Şimdi Ara

Rev marka ayarlanabilir priz problem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Akvaryumda kullandığım rev marka dijital ayarlanabilir prizin sanırım şarjı bitti . Alet çalışıyor göstergeler tamam ama hergün kendi kendine saat ve ayarladığım zamanlar sıfırlanıyor .

Kullanım klavuzunu kaybetmeişim ve bir türlü tekrar şarj edemedim . Acaba bir bilgisi olan vamı ?

Rev marka ayarlanabilir priz problem...

• bende de var bundan onun içindeki sarjlı piller elektrik kesintilerinde ayarları koruması için ilk aldığımda 3 ay prize takılmasın çalışmasına devam ediyordu piller bitmeye yakın ekran sönükleşiyordu. bahsettiğiniz olay ekranda görüntü varken olmaması lazım zaten prize takılı olduğu için pilden yemiyor pile ihtiyaç duymuyor . bunun ayarlaması biraz karışıktır günde en kısa 1 er dakika ara ile 20 defa aç ma 20 defa da kapama özelliğini haftalıkta ayarlana biliyordu çok komplex bir alet yalnış ayarlıyor olabilirmisiniz kullanma kılavuzu bendeki almanca idi işime yaramadı

Orijinalden alıntı: zokur

bende de var bundan onun içindeki sarjlı piller elektrik kesintilerinde ayarları koruması için ilk aldığımda 3 ay prize takılmasın çalışmasına devam ediyordu piller bitmeye yakın ekran sönükleşiyordu. bahsettiğiniz olay ekranda görüntü varken olmaması lazım zaten prize takılı olduğu için pilden yemiyor pile ihtiyaç duymuyor . bunun ayarlaması biraz karışıktır günde en kısa 1 er dakika ara ile 20 defa aç ma 20 defa da kapama özelliğini haftalıkta ayarlana biliyordu çok komplex bir alet yalnış ayarlıyor olabilirmisiniz kullanma kılavuzu bendeki almanca idi işime yaramadı

Aletin için açtım pil yok : ) var zannediyordum . Ekran sönükde değil 2 senedir hiç ekranda görüntüsünde sönükleşme olmadı .Sıkıntısı saati ayarlıyorum ,açma kapama zamanlarınıda ayarlıyorum .Ertesi gün kalkdığımda saat bozulmuş ,ayarladığım zamanlarda tamamen silinmiş oluyor.
    İlk aldığımda hatırladığım kadarı ile bir müddet prizde bırakmıştım şarj olması için.

Acaba diyorum artık şarj tutmuyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 21 Aralık 2012; 0:40:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 yollu vana arızası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.