Şimdi Ara

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
5
Favori
18.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle telefonun 5 inç boyutuna laf edenleri, yine 5 inç lik sony sayfalarında görüyoruz. Yine aynı boyutlarda ama 4.7 inç lik htc... Bu telefonların tanıtımlarının altında boyuta laf edilmiyor, söz konusu samsung olunca, bir ton eleştiri. Bir de moda olmuş, falan markanın fanı değilim diye, bal gibi de fanısınız, ben de samsungun. Gümbür gümbür geliyor S4, hazım sorunlarına sodalar benden. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte samsungun bu huyunu sevmiyorum.İntel gibi.Hemen yenisini çıkarıyor ya da bir harf ekleyip bknz : galaxy ace 5830i sahtekarlığı ki ben onu kullanıyorum şuan rootu da var chainfire 3d si de ama jetpack joyride da bile kasıyor ki o oyun t11 de kasmıyor.İntelde 945p chipsetinden 2 ay sonra 965p chipseti.
    W8 Store gelişsin ben direk nokia alırım.Elimde 2 senelik 6500 slide var binlerce kez düşmüştür hala bir tane kasması yok.Kıytırık c6-01 bile arkada karnaval uygulaması açıkken kasmıyor(telefon babamda var) benim ace s5830i arkada bir şey açık değilken bile ölümüne kasıyor.
  • yapin yapin 10 inc yapin hatta. zaten note var neden bu kadar buyuk telefon yapma hevesi var anlayamiyorum

• My God
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

yapin yapin 10 inc yapin hatta. zaten note var neden bu kadar buyuk telefon yapma hevesi var anlayamiyorum

Samsung multitasking teknolojisini daha rahat kullandırmak için yapıyor bu kadar büyük ekran.
  • lan görende cebinde tablet taşıyo sanacak. 5 inch gayet ideal günümüz kullanımı için. s2 kullanıyorum ve ekranı çok küçük ve yetersiz gelmeye başladı. küçücük ekranlı iphone kullanan fanboylar gelmiş samsung tasarımcılarından daha iyi biliyormuş gibi tavırlar takınıyorlar, gülmek için birebir.
  • S2'nin boyutu çok idealdi... Ayrıca COD serisine çevirdiler. Daha diğerleri eskimeden yenileri çıkıyor.
  • Bu kadar büyük bir telefonu cebinize koyduğunuz zaman dışarıdan nasıl görünüyorsunuz onu şimdi dile getirmiyeyim burda.Büyük telefon severler için iyi.Türkiye'de tabii ilk çıkış fiyatı yine yüksek oolacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazkar35

pental full hd yerine rpg dizilimle hd gelsin yine pental dizimli bi ekran gelirse bu senede beklerim bir kere pental dizilimli telefon kullandım görüntü kalitesi çok kötü aldığıma alacağıma pişman olmuştum.

Pentile dizilim evet pek güzel değil ancak o kadar abartmaya gerek yok. Normal kullanım için gayet yeterli geliyor bana bir s3 kullanıcısı olarak.
  • iphonedan s3 e geçerken en büyük düşüncem boyuttu kullanınca gereksiz bir önyargı olduğunu gördüm bir kez sorun yaşamadım boyutla ilgili buda 5" le s3 kadar olacaktır aşağı yukarı boyut olarak note 2 kadar olmadığı sürece sorun yok
  • iyi bir gpu vce iyi bir malzeme kalitesi lazım tek satış rekoru için sadece işlemci ile kandıramaz milleti bu sefer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

Öncelikle telefonun 5 inç boyutuna laf edenleri, yine 5 inç lik sony sayfalarında görüyoruz. Yine aynı boyutlarda ama 4.7 inç lik htc... Bu telefonların tanıtımlarının altında boyuta laf edilmiyor, söz konusu samsung olunca, bir ton eleştiri. Bir de moda olmuş, falan markanın fanı değilim diye, bal gibi de fanısınız, ben de samsungun. Gümbür gümbür geliyor S4, hazım sorunlarına sodalar benden. :)

arkadaşım seviyeli bir yorum yapmanı beklerdim ama madem seviyesizliğe sürüklüyorsun peki... yazdığım yorumda sgs4 ün ebatına laf eden yok. görme konusunda sıkıntı yaşıyorsun herhalde.ayrıca hiçbir markanın fanı değilim dedim sen aksini söylüyorsan beni benden daha iyi tanıyorsun demektir ki hayrete düştüm bir anda... burada hazımsız olan biri varsa o da kesin sensin baksana gerçekleri bile kabullenmiyorsun. ne yani yazdığım yorum gücüne mi gitti de kalkıp hazımsız falan diyorsun. kimin fanlık yaptığı ortada arkadaşım bence sendeki hazımsızlık çok uç noktada, kronikleşmiş artık. bize soda tavsiye etmişsin de seninkini soda da geçirmez. sen git te bir doktora gözük bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

