Şimdi Ara

Rev6'yı Hatırlarmısınız ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouLForceTR

ne oyundu ya... soslu itemler vardı 3 yıl silkroad oynadım sadece 1 tane düştü bana :/

dostum yanlız değilsin ben 5 sene oynamıştım o zamanlarda 2 tane düşmüştü ikisinide itemciye satmıştım 4-5 k fazla veriyor diye zengin olduğumu düşünüyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 16 Kasım 2013; 18:50:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKKoZ

3. sınıfta başlamıştım şuan 11 im. İlk başladığımda 4lv kasmak için 3 saat uğraşmıştım.

Edit: Avrupa carları yoktu tabi

adamsın kardeşim ya bendensin 24 lv i 3 ayda yapmıştım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

quote:

ne oyundu ya... soslu itemler vardı 3 yıl silkroad oynadım sadece 1 tane düştü bana :/

dostum yanlız değilsin ben 5 sene oynamıştım o zamanlarda 2 tane düşmüştü ikisinide itemciye satmıştım 4-5 k fazla veriyor diye zengin olduğumu düşünüyordum

onların ne kadar ettiğini öğrendiğinde ne üzülmüşsündür

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

quote:

onların ne kadar ettiğini öğrendiğinde ne üzülmüşsündür

kardeşim ben elixir weapenı dükkana 20 k ya satmış adamım(en az 25-30 tane satmışımdır) Taş çatlasınki edeceği fark 50k falandır :D ama üzülmedim elixirlerin yanında o ne ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 16 Kasım 2013; 19:22:57 >

• 58 lvli gecememis biri olsam da efsaneydi benim icin.Para harcamadan elde bu kadar ancak :).Kac yil olmus oyle,duygulandim simdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

58 lvli gecememis biri olsam da efsaneydi benim icin.Para harcamadan elde bu kadar ancak :).Kac yil olmus oyle,duygulandim simdi..

hocam 58 lv yani daha ne istiyorsunuz .Benim 24 lv hesabımda gidip internet kafeye hyungo ghost party keserek(ilk çıktığı zaman party canavarlarının) millete hava atıyordum ya ne günlerdi be

• Malazgirt Tr de 3 ay kral olp 4 senelik silroad serüvenimi güzel bir nokta koymuştum. 3 sene oldu :))
  • Unutulurmu hiç.Unique'ler için kaçta çıkar diye bahse girerdik.Ne günlerdi be.Hele 80 zamanı.
  • offffffff beyler yine başlayak ya :(

bence VSRO server dosyaları paylaşılmasaydı adam akıllı oyunculu,güzel pvpler hala olurdu (mysro,jsro,ecsro)

şimdi önüne gelen silkroad pvp açıyor adamın ana sitesindede leauge of legends şampiyonu resmi var arkaplanda
  • constantinople gibi zengin ülkelere gidip 50 k dilenirdim ama bu oyun sayesinde ingilizce mi baya geliştirdim diyebilirim
  • quote:

constantinople gibi zengin ülkelere gidip 50 k dilenirdim ama bu oyun sayesinde ingilizce mi baya geliştirdim diyebilirim

50 k plsssssssssssssssssssssssssss
  • Ben hala myth onlinede oynuyorum 125 cap. 7sene oldu baslayali zerre kopamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

6.5 sene oynadım o oyunu sonra bırakıyorum dedim ve bıraktım. aylarca makınam açık kaldıgı günleri bilirim be, kaçak botlar, rev6 lar sıkıntılı geçen kervan saatleri falan geçe 4 de kalkıp kervan çekmeler falan

Mercuryde ki _bluescream_ sen miydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qetman.

quote:

6.5 sene oynadım o oyunu sonra bırakıyorum dedim ve bıraktım. aylarca makınam açık kaldıgı günleri bilirim be, kaçak botlar, rev6 lar sıkıntılı geçen kervan saatleri falan geçe 4 de kalkıp kervan çekmeler falan

hmm mercury cok yeni serverdı bize göre, ilk olympusta bluescream dı sonra yeni bir servera geçmiştik, saturun açılmıştı o sıra sanırım, ama mercuryde oynamadım, belki yegenlerim falan benım car ile arada oynuyorlardı hepsini onlara vermiştim belki yan char falan açmış olabilirler

• quote:

quote:

quote:

hmm mercury cok yeni serverdı bize göre, ilk olympusta bluescream dı sonra yeni bir servera geçmiştik, saturun açılmıştı o sıra sanırım, ama mercuryde oynamadım, belki yegenlerim falan benım car ile arada oynuyorlardı hepsini onlara vermiştim belki yan char falan açmış olabilirler

Dowhangde samarkandda dolanırdı bi tane Glavie _bluescream_ :))

• Oha ben bile hatırlıyorum la.
    Allahım str/lightning swordsmanım vardı mal gibi onu oynamaya çalışırdım.
    Hergün yeni bir european hero dener sıkılır silerdim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dowhangde samarkandda dolanırdı bi tane Glavie _bluescream_ :))

valla hatırlamıyorum hacı baya zaman oldu be ben bluescreamı bırakıp codex e devam etmiştim, sonra da bıraktım işte, ne id mi hatırlıyorum nede başka bişe yau

hatırlatıp durma indirtecen bi private sro bana ha

• Geçtiğimiz yaz oyuna döndüm ama oyun bitmiş durumda. Eğer oyuna ciddi manada para yatırmazsanız hiçbir şey yapamazsınız. Eskisi gibi exp partileri 1 elin parmağını geçmez. Herkes yüksek level. Yani oyunun sonu gelmiş. Ben de 2 aydır hiç girmiyorum. Masaüstünde öylece duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

silkroad bölümünde bu kadar muhabbet dönmüyor. hep birlikte sroya başlasak ya Guildde açarız on numara olur .

VipSroya gelin madem var benim charlar guildde açar kral oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.