Şimdi Ara

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
456
Cevap
5
Favori
18.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Samsung boyle dandirik bi sirket iste her yil amiral gemisi cikartiyor s3 u olanlar kalacak oyle

[simage]f1302.hizliresim.com/16/6/juy3f.gif[/simage]

S3'ü olanlar niye kalacak öyle ? yeni telefon çıkıyor diye onu almak zorundamı kalacaklar ?

SIV ciktiginda SIII geri planda kalacak millet SIII e eski gozuyle bakacak sonucta millet SIV almak isteyecek mesela arkadasinda SIV var SIII de tam senin isteklerine karsilik verecek telefon fakat arkadasindan geri kalmamak icin sen de SIV alacaksin samsung boyle bir sirket iste

Her şirket senede bir yeni Amiral gemisi modelini çıkarır bu Samsung a has bir durum değil zaten abes bi durum da değil ayrıca insanların iradesizligini,komplekslerini,aç gözlülüklerini de Samsung kontrol edecek değil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

Orijinalden alıntı: criesofcredo

arkadaş telefon yapıyorsun tablet değil 5inç telefon mu olur hangi cebe giricek o

4" ...galaxy s3 mini
    4.8" galaxy s3
    5.5" galaxy note 2
    8"....galaxy note 8
    10"..galaxy note 10.1

hangi boy lazımsa alırsın. en popülerini almak zorunda değil hiç kimse; zorla satmıyorlar ama satış rekoru kırıyor ne hikmetse.

oldu en büyüğünü alırım seneyede giyerim

fanboyluk yapmıyoruz burda
  • S3 ün fiyatını biraz daha indirsinler daha çok satar s4 ten 720p ideal bi çözünürlük çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Yaşasın yeni kral diyebilir miyiz?

Yaşasın yeni İmparator!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

quote:

arkadaş telefon yapıyorsun tablet değil 5inç telefon mu olur hangi cebe giricek o

4" ...galaxy s3 mini
    4.8" galaxy s3
    5.5" galaxy note 2
    8"....galaxy note 8
    10"..galaxy note 10.1

hangi boy lazımsa alırsın. en popülerini almak zorunda değil hiç kimse; zorla satmıyorlar ama satış rekoru kırıyor ne hikmetse.

oldu en büyüğünü alırım seneyede giyerim

fanboyluk yapmıyoruz burda

ben ve samsung fan boy'u ha

mobil değilsen telefon tercihime bi bak istersen. konu fan boyluk değil; firma çok satacağını bilmese bu boyuta çıkmaz. kaldı ki benzer donanımda farklı boyda ürünler çıkararak boyutunu beğenmeyenlere de hitap ediyorlar, bunu her firma yapıyor.

• note 2 boşamı aldım şimdi
  • Şu 5" telefon mu olur saçmalığını bırakın artık ya.. Adam hayatında S3 görmemiş, alıp eline bakmamış ,cebine bile koymamış zannediyoki 5" olunca tepsi gibi oluyo..Bilmio ki 3.5" lik iphone 4 bile cepte s3 ün yaninda kalas gibi kaliyo..

• Daha 2011 yiliydi S2 Çikmamişken Tipini görünüşünü özelliklerini o kadar çok beğenmiştim ki Sağda solda hatta Forumda bile Çiktigi zaman kesin alacağim demiştim.. 2011'in Son aylarinda alma şansina eriştim ve aldim.. Çok çok çok çok memnun kalmiş İlk defa bir telefona aşik olmuştum.. Ama Sonra S 3 çikacak dediler.. Eğer kasasi görünüşü S2 gibi olursa belki geçerim demiştim, Ama SİRF S3'ün tasarimi yüzünden ve S 2'den geçmeye Değmeyecek özellik farklari yüzünden Bedavaya gelen hediye gelen S3'ü bile geri çevirdim S2 kullanmaya devam ettim..

Şimdi eğer diyorum ki S4 bu şekliyle çikarsa piyasaya Kesin alirim.. Görünüşü harika olmuş.. Eğer yine S3 gibi igrenç bi tasarimda çikarsa, Galaxy S 5'i beklerim..

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 25 Şubat 2013; 12:54:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

note 2 boşamı aldım şimdi

evet boşuna aldın çöpe at o telefonu işe yaramaz artık, gösteriş yapmak için aldıysan

• Hala daha telefonların boyutlarıyla ilgili iğrenç espriler devam ediyor. Bir bitmediniz arkadaş ya. Adam ekranı büyüttü diye kasanın da büyüdüğünü nereden biliyorsunuz tasarımı gördünüz mü ki?

• Şu haliyle çıkarsa çok güzel görünüyor.Ama Samsung çok fazla model tanıtıp yüzünü eskitiyor,S3 çıkalı kaç ay oldu daha ,yalnız sağlam tel gibi duruyor çıkınca belli olmaz alırız.bu çıkınca s3 fiyatı ne kadar düşer hediye olarak yurtdışından alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Şu 5" telefon mu olur saçmalığını bırakın artık ya.. Adam hayatında S3 görmemiş, alıp eline bakmamış ,cebine bile koymamış zannediyoki 5" olunca tepsi gibi oluyo..Bilmio ki 3.5" lik iphone 4 bile cepte s3 ün yaninda kalas gibi kaliyo..

Hayatimda gormus olabilcegimi dusundugunden cok daha fazla telefon gordum ve degistirdim. Ve evet 5 inc telefon cok buyuk.
  • Yazılımsal özellikler neler acaba ? Hep donanımdan ramden işlemciden bellekten bahsediliyor ama yazılımda çok önemli.
  • ulan daha yeni aldık S3'ü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Şu 5" telefon mu olur saçmalığını bırakın artık ya.. Adam hayatında S3 görmemiş, alıp eline bakmamış ,cebine bile koymamış zannediyoki 5" olunca tepsi gibi oluyo..Bilmio ki 3.5" lik iphone 4 bile cepte s3 ün yaninda kalas gibi kaliyo..

Hayatimda gormus olabilcegimi dusundugunden cok daha fazla telefon gordum ve degistirdim. Ve evet 5 inc telefon cok buyuk.

Boyun 1 metre mi ??

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Boyun 1 metre mi ??

1.83 , kilomda 82.

Parmak yapim da normal ,baska sorun ?

• Mayısssssssssssssssssssssssssss daha ötesi yok daha önce bekleyen çok bekleeeeerrrrrrrr

• havalarından geçilmiyordu. mayısta çıkaracaz cihazı falan diye boş boş konuşuyorlardı. ne oldu şimdi??? e tabi hTC de çıkarınca cihazı azcık tutuştular. baktılar ki rakipler sağlam ( Xperia Z - hTC One ) bizde artık çıkaralım da cihazı rekabete girelim yoksa vay halimize dediler... NOT: hiçbir markanın fanı değilim...
  • Artık tasarımda Samsung ekibine gram güvenim kalmadı. xperia z ve ya htc olacaktır seçimim eğer tip buysa telefonda ki !
  • TÜRKİYEYE NE ZMN GELİRKİ :d TELEFON CAMI CİZİLMEDEN YENİ TELEFON CIKIO BATIRCAKLAR BİZİ :d
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.