Şimdi Ara

Retina ekran ve Retina olmayan ekran farkı::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • macbook air veya pro almaya karar verdim. ancak retina olayı kafamı bir hayli karıştırmış durumda. profösyonel kullanıcı olmayan biri için yani resim düzenleme, müzik , interntte sörf, torrent indirme vs.. gibi uygulamaları kullanacaklar için retina olmayan ekran alınırsa ilerde pişman olunur mu?

• Profesyonel kullanmayacaksan ve müzik , interntte sörf, torrent indirme vs.. gibi şeyler için alıyorsan PC yi neden o kadar para veriyorsun?
    Tabi tercih meselesi ama çok daha üst düzey notebooklar alabilirsin.
  • Bu arada retina ekranlar diğer ekran tiplerine göre en büyük özelliği çok daha net görüntü kalintesi sağlaması
    yani nesneler daha canlı, ayrıntılı ve net görünürler.
  • ynal sence hangi marka ve model alayım uzun yıllar beni idare etsin yavaşlamasın istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

ynal sence hangi marka ve model alayım uzun yıllar beni idare etsin yavaşlamasın istiyorum..

Bütçen nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

ynal sence hangi marka ve model alayım uzun yıllar beni idare etsin yavaşlamasın istiyorum..

Bütçen nedir hocam?

bütçem 2000tl kadar çıkabiliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

Bütçen nedir hocam?

bütçem 2000tl kadar çıkabiliyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/f3ff458b89adc8629aad3ddfeddad85d/LENOVO-Y500-59-367293-Core-i7-3630QM-8GB-16GB+500GB-GT650M-2GB-15.6-Win-8-(Canta-Hediye)

ve ya

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-454tr-notebook-urun9405.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam tavsiye ettiğiniz ürün için teşşkür ederim. beğendim.
    ben 5 yıldır lenovo kullanıyorum ve memnunum da. ancak artık çok yavaşlama yapıyor, çok ısınıyor. 5 yıl önce bir apple ürünü alsaydım bugün laptoğ bakıyor olmazdım. (kullanıcılar böyle diyor) bu durumda ben yine mi lenovo alayım?
  • 5 yıl önce bir Apple alsaydın şuan ki uygulamaların büyük kısmını çalıştıramıyor olurdun ama. Oyun oynarım diyorsan MSI ben günllük kullanım için alıyorum dersen Y500 doğru olur üstelik SSD side var.
  • Macbook Air tam size gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • retina ekran kullanan _ mükemmel abi ekrana bak
    retina olmayan ekranı kullanan - güzel abi daha ne olsun :D
  • quote:

hocam tavsiye ettiğiniz ürün için teşşkür ederim. beğendim.
    ben 5 yıldır lenovo kullanıyorum ve memnunum da. ancak artık çok yavaşlama yapıyor, çok ısınıyor. 5 yıl önce bir apple ürünü alsaydım bugün laptoğ bakıyor olmazdım. (kullanıcılar böyle diyor) bu durumda ben yine mi lenovo alayım?

bende 5 yıl önce core 2 duo laptop vardı.... sadece ram ve hdd güncellemesi yaparak son derece memnun mesut kullanıyordum. Taaa ki hırsız çalana kadar.. hırsız çalınca yeni bir mac almak zorunda kaldım....

laptopta sadece ram ve hdd güncellemesi yaparak 5 yıldan fazla gider...
  • Retina ekran zaten 3500 den başlıyor. Ancak MacBook almayı düşünüyorsan öncelikle windows u unutucan. Macintosch işletim sistemine sahip bir MacBook , en üst düzey windowslu notebook u katlar. Windows , yaptığın her harekette çöp üretiyor. Kayıt defteri denen çöplük.. Zamanla kaplumbağa hızına geliyor hadi format at recovery yap. Mac te bu sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Retina ekran zaten 3500 den başlıyor. Ancak MacBook almayı düşünüyorsan öncelikle windows u unutucan. Macintosch işletim sistemine sahip bir MacBook , en üst düzey windowslu notebook u katlar. Windows , yaptığın her harekette çöp üretiyor. Kayıt defteri denen çöplük.. Zamanla kaplumbağa hızına geliyor hadi format at recovery yap. Mac te bu sorun yok.

Hocam 2000e kadar tavsiye verirmisiniz?
    Türkiye'den değil de yurtdışından açılmamış kutulu getiren arkadaslar var forumda. Onlardan alabilirim. Aciliyeti yok yani.

• quote:

quote:

Retina ekran zaten 3500 den başlıyor. Ancak MacBook almayı düşünüyorsan öncelikle windows u unutucan. Macintosch işletim sistemine sahip bir MacBook , en üst düzey windowslu notebook u katlar. Windows , yaptığın her harekette çöp üretiyor. Kayıt defteri denen çöplük.. Zamanla kaplumbağa hızına geliyor hadi format at recovery yap. Mac te bu sorun yok.

Türkiye'den değil de yurtdışından açılmamış kutulu getiren arkadaslar var forumda. Onlardan alabilirim. Aciliyeti yok yani.

2000 e kadar olan sıfır MacBook nerde var? Retinalı tuzlu geliyorsa Macbook air al. Air ler retinalı olmayan pro modellere göre ekranı daha kalitelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

2000 e kadar olan sıfır MacBook nerde var? Retinalı tuzlu geliyorsa Macbook air al. Air ler retinalı olmayan pro modellere göre ekranı daha kalitelidir.

Air tavsiyesi de verebilirsin. Proda ısrarcı değilim. Ki zaten ikisinaradindaki farkı bile bilmiyorum.

• quote:

Olay budur tam aradığım cevabı vermişsin hocam imdiye kadar android kullandığım vakte yanarken şimdide windows kullandığım vaktin derdine düştüm :) Ama inşallah bulcaz en güzelini bakalım.
  • şu retina ekranli macbook air ciksin da onu alalim yav. Yeni tasarimla da gelicekmis galiba. Yeni tasarim dedigim bence ekrandaki kenar bosluklarini biraz daha azaltirlar. Bi tane resim var. Bu sekilde cok mukemmel bisey olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman8476 -- 26 Mayıs 2013; 10:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

şu retina ekranli macbook air ciksin da onu alalim yav. Yeni tasarimla da gelicekmis galiba. Yeni tasarim dedigim bence ekrandaki kenar bosluklarini biraz daha azaltirlar. Bi tane resim var. Bu sekilde cok mukemmel bisey olurdu

O kadar ince ekran çerçevesi yapılamaz en azından üst kısım için mümkün değil çünkü orada dana gibi kamera olacak... Bir de şahsen ben retinalı Air olacağını düşünmüyorum. Olursa bence dokunmatik Air olacakmış gibi bir his var içimde...

• redar kullanıcısına yanıt
    :D artik yapildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.