S2'nin boyutu çok idealdi... Ayrıca COD serisine çevirdiler. Daha diğerleri eskimeden yenileri çıkıyor.

almamak sana kalmış bu her yıl amiral gemi alan enayiler için şimdi s3 çok güçlü diyenler 20 gün sonra s4 çıkınca koşa koşa alıcak 20 günde bir anda yavaşlıycak sanki telefonlar bu kadar güçlüyken telefonlar rahat 2 yıl gitmeli yoksa bir firmanın en pahalı telefonunu almanın mantığı yok uzun süre gitsin diye dünyanın parasını vermiyor muyuz?... tabi sırf whatsapp facebook a girmek için telefon alan bütün maaşını telefona yatıran bir toplumda var...
  • Sadece söylenti...
  • Ekran daha büyük oldu diye SIII den daha kaba olmak zorunda değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wintake Y

Artık tasarımda Samsung ekibine gram güvenim kalmadı. xperia z ve ya htc olacaktır seçimim eğer tip buysa telefonda ki !

Biraz çelişkili bir mesaj sezdim sormak istedim, xperia z ve htc de sizi cezbeden tip şekli nedir ?

Samsung Galaxy S2

Resmi: Samsung Galaxy S IV, 14 Mart'ta lanse ediliyor

Şimdi sizin beğendiğiniz telefonların resimlerine bakalım, önce HTC One ve sonra Xperia Z;

S2'i 2-3 senelik bir telefon ve yukarda ki Xperia Z daha yeni çıkan bir telefon ama kasa yapıları standart, standart derken S2'deki fiziksel tuşları kaldır sağ ve solda ki ekran çıtalarını incelt Z'ye çok benzeyecek.

Şimdi tahmini S4 resmine bakalım;

Yukarda ki S4'ün tasarımı çok satan ve çok beğenilen S2 den esinlenerek eskiye dönüş yapılmış gibi duruyor. 2013 yılında bir çok telefon üreticisi dizaynlarında ekranın sağında ki ve solunda ki çıtaları inceltecek, fiziksel tuşlar kaldıracak ve kasa 1080p ye uygun ebatlara getirilecek şekilde tasarlıyor. S4 de bu dizayna uyacak şekilde ve Z ve One gibi köşeli hatlarda tasarlanmış, One ile tahmini S4'ü göz attığımızda hemen hemen benzer bir kasa yapısına sahipken S4'ün bana göre en avantajlı noktası fiziksel tuşların olduğu alanı küçülterek iyice daraltmak olmuş, Z de One'da fiziksel tuşlar kalkmasına rağmen sanki hala orda o tuşlar varmış gibi alt kısımda ki genişliği küçültmemişler ki bence küçültseler daha zarif dururmuş.

Tabi bunları varsayımlar üzerinden konuşuyorum ve umarım telefon resimde olduğu gibi çıkar, bu zamana kadar tahmini resimler genelde tuttu, bu seferde tutarsa telefon güzel olur. Ben yuvarlak hatlı telefonlardan hoşlanmıyorum köşeli ve daha sert duran tasarımlar bana elde daha çok güven hissi uyandıyor.

Not: Herahngi bir firmaya tasarımı bilerek benzetmiş ya da araklamış demiyorum, telefon denilen şey genelde standart olur, 3 aşağı 5 yukarı hepsi birbirine benzer, sonuç itibariyle uzay mekiği yapmıyorlar, yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

ulan daha yeni aldık S3'ü.

Samsung 10-11 ayda bir telefon çıkarıyor. Düşünmeliydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Daha 2011 yiliydi S2 Çikmamişken Tipini görünüşünü özelliklerini o kadar çok beğenmiştim ki Sağda solda hatta Forumda bile Çiktigi zaman kesin alacağim demiştim.. 2011'in Son aylarinda alma şansina eriştim ve aldim.. Çok çok çok çok memnun kalmiş İlk defa bir telefona aşik olmuştum.. Ama Sonra S 3 çikacak dediler.. Eğer kasasi görünüşü S2 gibi olursa belki geçerim demiştim, Ama SİRF S3'ün tasarimi yüzünden ve S 2'den geçmeye Değmeyecek özellik farklari yüzünden Bedavaya gelen hediye gelen S3'ü bile geri çevirdim S2 kullanmaya devam ettim..

Şimdi eğer diyorum ki S4 bu şekliyle çikarsa piyasaya Kesin alirim.. Görünüşü harika olmuş.. Eğer yine S3 gibi igrenç bi tasarimda çikarsa, Galaxy S 5'i beklerim..

Önce okudum sonra verdim artini kardeşim

• Şimdiden uyarıyım 14 mart gününe sunucularınızı iyi hazırlayında s4 tanıtımını kaçırmayalım.

• 10 GB bellek de olsa Android Adroid'dir. Sömürür :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.