Şimdi Ara

Rev6'yı Hatırlarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir zamanlar silkroad online diye bir oyun vardı çocukluğumuzun efsane oyunuydu oyun doluyken sürekli rev6'ya girip bakardık 1-2 kişi düşünce hemen confirm derdik hatırlayanlar varmı

not:hala var ama öldü artık

Edit:yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 16 Kasım 2013; 18:52:35 >

• -mı/mi ekinin yanlış kullanımı
    forumu fesbuk sanıp klavyeden smiley yapmak

oldu sen kalk o zaman.mp3

oha .em pe 3 yazamadım.

dur yazcam

yassaklar çiğnenmek içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 9 Kasım 2013; 21:07:01 >
  • Unutur muyum beee o gunleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne günlerdi be

• Hatırladım bro. karakterlerin itemleri bile gözükürdü.
  • Premium olduğundan sadece adamlardaki itemlere bakardım
  • Hatırlıyorum, sonra knight tan aldığım zevki alamayıp bırakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Hatırlıyorum, sonra knight tan aldığım zevki alamayıp bırakmıştım

Hayatının yanlışını yapmışsın be kardeşim
  • karakter arama yerime sucukcu yada sucukcu- yazın benim çar çıkar.ecsro'yu hatırlayan var mı?

• 1 kişi azalıcan enter a tıklardık sonra kod falan beklerdik Sonra oyunuun içine sı***tılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

karakter arama yerime sucukcu yada sucukcu- yazın benim çar çıkar.ecsro'yu hatırlayan var mı?

mhtc
  • Knight'da BDW'a girerdik, DC yiyince ömrümde etmediğim küfürleri ederdim +8 item yakıp + basmaya çalışırdık...
  • 90 cap'ten sonra bozdu silkroad özledim eski günleri.

20 leveli geçemezdim adam gibi ama şuankinden daha eğlenceliydi
  • 3 ayda 24 lv hesap yapmıştım persiada 100 sp inanılmaz fazlaydı.Para kazanmak için janganda item alır 16kya yeohalara giden köprüde 18k ya satardım tabi o zaman yol geçen hanıydı
  • silkroad ne oyundu be, rakibin hp'sini görebilseydik oyuncu sayısını 2'ye katlardık diye düşünüyorum zira ben de ona yakın bir sebepten bırakmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

3 ayda 24 lv hesap yapmıştım persiada 100 sp inanılmaz fazlaydı.Para kazanmak için janganda item alır 16kya yeohalara giden köprüde 18k ya satardım tabi o zaman yol geçen hanıydı

kardeşim olsan bu kadar sevmem seni öyle bi anlattın ki o günleri yaşadım sanki bir an

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Hatırlıyorum, sonra knight tan aldığım zevki alamayıp bırakmıştım

Hayatının yanlışını yapmışsın be kardeşim

Yav he he şimdi hangisi daha iyi tartışmasına girmeyecem. Forumda ikisininde bölümü var biri 2,180 m post almış diğeri 800 bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

3 ayda 24 lv hesap yapmıştım persiada 100 sp inanılmaz fazlaydı.Para kazanmak için janganda item alır 16kya yeohalara giden köprüde 18k ya satardım tabi o zaman yol geçen hanıydı

kardeşim olsan bu kadar sevmem seni öyle bi anlattın ki o günleri yaşadım sanki bir an

eyvallah kardeşim bizde anca böyle anılarımızı canlandırıyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

eyvallah kardeşim bizde anca böyle anılarımızı canlandırıyoruz

bir pvp bulup oynasak mı ? 1-2 gündür bakınıyorum da adam gibi bulamadım

• Çok pvp server oynadım ama hiçbiri eskisinin verdiği hissi vermedi oynadığım çoğu pvp serverde kapandı bıraktıklarımda fazla oldu geçen gün joymaxın sitesine girdim silkroad r diye bir oyun çıkarmışlar orjinal oraya girdim normal silkroad tarzı 70 lv'e kadar gold yada item düşmüyor token düşüyor o tokenlerlede sos alıyorsun itemci abilerden (70lve kadar düşmemesinin amacı güya botları engellemek )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.