Şimdi Ara

Resmen yürürlükte! Fiyatlar değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakanlar Kurulu, ticari ithalat dışında yurtdışından getirilecek cep telefonu, bilgisayar, televizyon, uydu alıcısı gibi cihazlara yönelik bir defaya mahsus olmak üzere alınacak ücretleri belirledi.

Buna göre, 2017 yılında cep telefonları için 20 euro, bilgisayar ve tabletlere 10 euro, oto radyosuna 1 euro, pilli radyoya 3 euro bandrol ödenecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, bu kapsamda, 51 ekrandan 148 ekrana kadar olan TV'lerden, ekran boyutuna göre 10 euro ile 80 euro arasında değişen miktarlarda bandrol bedeli alınacak.

Tebliğle, oto radyo alıcılarından 1 euro, videolardan 18 euro, bilgisayar ve tabletlerden 10 euro, cep telefonlarından 20 euro bandrol bedeli tahsil edilecek.

Bu kapsamda TV ağırlıklı birleşik cihazlardan 9 ile 21 euro arasında, radyo ağırlık birleşik cihazlardan ise 1 ile 18 euro arasında, cep tipi radyolu mp3-mp4 çalarları ile radyo veya TV'li navigasyon cihazlarından 7 euro, radyo veya TV'li DVD-VCD oynatıcılar ile radyo veya TV'li ev sinema sistemlerinden ise 15 euro bandrol bedeli alınması öngörülüyor.

Kaynak :http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/2237183-resmen-yururlukte-fiyatlar-degisti

• Hersey euro dolar olmus. Para biriminide degitirsinler rahatlayalim.
  • Zamlar neden euroyla Reis çağrı yapsana Türk Lirasına geçse vergi dairesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeautifulSwitzerland -- 23 Aralık 2016; 13:49:10 >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    bikaç ses yükselirse,tamam tl ye çevirdik derler.sonra hlooggg reis
  • Siz altina yatirim yapin xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan da girdi

Zevk almaya bakin
    Vergilendirme ülkenin kendi parasiyla degil saka gibi
    Akpliler hadi paranizi tlye cevirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 23 Aralık 2016; 13:51:43 >
  • Donu çoktan çıkarmıştım.Bugünü bekliyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unrealwar U kullanıcısına yanıt
    Hocam geri giyme lazim olacak bu ulkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevk alıp da alışırsam diye korkuyorum
  • Iyice mokunu cikardilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhh deme ohh de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Lan bu içine sıçtığımın ülkesi uzaya her ay mekik gönderiyor da ben mi bilmiyorum??? Gerizekalı halk, mal halk, koyun halk, lan hiç mi sorgulamazsınız hiç mi demezsiniz kim domaltıyor bizi? Nereye gidiyor bu paralar? Niye bizim kursağımızdan iki lokma et geçmiyor? Lan nasıl bir afyon çekiyorsunuz. Ulan din beyninizi uyuşturmuş. Şükür anlayışı yüzünden aldığınız nefese bile vergi ödeyeceksiniz farkında değilsiniz. Ulan tek derdiniz din din din din... Kusturudunuz lan artık bu kadar mı iğrenç bir toplum olur ya.

Benim dostum lisans mezunu + işinde de sertifikalar aldı. Ama yine de son seçimde AKP ye oy verdi. Ve TV de ki haber kanallarını izleyip bazı şeylere inanıyor hala.

Yani iş çok daha ciddi. Sadece ilkokul mezunu insanlar oy vermiyor.

• eric13 E kullanıcısına yanıt
    daha neler çıkacak.Bunlar 2017 yılına ön hazırlık
  • Demeye bırakmadan 2. vuruşu yapıyolar
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    zaten cehalet dediğin şey okumakla çözülseydi,dur yahu,okumakla çözülseydi yine gerizekalı bir toplum olurduk
  • Allaha şükür bugün de paramın değeri düşüp moralim bozulup güne bok gibi başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Lan bu içine sıçtığımın ülkesi uzaya her ay mekik gönderiyor da ben mi bilmiyorum??? Gerizekalı halk, mal halk, koyun halk, lan hiç mi sorgulamazsınız hiç mi demezsiniz kim domaltıyor bizi? Nereye gidiyor bu paralar? Niye bizim kursağımızdan iki lokma et geçmiyor? Lan nasıl bir afyon çekiyorsunuz. Ulan din beyninizi uyuşturmuş. Şükür anlayışı yüzünden aldığınız nefese bile vergi ödeyeceksiniz farkında değilsiniz. Ulan tek derdiniz din din din din... Kusturudunuz lan artık bu kadar mı iğrenç bir toplum olur ya.

Ben yazacaktım aynılarını gerek kalmadı sonuna kadar haklısın hocam bu hükümet batırdı ülkeyi.
  • ben hep 50 tl lik benzin alıyorum beni etkilemez dolar euro..... hönkkk sanırım konuları karıştırdım
  • Ha bu girdi bu da girecek derken arka arkaya başka şeyler giriyor nasıl bir fetiş anlayışı bu ?

Olan yine halka oluyor şunu anlayin şükür anlayışını bir kenara bırakın bu yokluktan çektiğiniz bir durum değil bu bile bile sizi böyle yaşamaya zorladıkları için oluşan bir durum. Bunun şükürü falan olmaz, olamaz. Bu adamlar için halk ( sen ben o ) hiçbir zaman gerçek ilginin odağı olmadı.

Kafanizi kaldirip da bir bakın gidin devletin polisiyle askeriyle öğretmeniyle işçisiyle çiftçisiyle mühendisiyle konuşun, televizyonda ve gazetelerde her okuduğunuza inanmayın. Ve asla unutmayın siz halksiniz halk! Hiç bir güç sizin karşınızda duramaz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Trt maddi sıkıntıda haberleri vardı doğru anlaşılan.
    Hiç televizyon izlemeyen evinde tv olmayan bendende bu parayı alıyorlar ya ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.