Şimdi Ara

Resolution + nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olan ustalar yardım edin lütfen

• Bu başlıkta bütün bilgileri vardır;

http://forum.donanimhaber.com/m_25574137/tm.htm

++
    "Resolation+"(PLUS)>><Avrupadaki tanımıdır
    "SRT"(SuperResolationTechnology)>>>ise USA daki tanımıdır.

Doğrusu SRT dir ama daha teknik Japonca tanımı ise çok daha uzun olduğu için kısaca SRT deniyor
    Toshiba Corp.JAPAN ın Patentli bir ürünüdür(şimdilik bu teknik sadece bazı Tosh serilerinde kullanılmaktadır)
    ++
  • psikolojik 1080p

şaka bir yana res özelligi SD yayını chipset yardımıyla ya da toshibanın kullandıgı tabirle "uygun kaynaktan gelen medyayı" daha iyi scale edebilme ozellgine verdigi ad.bir nevi sd yi hd yapma hikayesi..az cok panelden anlayan ve cozunurluk bilgisi olan kişiler özellikle ülkemizde degişken bandwith lere sahip SD kanalların oldugunu bilirler..bu ozellik ortalama 640x480 olan cozunurlugun 2009 un bu yemleme ozelliği sayesinde SD ler HD olacak beklentisine itilmiş bir müşteri avcılıgı politikasıdır..ne ilginctirki 2009 da tüm markalarda bu ozellik bi trend halinde ortaya cıktı..toshiba nın ise buna ihtiyacı yoktu ..zaten sd yayınlarda en iyi lcd leri barından toshiba dır.
  • Toshıbacılar ayakta 7 / 24 , TNB böyle çalışsaydı mal kalmazdı ortada
  • hahahah hakkaten çay demleyelim mi sertaç? can abi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 23 Temmuz 2009; 2:12:34 >
  • Şakası bir yana tamda çay demliyordum
  • yaw Antalya da sıcaklar felaket son bir haftadır!!!
    gece bile 30 dan aşağıya düşmüyor,
    ne içeceğimi şaşırdım valla!

++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOWNSAMPLİNG Nedir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Can ağbi sana buzlu viski yakışır bizim burası beylikdüzü allahtan serin püfür püfür
  • çok teşekkür ederim abiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 25 Temmuz 2009; 23:12:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.