Şimdi Ara

Rev6'yı Hatırlarmısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Orijinalden alıntı: wmsnickers

quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

3 ayda 24 lv hesap yapmıştım persiada 100 sp inanılmaz fazlaydı.Para kazanmak için janganda item alır 16kya yeohalara giden köprüde 18k ya satardım tabi o zaman yol geçen hanıydı

kardeşim olsan bu kadar sevmem seni öyle bi anlattın ki o günleri yaşadım sanki bir an

eyvallah kardeşim bizde anca böyle anılarımızı canlandırıyoruz

bir pvp bulup oynasak mı ? 1-2 gündür bakınıyorum da adam gibi bulamadım

JoySro vardı. Ben sevmedim Sro'yu. Isro oynamadım gibi bir şey zaten. 2010 yılında mı ne Wizard açmıştım, arkadaşların 100+ charı vardı bana SP kasıyordu. Charı takaslayınca SP kasamadığımdan dolayı ben de bıraktım charı. 45 levela kadar mı ne kasmıştım Wizard'ı. Her şeyi vardı, peti falan filan eksiksizdi. Tabi itemlerden bahsetmiyorum eksiksizdi derken. Sonra JoySro'da 100 levela kadar kastık. Orda da amaçsızca pvp falan yapıyorduk. Çok sıkıcı geldi. Bir savaşa da gidemedim Sro'da. İçimde kaldı o bir ara gidicem ama.

• quote:

Oyunda olmaması gereken şey bot programlarıdır ne zamanki o bot programları geldi silkroad bozulmaya başladı ama hala duruyorsa uğrayabiliriz

Bot olmadan nasıl kasmayı düşünüyorsun? Silkroad'da elle kasılmaz.
  • Hatırlamaz mıyım be ne oynardık ama item degree leri yükseldikçe oyunun zevki azalmaya başladı

edit: playsro (seidenkraft) oynamış olan var mıydı beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metabolism -- 15 Kasım 2013; 7:07:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

knight daha iyi demedim ki zaten hayatının yanlışı yapmışsın dedim

Sen Sro daha iyi demiş oluyorsun zaten hayatının yanlışını yapmışsın diyerek. Adam da Sro'dan zevk alamayıp KO oynamış. Yani adam da KO daha iyi dedin dememiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 15 Kasım 2013; 7:11:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Sen Sro daha iyi demiş oluyorsun zaten hayatının yanlışını yapmışsın diyerek. Adam da Sro'dan zevk alamayıp KO oynamış. Yani adam da KO daha iyi dedin dememiş zaten.

üşenmedin mi şu açıklamayı yaparken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

quote:

quote:

üşenmedin mi şu açıklamayı yaparken

Yoo 1 cümlelik şeyin neyine üşeneyim ki?

• Vay be ne günlerdi bayramda para toplayınca gidip silk çekerdik Premium alırdık ne oyundu iSro 80 cap birde ZSZC çok zevkli gelirdi varmı ZSZC gibi bir sro bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 15 Kasım 2013; 8:01:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

-mı/mi ekinin yanlış kullanımı
    forumu fesbuk sanıp klavyeden smiley yapmak

oldu sen kalk o zaman.mp3

oha .em pe 3 yazamadım.

dur yazcam

yassaklar çiğnenmek içindir

Sanane milletin ifadesinden? Forumdaki mevcut ifadeleri kullanınca bir şey olmuyor da klavyeden ifade oluşturunca mı sorun oluyor? Hiç ifade kullanmayalım o zaman. Ayrıca fesbuk değil Facebook.

yine tartışıp kavga etmek istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

-mı/mi ekinin yanlış kullanımı
    forumu fesbuk sanıp klavyeden smiley yapmak

oldu sen kalk o zaman.mp3

oha .em pe 3 yazamadım.

dur yazcam

yassaklar çiğnenmek içindir

Sanane milletin ifadesinden? Forumdaki mevcut ifadeleri kullanınca bir şey olmuyor da klavyeden ifade oluşturunca mı sorun oluyor? Hiç ifade kullanmayalım o zaman. Ayrıca fesbuk değil Facebook.

yine tartışıp kavga etmek istemiyorum

Normalde tepki göstermezdim de forumda forum dışı ifade kullanımına karışılmasına uyuz oluyorum. Bu arada adam tırsıyor artık benden.

