O kadar çok resim var ki kafam allak bullak oldu. Lütfen en çok tercih edilen ve oynanan ilk 5 mod u söylermisiniz?
Bu sayfada gördüklerinin hepsi aynı yani aşağıdaki moddan.
Sayfaları geriye gittikçe en son çıkan moddan başlamış olursun istisnalar hariç. Hangisini beğenirsen o modu denersin. Linkini bulamazsan yaz buraya yardımcı olmaya çalışalım.
NAGT yi indirmek için link verirmisiniz?
Vitaphone nun verdiği onboard kameralar missmatch yaratır mı??
NAGT 1.5 için link budum. İndiriyorum. Bu arada direksiyonla mı yoksa joypad le mi oynamayı tavsiye edersiniz? G25 var ancak uzun süredir kullanmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: galganus12
Vitaphone nun verdiği onboard kameralar missmatch yaratır mı??
Sanmam, zaten orjinal dosyalar da var içinde, Sorun çıkarırsa değiştirirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
NAGT 1.5 için link budum. İndiriyorum. Bu arada direksiyonla mı yoksa joypad le mi oynamayı tavsiye edersiniz? G25 var ancak uzun süredir kullanmadım.
G25 tabiki
Yeni kamera açıları süper olmuşHele F60 böyle daha güzel.Eleman orjinallerinide koymuş beğenmezsen hemen değiştirebiliyon ama böylesi süper.
FSOne 2009 modunu yükledim. Ancak aracı kontrol etmek çok zor. GrandPrix 4 deki gibi araç yol tutuşu ayarlamak mümkün olur mu? GP4 de Pro mod da oynuyordum ancak FSone 2009 modu çok zor olmuş.
Formula Nippon 2006-2008 1.00
Ben hala fsone 2009 un shift down ından memnun değilim. Vitesin düştüğünü hissetmiyorum. Sol elim boş boş butona vuruyor. Hemen ardından mmg 2007 oynadım, cillop gibi. Acaba ses dosyalarını mı değiştirsem.
quote:
Orijinalden alıntı: erulu
Ben hala fsone 2009 un shift down ından memnun değilim. Vitesin düştüğünü hissetmiyorum. Sol elim boş boş butona vuruyor. Hemen ardından mmg 2007 oynadım, cillop gibi. Acaba ses dosyalarını mı değiştirsem.
Bende de aynısı hiç kompresör hissi vermiyor vites düşürürken.
FSOne 2009 ile igili kimse yardımcı olmayacak mı? Aracı yolda tutmak çok zor yağ gibi kayıyor sanki. Ayarlarla ilgili bir durum mu? Yoksa moddan mı kaynaklanıyor?
quote:
FSOne 2009 ile igili kimse yardımcı olmayacak mı? Aracı yolda tutmak çok zor yağ gibi kayıyor sanki. Ayarlarla ilgili bir durum mu? Yoksa moddan mı kaynaklanıyor?
Setup kısmından lastikleri , lastik basınçlarını , ön ve arka kanatları , süspansiyonları , camber , caster ve daha bir çok ayarları deneye deneye yapmalısın kimsenin setup u kimseye uymaz . Yani deneyerek bulmalısın. Ve o zaman araç yola daha iyi tutunacaktır. Fren ayarlrı ön ve arkayı kayma durumuna göre ayarla bir sürü deneme yapman lazım. Bunlar zor gelebilir o zaman default ayarlarla gitmeye çalış.
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
quote:
Setup kısmından lastikleri , lastik basınçlarını , ön ve arka kanatları , süspansiyonları , camber , caster ve daha bir çok ayarları deneye deneye yapmalısın kimsenin setup u kimseye uymaz . Yani deneyerek bulmalısın. Ve o zaman araç yola daha iyi tutunacaktır. Fren ayarlrı ön ve arkayı kayma durumuna göre ayarla bir sürü deneme yapman lazım. Bunlar zor gelebilir o zaman default ayarlarla gitmeye çalış.
Aslında şu an için o kadar karmaşık ayarlara bulaşmak istemiyorum. Benim istediğim daha basit ayarlarla aracın yol tutuşunu ayarlamak. Joypad ile oynuyordum. Analog kollarını bilirsiniz playstaion 2 nin, joypad in sl analogunun bir türlü direksiyon ayarını yapamadım. En sonunda joypad üzerindeki yön tuşlarını direksiyon olarak atadım. Şu an çok daha iyi oldu. Hatta Grandprix 4 deki yol tutuşuna yakın oldu. Ama tam değil.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bozcaadalı
quote:
Aslında şu an için o kadar karmaşık ayarlara bulaşmak istemiyorum. Benim istediğim daha basit ayarlarla aracın yol tutuşunu ayarlamak. Joypad ile oynuyordum. Analog kollarını bilirsiniz playstaion 2 nin, joypad in sl analogunun bir türlü direksiyon ayarını yapamadım. En sonunda joypad üzerindeki yön tuşlarını direksiyon olarak atadım. Şu an çok daha iyi oldu. Hatta Grandprix 4 deki yol tutuşuna yakın oldu. Ama tam değil.
Bende GamePad ile oynuyorum esasında sim leri direksiyon takımıyla oynamak lazım böyle çok zor oluyor.
quote:
Bozcaadalı nın dediği gibi default ayarlarla dene. Default ayar fena değil. Zorlanırsan ki game pad ile oynuyorsun birkaç yardım aç. Mesela TC low yapabilirsin. Çünkü direksiyonsuz ve pedalsız yolu, gazı hissetmezsin. Yarım gaz yapamadığın için direkt spin atarsın.
Evet gaz tusuna basınca gazı köklüyor araç da spin atıyor. X Box 360 ın kontroller ini pc ye bağlayabilmek mümkün olsa ondaki mandallı kısmı gaz için kullanmak çok güzel olurdu aslında.
Yok olacak gibi değil. Lütfen joypad ile FSOne 2009 oynayan bir arkadaşımız joypad ayar dosyasını yollayabilir mi? Biliyorum herkezin alıştığı ayar farklı ama en azından karşılaştırmak istiyorum. Bir yeri düzeltsem başka bir taraf sıkıntı yapıyor. Bir türlü tam istediğim gibi olmuyor.