Şimdi Ara

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
18.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2-3 yilda bir degisiyorum telefonu en sagliklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hazir ordayken su bada meselesinide bi ogrenirmisiniz? Tizen Wave 1 2 3e gelicek mi? Gelmicekse bada nolucak? Bada bittiyse kaynak kodlari bootloader kilidi verilecek mi? Bircok kullanici bunlari merak ediyor ogrenirseniz mutlu oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Umarım tasarım anlamında S2'ye dönüş olur,
    S2 kesinlikle daha guzel.

Kesinlikle. En azindan ortalik olmadi S3 gibi.

• Sevmedim eğer resim buysa.

• fiziksel tuşsuz olurmu yav.

galaxylerin sembolüydü o
  • 7 yıl önce ilk telefonum ve zamanına göre oldukça iyi bir telefon almıştım nokia 3230, ve o zamana göre oldukça pahalıydı, kim duysaoha-yuh gibi tabirler kullanılıyordu, bir telefona o kadar para verilirmi gibisinden. Bir tanıdığım var 3 ay içinde s3-htc-iphone, sırf özenti olduğu için bunları aldı ve sıkıştığında hep sattı, galaxy note'u hiç saymıyorum. Şuanda elimdeki telefonum 3 yıllık 2700 classic, yani anladımki bana müzik ve telefon yetiyor fazlasına gerek yok. internet zevkimi yıllarda pc başında geçirdim. Bilgisayar zevkimi hala daha telefona taşımadım, çünkü aynı zevki alamam, oyun,int vs. Sonuç olarak diyorumki çoğu kişi sıtf gösteriş olsun diye ihtiyacından fazlasını alıyor. Sürekli yeni modeller çıkıp eskilerin de değerinin düşmesi cabası. Eskiden aldığın bi tlf'nun 2.el değeri sıfırının 100-200 tl aşağısıydı.Şimdi külliyen zarar. Baya bi uzun yazdım ve okurjende yordum, K.bakmayın arkadaşlar.

• Tuşların kaldırılması bomba olmuş.S3'de yatay şekilde mesaj yazıyım derken ya menü tuşuna ya da geri tuşuna yanlışlıkla basıyorum.Fitil etmekten başka bir işe yaramıyor.
  • Tasarım berbat telefon mu tablet mi belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Yaşasın yeni kral diyebilir miyiz?

Çok zor be gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

bu telefon işi hakikaten sıkmaya başladı insanları aptal yerine koyup kazıklamaktan başka bir şey değil.. S3 ün çıktığı ne kadar olduki de s4 geliyor hadi geldi üzerine ne kadar yenilik koyabileceksinki ? ama olsun azıcık şekli değişsin birazcık büyüsün en önemlisi yeni çıkmış bişey olsun açlıktan ağzı kokan çakma elbiselerle dolaşan fakir fukara ne yapar ne eder yine koşa koşa alınır .. Çünkü bu ülkede adam olmanın hava atabilmenin ilk koşulu güzel bir telefon olması

çok doğru ayfon 5s yada 6 çıksın gene alırız parası önemli değil yeterki biz erkeklerde çakma levis kadınlarda ise çakma louis vuitton olsun
  • Aylardır dolanan hayali S4 tasarımı üstünden bir sürü yorum yapılmış.
    Bi çıksında aslını görelim.

Diğer yandan esnek ekranlı modeller ticari olarak piyasaya sürülene kadar kimse kayda değer bir yenilik beklemesin.
    Piyasa dokunmatik olayına kısmen doydu, gelecekte esnek ekranlı modeller piyasayı domine edecek.
    Edit: Murtazin bu kez tutturmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-AyaR -- 25 Şubat 2013; 9:32:49 >
  • S5'i artık ayağımıza takar palet diye kullanırız.
  • Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor
  • Çekemeyenler basmış konuyu hemen
    Kıskançlığın alemi yok çalışanlarınıza söyleyin daha iyi bir cihaz üretsinler ne de olsa klavyeden şirket sahiplerisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 25 Şubat 2013; 11:19:53 >
  • Bu tasarım tamamen photoshop oyunu. Bu tip tasarımı donanımhaberin haber dahi yapmaması ve koymaması gerek.
    HTC One'da da yaptığım yorumun aynısı yapacağım. 42" TV'im de 1080 p ile 720p farkını ayırt etmekte zorlanıyorken. 5" bir ekranda insanlar nasıl ayırt edecek?
    Bugün 15,6" notbooklarda bile 1366x768 çözünürlük var insanlar rahatsız olmuyorken bu çözünürlükten daha fazlasını 5" ekrana sıkıştırmanın ve bunun için ciddi para vermenin ne anlamı var?
    İnsanların çoğu akıllı telefonlarında hala temple run, okey gibi basit oyunları oynamak, telefon etmek, mesaj çekmek ve internetten dolaşmaktan başka pek bir şey yapmazlarken 4-8 çekirdekili 2-3GB RAM'li ... bir cihaza ne gerek var?
    Akıllı telefon kullanıcıların nerdeyse hepsi 1 gün bile dayanmayan biraz internette dolaşıp veya oyun oynayaınca hemen biten pillerden şikayetçi ve sürekli şarj alaeti taşımak zorunda iken üreticiler hala daha çok enerji tüketen daha büyük ekran, daha güçlü işlemci ve daha ufak pil kullanan daha ince tasarımlara neden odaklanır?

• Fiyatta uçuşa geçer donanımlarla birlikte.
  • samsungdan acıklama..

Biz Daha İyisini Yapana Kadar , En İyisi Biziz
  • .......

• Samsung boyle dandirik bi sirket iste her yil amiral gemisi cikartiyor s3 u olanlar kalacak oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 25 Şubat 2013; 14:48:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.