• 6.5 sene oynadım o oyunu sonra bırakıyorum dedim ve bıraktım. aylarca makınam açık kaldıgı günleri bilirim be, kaçak botlar, rev6 lar sıkıntılı geçen kervan saatleri falan geçe 4 de kalkıp kervan çekmeler falan
  • silkroad bölümünde bu kadar muhabbet dönmüyor. hep birlikte sroya başlasak ya Guildde açarız on numara olur .
  • quote:

quote:

Dostum sro ya başlamayıp zevk alamayan insan sronun tadına bakamamıştır bence ve yeterli oynamamıştır derim oyunda kurulan arkadaşlıklar guildler topluca party yapıp çakilerde lv atlama bunu yapan srocuların oyundan zevk almama gibi birşeyi yoktur ki kaldı ki kervan çekmek arkadaşlarla o zevki hiçbirşey veremezdi.

• quote:

quote:

quote:

Dostum sro ya başlamayıp zevk alamayan insan sronun tadına bakamamıştır bence ve yeterli oynamamıştır derim oyunda kurulan arkadaşlıklar guildler topluca party yapıp çakilerde lv atlama bunu yapan srocuların oyundan zevk almama gibi birşeyi yoktur ki kaldı ki kervan çekmek arkadaşlarla o zevki hiçbirşey veremezdi.

Tamam da sen bana niye açıklama yapıyorsun ki? Ben olayı açıkladım sadece. JoySro'da nuker kasıyordum çok zevk alıyordum ama nuke açana kadar canım çıkmıştı. Sonra 100 level'a kadar Warrior kasmıştım. Ya da 110'du sanırım tam hatırlamıyorum. Evet 110 olması lazım. Amaçsızca pvp yapıyorduk, hiç de zevk vermiyordu Sro'nun pvpsi. Kervan çekme falan zaten yoktu private sro. Herkes pvp yapıyordu.

• Doppelgangbanger kullanıcısına yanıt
    dostum artık anla ben pwp sroların olduğu yılları söylemiyorum ayrıca 110 lv falanda yoktu maksmum 60-70 di o zamanları diyorum ayrıca levellermizde 20-30-40 idi öyle zevk alıyorduk canavarı elle kesersek zevk alıyorduk arkadaşımızla. Pwp serverler zevk vermediki şuan böyle bir konu açtım o yüzden isro oynamadıysan kaynak yapma burda!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmsnickers -- 16 Kasım 2013; 17:34:58 >
  • ne oyundu ya... soslu itemler vardı 3 yıl silkroad oynadım sadece 1 tane düştü bana :/
  • silkroad gibi bir oyun bir daha çıkmayacak. yıllar geçtikçe buna inanıyorum.

gerçekten özel bir oyundu. hayatımın 7 senesini çaldı. yine olsa yine veririm ama
  • Hatırlamaz olur muyum.

Belki nickimi tanıyan olur= JoeyBane
  • 3. sınıfta başlamıştım şuan 11 im. İlk başladığımda 4lv kasmak için 3 saat uğraşmıştım.

Edit: Avrupa carları yoktu tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKKoZ -- 16 Kasım 2013; 18:33:52 >
  • 100 Cap'inde bırakmıştım. Sonra oyun cıvıdı zaten. Yeni bir serverde 7-8 kişilik bir grupla başlamıştık. Çok zevkliydi.
  • quote:

bir zamanlar silkroad online diye bir oyun vardı çocukluğumuzun efsane oyunuydu oyun doluyken sürekli rev6'ya girip bakardık 1-2 kişi düşünce hemen confirm derdik hatırlayanlar varmı

not:hala var ama öldü artık

Edit:
    smiley hataları

kim unuturki 6 yılımı verdim be

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.