kiralık-satılık bilgim yok,rakam bilgim hiç yok..tek bildiğim son saniye pürüzü çıkmazsa solbekimiz Ziegler..!
@chemedya Ahmet Ercanlar
@hamzafb37 cizme, sol bek, medyada ismi cikti. Bugun yarin aciklanir :)
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun
İnansak mi inanmak istiyorum Allahim duy sesimi..
imza atmadan inanmam ben.inşallah doğrudur
Çok detaylı tanımam. Santos'un yerini doldurmaz muhtemelen ama kesinlikle ligin üstünde bir adam. Umarım alırız da Caner'e kalmayız.
Ahmet Ercanlar'a güvenim sonsuz, ben evet diyorum. Ha bir de demekki Trabzon ne kadar ŞL'ye giderse gitsin bizim onlardan kat kat büyük olduğumuz tüm dünyada anlaşılıyormuş, buna sevindim.
Valla şu ortamda transfer yapmak hiç mi hiç akıl karı değil bence, ya iddianame çıktıktan sonra düşersek
Yobo, Emenike, Güiza, Lugano, Santos gitti. Stoch, Dia, Niang gidecek gibi. Olur da düşersek (jakob söylemişti sanırım) Bekir bile gider
Valla şu ortamda transfer yapmak hiç mi hiç akıl karı değil bence, ya iddianame çıktıktan sonra düşersek
Yobo, Emenike, Güiza, Lugano, Santos gitti. Stoch, Dia, Niang gidecek gibi. Olur da düşersek (jakob söylemişti sanırım) Bekir bile gider
Arkadaş o riske girmek zorundasın. Şu kadro kesinlikle yetersiz. Zaten küme düşersen 50-60 milyon euro zarar edecen varsın bi 5 daha edersin. Ama düşmessek gayet doğru bir hamle yapmış oluruz. Bu riske girmek farz.
yoboyuda aldıkmıydı şampiyonuz
Yahu siz inanıyormusunuz küme düşüleceğine?Sadrisi, Yıldırımı meclise gidecek Fenerbahçe düşmesin diye.Büyük utanç benim açımdan ama bu sadece bir örnek.Açlıktan nefesleri kokar eğer küme düşersek bunu biliyorlar.
2. si adı üstünde "iddia".İddianameden bir karar veremezsin.MAA'nın alışık olduğumuz palavralarından biri o.Mahkeme kararından önce hiç bir şey yapamazlar.
Küme müme hikaye.
boğulcaksak büyük denizde boğulalım hiç olmazsa süper ligde sıkıntı yapmanın anlamı yok.. seneye ztn düşmessek en az uefa bekliyorum inş..
hayırlı olsun. umarım gerçektir. beni sevindirdi haber.