Şimdi Ara

Rezillik TTnet. !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha ayın 1i bakim dedim eylül kotama 24 gb gösteriyor ve halbuki dün hiç birşey yapmadım ya bu nasıl insanlıktır netlimitsize geçelim nasıl die bakalım dedik sağolsunlar fazlasıyla kendilkeri doldurmuş kotayı !

• DÜN indirmişsindir, güncellemeyi saat 00:00 dan sonra yapmışlardı ve bu aya geçirmişlerdir.
  • benimde 10 gb oldu :Dve artacak az önce 5 gb daha indirdim hız düşerse ayvayı yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

daha ayın 1i bakim dedim eylül kotama 24 gb gösteriyor ve halbuki dün hiç birşey yapmadım ya bu nasıl insanlıktır netlimitsize geçelim nasıl die bakalım dedik sağolsunlar fazlasıyla kendilkeri doldurmuş kotayı !

kardeş peki dün birşeyler indirmiş miydin aynısı benim de başıma gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

DÜN indirmişsindir, güncellemeyi saat 00:00 dan sonra yapmışlardı ve bu aya geçirmişlerdir.

ya aşağıda kocaman yazıyor eski ayın kotası diğer aya geçemez diye 00.00 dan sonra hiçbirşey indirmedim halbuki saat 20.00 gibi downloadı kestim ve 24 gb imkansız gibi ya adaletmi bu modem reslenince 512k ya düşerse nolcak.

ya bırakın allah aşkına 8 mb hırsı zatn 2 aydır geçer normal msn face gidersnz yeni oyun çeknce indirrsnz imkanı yok 15 gb olmaz ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 1 Eylül 2010; 15:30:11 >
  • yazık ya yazık modem giderse direk arıcam ttneti torrentde açmıcam rapidden çeksem modem gitmesn die
  • quote:

quote:

DÜN indirmişsindir, güncellemeyi saat 00:00 dan sonra yapmışlardı ve bu aya geçirmişlerdir.

ya aşağıda kocaman yazıyor eski ayın kotası diğer aya geçemez diye 00.00 dan sonra hiçbirşey indirmedim halbuki saat 20.00 gibi downloadı kestim ve 24 gb imkansız gibi ya adaletmi bu modem reslenince 512k ya düşerse nolcak.

ya bırakın allah aşkına 8 mb hırsı zatn 2 aydır geçer normal msn face gidersnz yeni oyun çeknce indirrsnz imkanı yok 15 gb olmaz ya.

00:00 den sonra senin indirmemen önemli değil onların , bi nevi hesap kesim tarihi önemli yani en son güncelleme önemli eğer en son güncelleme bu aysa , bu aya geçmiştir.
    Kota yiyen virüs olabilir belki,
    ctrl alt delete basılı tutarak oradan da ağ iletişimine gelerek , kota işliyorsa(ıstatistik yukarı-aşağı inipçıkıyorsa birşey yapmadığın halde o zaman virüstür) kımıldamıyorsa dediğim gibi geç güncellemişlerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim hız 1 saat önce yükseldi sabah kotaya baktığımda ise 512 kbit e rağmen 800 mb olmuştu. Dün gece speedtest ve hız yükselmedi konuları hariç hiçbirşeye bakmadım...
  • quote:

quote:

ilginç. senden başka kullanan felan var mı?
  • quote:

quote:

benim bildiğim eğer ayın son günü download yaparsanız öğlen 12 den sonra, ve bağlantınız gece 12 ye dek kesilmez ise o indirdiğiniz diğer aya aktarılıyor...

Rezillik TTnet. !

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

quote:

ilginç. senden başka kullanan felan var mı?

hayır yeni eve taşındık hala inşaat olarak görünüyor kat karşılık tapusu var binanın ismi bile yok kutu 20 metre uzaklıkta telekom 4 km uzaklıkta allah sabır.

Kesildi modem resetlendi ayrıca eylül 0 kb gösteriodu gecenin 3ünde.

ve ben 25 gblik birşey çekmedimki dün !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 1 Eylül 2010; 15:38:37 >

• hız düşmedi 7.6 mb speedtest
  • Geçen de böyle bir konu vardı hatta ss koymuşlardı forumcak sövdük sonra farkettik ki mb yazıyormuş. Dikkatlice okusana bi kota bilgilerini bakayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.