Şimdi Ara

Resmimdeki bir objeyi photoshop ile silebilmeniz mümkün mü ? Ama belli olmayacak şekilde. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Resmimdeki bir objeyi photoshop ile silebilmeniz mümkün mü ? Ama belli olmayacak şekilde. :)

Resimdeki sigarayı yok etmeniz mümkünmü belli olmayacak şekilde :) Photoshop olsa ben yapıcamda yüklü değil :(

• Kolunu alıp başka yere bile koyarlar, donanımhaber burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimlisiz

Kolunu alıp başka yere bile koyarlar, donanımhaber burası.

sigara kafi kola gerek yok
  • İndir bi yama yap oraya patch tool ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

İndir bi yama yap oraya patch tool ile

Belli olmaması lazım ps ile prof bi el emeği kafi gelir , belli olursa edit , anlarlar ne olduğunu
  • Buradan cevap gelmezse 4chan istek bölümüne gönder resmin üstünü kesip sonra birleştirirsin, orada da yetenekli insan çok geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

İndir bi yama yap oraya patch tool ile

Belli olmaması lazım ps ile prof bi el emeği kafi gelir , belli olursa edit , anlarlar ne olduğunu

Saat 8e kadar bekle ben yapim bişeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimlisiz

Buradan cevap gelmezse 4chan istek bölümüne gönder resmin üstünü kesip sonra birleştirirsin, orada da yetenekli insan çok geziyor.

Hacı o yeri bilmiyorumda sen halledebilirsen eğer sonucu koyarsın buraya.

Birazdan yatıcam yarın bakarım :) gelicek resimlere en uygununu koyarım faceye :)
  • paınt yeter hatta photoshoptan daha sağlam yaparım bir kaç dakka bekle dalge geçmiyorum
  • Zoom yapılmadıkça belli olmaz bu saatte daha fazla uğraşamadım

Resmimdeki bir objeyi photoshop ile silebilmeniz mümkün mü ? Ama belli olmayacak şekilde. :)
  •  Resmimdeki bir objeyi photoshop ile silebilmeniz mümkün mü ? Ama belli olmayacak şekilde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

paınt yeter hatta photoshoptan daha sağlam yaparım bir kaç dakka bekle dalge geçmiyorum

Bekliyorum hocam. )
  • babandan mı korkuyon len
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

Hocam parmak kısmına arabanın boyası gelmiş , o yere parmakdan bir layer oluşturup üstüne yapıştırsan aynı renk tonunda sağ el orta parmak kısmı , diğer taraflar kusursuz olmuş eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 6 Temmuz 2012; 5:43:55 >
  • dumanı da silin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

babandan mı korkuyon len

He valla Ne silebiliyorum nede gizleyebiliyorum yaş büyük olsada bazı şeyler değişmiyor
  • sigara yok adamın eli tütüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

sigara yok adamın eli tütüyor

Okadarı ışık yansıması diye sanarlar okadar ayrıntıya gerek yok sadece parmağıda kurtardk mı arabanın boyasından sorun kalmayacak :D
  • Paınt Terk Derler Birde Bana Ben Pixel Pixel çalışarak bir Şirketin Support bölümünü kandırmış adamım hemde özellikle kontrol ediyorlar photoshop var mı diye

eksik kırık çıkık varsa bakayım onlarada.

Sabah sabah paintten parmak yaptırdın bana

Ayrıca bir dipnot photoshoplanan resmin photoshoplandığı anlaşılıyor Resim özelliklerinde Photoshop imzasını atıyor bunu unutma eğer photoshop yapılmış bir resim kullanırsan kaldırma yolu vardır heralde.

ama paintte öyle bir şey yok yani bir program imzası vs. bulunmuyor resimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 6 Temmuz 2012; 5:57:12 >

• Paint'e göre güzel taktir ettim .

Tamamdır arkadaşlar , koydum faceye gerek kalmadı artık facede zaten belli olmuyor.Normalde de belli olmuyor güzel çalışmalar olmuş.

Şimdi ise istediğiniz gibi egleebilirsiniz fotoğrafla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.