamanları yazar mısınız?? Bu modla yapılan zamanların yazıldığı yabancı forum veya lig bulamadım,bilen varsa onu da yazsın

WCP Valencia'da turluyorum,lig yarışı olduğu için 1:36.9xx
  • http://www.dailymotion.com/video/xcz192_rft-2009-jaime-alguersuari-onboard_videogames

Eski günlerden yadigar video :) RFT tarih oldu ama Abu Dhabi WCP pisti çok güzel
  • quote:

Beyler no aids yaptığınız zamanları yazar mısınız?? Bu modla yapılan zamanların yazıldığı yabancı forum veya lig bulamadım,bilen varsa onu da yazsın

RD' deki club yarışında Monza'da 1.21 yapanlar vardı, lig yarışı olaydı 1.20' nin de altına inenler olurdu kesin.
  • quote:

Aramızda FSOne 2009 oynamak isteyen var mı? Online olarak biraz takılalım. Ne dersiniz? Ben istanbul park da turluyorum çok zevkli.

--------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 26 Haziran 2010; 15:46:22 >
  • quote:

YES pistlerini ve WCP nin Singapore 09 pistini indirin,Nogrip te var,çok sağlam pistler,özellikle YES in yaptığı Monza mükemmel olmuş.

RD de buldum da inmiyor

Google Chrome ile iniyor nihayet,IE ve Mozilla ile indiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 26 Haziran 2010; 12:14:49 >
  • Interlagos da 1.11 gördüm,1.10 a inmeye çalışıyorum.İstanbul Park da 1.26,Montreal de 1.18 yapmaya çalışacağım.Barcelona ve Sepang da tam zamanları bilmiyorum,onlara bakmak lazım.Monza zamanı iyiymiş valla
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.